Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię ja będę stosować raz sprawdzony przepis:
Euthyrox, bo muszę
Acard 75mg przez cały cykl
Ziółka ojca Sroki przez cały cykl
Kwas foliowy
I vit b6 do owulki po 500mg (10tabsów)
Raz pomogło musi pomóc drugi
Tylko lutkę na dupka mam zmienić, więc jak coś to będę miała do odsprzedania 4 paczki luteiny
AgaL, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Aga tak, mam wolne dziś i aż do piątku, piątek pracuję i weekend wolny
za to wczoraj pracowałam
Mid sporo poszło w tej aptece... Oby tylko coś dało :*
Majju zazdroszczę tej Barcelony.....
Ruby osłaniaj się jak możesz od kolegiAgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Paryzetko a jak Ty się czujesz? Jak Święta minęły?
Poza tym niedługo zaczynam nowy cykl, zwarta i gotowa, chyba nawet testy owu zakupię
A święta jak święta, dużo czasu z rodziną, pojedliśmy, popiliśmy - fajnie było
majju, Edycik, cinnamon cookie, AgaL, midnight, chmurreczkaa, madzikk, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ruby wrote:Paryzteko czyli jak mam miec dawkę 200 to dwa razy dziennie po dwie tabsy pod język dobrze rozplanowałam?
I jak w końcu podeszłaś do tego cyklu? bo już chyba po owulce co?
A przez te wolne dni i "zapomnienie" termometru to nie wiem co z tym cyklem. Jak by się udało to samo z siebie bo luteiny nie bioręAgaL, Ruby lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Kobietki Kochane, Cinnamonek, Paryzetka, Edycik, Madzikk cieszę się, że pozytywnie zabrzmiałam dla Was
chciałabym tak zawsze, ale wiem, ze czeka mnie ogrom pracy by to utrzymać. Myślę że warto.Razem damy radę!
majju, Paryzetka83, cinnamon cookie, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonku ja już jestem taka napalona na tą Barcelonę, że chyba zaraz zacznę się pakować
Paryzetko bardzo się cieszę :* i super podejście. A co do świątecznego jedzenia... to ja jak zwykle przesadziłam ale jeszcze teraz męczę świątecznego makowcaAgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie, Ruby, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Cinnamonku ja już jestem taka napalona na tą Barcelonę, że chyba zaraz zacznę się pakować
Paryzetko bardzo się cieszę :* i super podejście. A co do świątecznego jedzenia... to ja jak zwykle przesadziłam ale jeszcze teraz męczę świątecznego makowcaI już się zastanawiam co spakować
majju lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny
-
Także Kobitki ruszamy z nowym powerem na wiosnę
Majju jak ćwiczenia? ja ostatnio stwierdziłam że muszę się zabrać za siebie, skoro wakacje planujemycinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:A ja się zastanawiam co będę w termach robić jak mam skłonność do infekcji w ostatnim czasie
Ruby będziesz siedzieć na leżaczku i głaskać się po brzuchuParyzetka83, majju, Ruby, madzikk lubią tę wiadomość
-
Aguś 6-8 maja
To już niedługo :)Tyle lat chciałam pojechać i w końcu tata zaproponował, żebyśmy w czwórkę pojechali i wreszcie plan się skrystalizował
majju, midnight, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Aguś 6-8 maja
To już niedługo :)Tyle lat chciałam pojechać i w końcu tata zaproponował, żebyśmy w czwórkę pojechali i wreszcie plan się skrystalizował
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
Kas no szybko krzywa ze względu na cukrzycę ciążową w pierwszej ciąży...wiesz teraz dmuchamy na zimne. wyniki na czczo 95 jest do 99, po 1h 177( do 180) po 2 h 144 (do 140),więc mam się zgłosić do diabetologa.
Paryzetko ja jestem po pierwszym kłuciu...20 dni i dość? eh...ja do końca ciąży...a już mam dośćSuper że masz urlop
wypoczywaj sobie
I udanego wyjazdu , byłam w Pradze, ładnie
obyście trafili na ładną pogodę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 12:37
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid ja się panicznie boję igieł. Do tej pory w mojej przychodni dostaję naklejkę Dzielny pacjent
Ale jakby trzeba było to będę się kłuć. A czemu ten clexan dostałaś?
Ten cukier nie taki zły, może dieta wystarczy :*midnight lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?