X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, my właśnie o sexy koszulkach pisałyśmy, takie też są w new yorkerze :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka...jak to takie pilne...tak mi przyszło do głowy, kiedyś dawano dawno mój stwierdził że na urodziny chce mnie, to się pozawijałam w wielką różową wstążkę ...tylko...efekt był ;) to może coś w ten deseń ? ;)

madka, AgaL lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju, a to przepraszam, nie pomyślałam, że tam mogę coś takiego dostać, nie kojarzę wogóle :) Dzięki wielkie, to już ułatwia mi poszukiwania :)

Mid mmmmm, radocha była :) Ja jestem raczej z tych krępujących się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 10:53

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka a może ubierz się w seksowne majteczki, samonośne pończochy i szpilki :) Na mojego M. nic bardziej nie działa ;)

AgaL lubi tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maczo walczy teraz ze zmywarką ;) Boję się, że jeszcze bardziej zepsuje :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • midnight Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja też nie z tych odważnych, ale jakoś sie przełamałam, mimo że krótko się znaliśmy :) ale może jak chmureczka ? tez spoko ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczko gdybym była bardziej odważna to tak bym zrobiła :) Moj m nie potrafi wielu rzeczy docenić, więc jak akurat nie będzie miał ochoty, to ja się nago ze wstydu nie spalę, bo chociaż koszulka będzie

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• kas50 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid już miałaś krzywą? Szybko. Jakie masz wyniki? A clexane zapobiegawczo dostalas?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam z reklamacją tych ziółek ojca sroki, bo miałam się przypomnieć po świętach. Jutro wyślą mi jeszcze raz. Więc będą jak znalazł na nowy cykl :) Ciekawa jestem co z owulką w tym miesiącu, źle zrobiłam, mogłam się zapisać na jakiś monitoring... Lutka i tak mi pokręci w temperaturze, więc nawet po wykresie się nie dowiem, bo skąd...:(

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczkaa dobrze,że te ziółka będziesz piła od nowego cyklu,może akurat się poszczęści.

Madka w New Yorkerze naprawdę można kupić seksowną bieliznę na figle w łóżku :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    Dzwoniłam z reklamacją tych ziółek ojca sroki, bo miałam się przypomnieć po świętach. Jutro wyślą mi jeszcze raz. Więc będą jak znalazł na nowy cykl :) Ciekawa jestem co z owulką w tym miesiącu, źle zrobiłam, mogłam się zapisać na jakiś monitoring... Lutka i tak mi pokręci w temperaturze, więc nawet po wykresie się nie dowiem, bo skąd...:(

kurcze akurat ty miałaś pecha z tym ziółkami , my wszystkie dostałysmy bez prbolemu, no ale dobrze że można się z nimi dogadać :)

Chmureczka może ten cykl na spokojnie bez mierzenia?

• madka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytko za pół godzinki wychodzę z pracy i od razu lecę do galerii do new yorkera :)

Edycik, majju lubią tę wiadomość

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby chciałam się mierzyć, żeby za szybko z lutką nie wyskoczyć, ale tempka się podnosi przecież dopiero po owulce, a i tak nie wiem czy miałam czy nie...? Od jutra luteina, bo będzie już 18dc, owulki jak były to najpóźniej 17dc. Dziś śluz jakby kremowy, wczoraj rozciągliwy, więc może akurat... Ciężko tak zachować spokój i odpuścić :) Z każdym cyklem nowa nadzieja :) Kurde, zeświruję kiedyś ;)

Madka, a może prowadź z Mężem przez cały dzień taką grę wstępną, jakieś erotyczne smsy, napisz, że masz na niego ochotę, że cały dzień o nim myślisz, przygotuj go jakoś psychicznie na wieczór, wtedy będzie bardziej rozpalony :) I

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 11:52

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello po świętach ☺
    Aha na wstępie chciałam potwierdzić cionsze☺ na teście po 3 godzinach pojawiła się szara zapadnięta kreska

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyt.linia ewaporacyjna☺☺
    Nie daję rady pisać z fona porażka
    A teraz na serio dajcie przepis na ciążę te witaminy acardy i inne plis.Nowy cykl rozpocznę w pełni uzbrojona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 12:02

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Madka ja teraz podchodzę w ten sposób...kiedyś musi się udać, ale nie nastawiam się z cyklu na cykl, bo to nie jest życie....Planujemy normalnie wakacje i wszystko jakbym w ciąży nie była i miała nie być narazie. Życie mi przeleci na czekaniu na dziecko. Pragniemy zostać rodzicami i kiedyś będziemy, nie w ten sposób, to inny, to już postanowione :)
    <3 natchnęłaś mnie znów pozytywnie Sis :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepis na ciążę... też bym chciała znać? Imię a który masz dziś dpo? Nie jarasz się w ogóle tą kreską cionszową? :D
    Co do witamin to ja łykam:
    wit. b6 na śluz (na razie efektów brak) 300 mg od 1 dc do owu;
    inofem do picia cały cykl, zamiast kwasu w tabletkach, z mio inozytolem, niby ma pobudzać jajniki...;
    ziółka o. Sroki jakoś nie mogę zapamiętać żeby pić ale coś tam popijam, na razie również nie zrobiły szału w moich jajnikach, powinno się pić wieczorem przez 3 pełne cykle a potem 1 cykl przerwy (?);
    magnez- bo żeby wypić z 3 kawy dziennie to nie zapominam ;)
    castagnus- to na zbyt wysoką prolkę, której moja gin nie chce zbijać żadnymi lekami...
    wit. D. - ja biorę 4000 j.m - na wszystko :D

Imię_Róży lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się witam po świętach - musiałam odespać bo czuję jakbym trzy noce zarwała :/ Na szczęście mam urlop do końca tygodnia, więc nie musiałam wcześnie wstawać.

ImięR a może? Ja pierwszą jaśniutką kreskę widziałam po 3 godzinach, więc sikaj dalej :)

Ruby w ciąży luteinę bierze się w dawkach po 100. Ja brałam 300 też pod język, bo mi smak nie przeszkadzał.

Aguś taki pozytywny spokój bije od Ciebie, aż miło poczytać. Fajnie, że wyjazd tak się udał.

Mid współczuję tych leków i badań. Zwładzcza clexanu, ja używałam po operacji przez 20dni i miałam dość. I też nie był refundowany :/

Cynamonku powodzenia w nowym cyklu :*

Madka ja też z tych wstydliwych, ale prędzej bym się wstążką przewiązała niż wskoczyła w seksi koszulkę ;)

Madzikk musisz sobie wszystko poukładać, rozważyć za i przeciw. Też czasem robię taki bilans i podejmuję najlepszą dla mnie decyzję.

majju, cinnamon cookie, madzikk, AgaL, midnight, Imię_Róży lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie mój M. teraz cały czas mi powtarza,że może ja za bardzo chcę, trzeba troszkę wyluzować i tyle o tym nie myśleć.Zresztą ja przy podejściu M.tez inaczej podchodze w tym cyklu. Aga ma rację kiedyś musi się udać.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
‹‹ 1510 1511 1512 1513 1514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ