Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A, skoro już jestem w tej cionszy to zdradzę mój sekret:
1. rano Eutyrox na tarczycę
2. 3x dziennie metformax
3. wieczorem Inofem na pracę jajników i PCOS
4. dodatkowy kwas foliowy - ponoć im więcej tym lepiej
5. wit D w kropelkach 5000 na dzień
6. dodatkowo jeszcze wieczorem zestaw witamin dla kobiet Falvit - jedna tabletka.
7. w II połowie cyklu luteina
A gdyby jednak cionsza nie okazała się ciążą, to od kolejnego cyklu włączam wiesiołek na śluz w I połowie cyklu (kiedyś działał cuda u mnie) i zioła ojca sroki. Zamierzam też pić czystka ale to akurat na wszystkoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Chmureczka 7 specyfików a siedem to bardzo szczęśliwa liczba wiesz
Dla mnie szczęśliwe jest 13 i chyba się do tej liczby zbliżamRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Ej, cykl zaczęłam 13tego. Kurde, jestem w cionszy
majju, Ruby lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
Wszystkim Ciociom uprzejmie donoszę, że DZIEWCZYNKA
I okazało się, jak siedziałam w poczekalni, że mój brzuch jest normalny, czyli nie jakiś wielki, jak mi się wydawało. Wszystkie babeczki w "podobnym wieku" miały takie albo nawet większe. Czyli pamięć szwankuje z czasem:), reszta w normie.
Cieszę się Ruby z Twojej ciąży i kibicuję z całego serca. Zresztą wszystkim Wam kibicuję.
Paryzetko, uciekaj do przodu, Kochana.
Imię, szara, nie szara, ale podejrzenie już jest.... Trzymam kciuki. Jakiej firmy test?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:01
chmurreczkaa, kas50, Ruby, midnight, madzikk, AgaL, Ejrene, cinnamon cookie, katiuszaa, agatia, Paryzetka83, Imię_Róży, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby, a kto by to zliczył? Trzy lata już minęły od rozpoczęcia starań, musiałabym kalendarze wziąć i policzyć
Część na forum, część po cichutku w domu, bez efektów niestety.
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Ruby, a kto by to zliczył? Trzy lata już minęły od rozpoczęcia starań, musiałabym kalendarze wziąć i policzyć
Część na forum, część po cichutku w domu, bez efektów niestety.
Już wszystko wiem, podczytałam tu i ówdzieale ostatnie miesiące przynajmniej ktoś się wziął i wie jak działać, taka mam nadzieję
także głowa do góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:10
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Wszystkim Ciociom uprzejmie donoszę, że DZIEWCZYNKA
I okazało się, jak siedziałam w poczekalni, że mój brzuch jest normalny, czyli nie jakiś wielki, jak mi się wydawało. Wszystkie babeczki w "podobnym wieku" miały takie albo nawet większe. Czyli pamięć szwankuje z czasem:), reszta w normie.
Cieszę się Ruby z Twojej ciąży i kibicuję z całego serca. Zresztą wszystkim Wam kibicuję.
Paryzetko, uciekaj do przodu, Kochana.
Imię, szara, nie szara, ale podejrzenie już jest.... Trzymam kciuki. Jakiej firmy test?
Mam tuska gratulacje dziewuszkito będzie 2 one i jeden on? dobrze pamietam?
i dziekuję :* -
Madka jak ochota jest to tym bardziej nie rozdrabniaj sie tylko działaj !
U nas właśnie leje deszcz i swieci słońce
Kas dziękujęto trzymam kciuki zeby się unormowało! i przestań tak stresować
bo mam wrażeniie że bardziej niz ja się stresujesz ciążą
kiedy idzies zna wizytę ? na jakieś usg bo ni epamiętam?
Mama Tuśka gratuluje córeczki i udanej wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 18:22
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Juz sobie artykuły poczytałam...nie ma przepisu, nie ma segregacji, nie ma w aptekach...zabezpieczyć i do kosza ...masakra...co oni tam robią na górze? pierdzą tylko w te stołki? ustawę robią od 2013 roku
Hiva nie mam ani nic, ale jednak to odpad medyczny jakby nie było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 16:22
Ruby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Juz sobie artykuły poczytałam...nie ma przepisu, nie ma segregacji, nie ma w aptekach...zabezpieczyć i do kosza ...masakra...co oni tam robią na górze? pierdzą tylko w te stołki? ustawę robią od 2013 roku
Hiva nie mam ani nic, ale jednak to odpad medyczny jakby nie było...ufff
midnight lubi tę wiadomość
-
Edycik i jak tam u gina? Dawaj znać jak wrócisz, czekamy!
Edycik lubi tę wiadomość
-
To jak już ktoś tu jest, to może przy okazji jakaś mądra głowa wytłumaczy mi w czym ma pomagać Acard? To lek nasercowy zdaje się, nie potrafię skumać jak się ma do naszych staranek?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!