X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Edycik to chyba M już zdrowy? Skoro forma na <3 wróciła ;-)

Chmureczka mnie osobiście smak luteiny kompletnie nie przeszkadza także mogę i 5 razy dziennie trzymać pod jezorem :-P ale zrobię sobie 2x2 bo łącznie biorę 200 dziennie więc tak zostanie. O tym wchlanianiu czytałam ale ile w tym prawdy to mądra głowa mi powie, bo głównie na forach piszą kobiety a nie specjaliści...przyczynaa rzadkiego stosowania przez kobiety jest smak to mnie akurat nie dotyczy ;-)

Ja już po śniadaniu zaraz spadam do pracy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 07:31

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby chyba już wrócił do formy ,cieszy mnie to bardzo :)

Miłego dzionka w pracy :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka może za kilka dni wrócę do tej drugiej lutki ale na razie poczekam bo nie chce załapać niczego a tak trochę nie pewnie się czuje. Smaruję się żelem lacibios i łykam kapsułki lacibios.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby chyba już wrócił do formy ,cieszy mnie to bardzo :)

Miłego dzionka w pracy :)

Tobie też miłego ;-) i trzymam mocno za wizytę :-*

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak własnie spojrzałam na kalendarz 28 kwietnia nasza rocznica ślubu,ojj jak by bylo miło gdyby się udało wyszczać prezent dla M. :)

Na razie nie dziękuję, ale kciuki się przydadzą Ruby :*

chmurreczkaa, Ruby, majju, Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Tak własnie spojrzałam na kalendarz 28 kwietnia nasza rocznica ślubu,ojj jak by bylo miło gdyby się udało wyszczać prezent dla M. :)

Na razie nie dziękuję, ale kciuki się przydadzą Ruby :*
    Edycik która rocznica?

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby 4 rocznica, ślub bralismy w 2012 roku :) 28 kwietnia.

A 30 kwietnia br.też jedziemy na wesele, więc zbytnio z M.nie poświętujemy.

Ruby lubi tę wiadomość

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po Świętach dziewczynki ;)

Ruby co do tej lutki to lekarz ostatnio mi mówił, że problem polega na tym, że ona wchłania się z błony śluzowej, a ta w tabletkach czasem jest rozgryzana lub połykana, a wtedy traci swoje właściwości. W każdym razie jeśli jej smak Ci nie przeszkadza, to pewnie, po co będziesz się narażała na podrażnienie i infekcje.

Ja dziś już 2 dzień wstałam jak skowronek :)

Tak w ogóle, to w kuchni mam taką zwykłą tablicę czarną i na święta narysowałam na niej zajączka i podpisałam, że to zajączek spełniający marzenia. W wielkanocną niedzielę z moim M. stanęliśmy pod tą tablicą i oboje powiedzieliśmy na głos swoje marzenie :) Może to głupie, ale jakoś nas tak wzięło :) Wczoraj po obiedzie u Teściów poszliśmy na spacer do parku i wiecie co, widzieliśmy zajączka, kicał sobie po Parku :) Mój M. stwierdził, że to jakiś znak, że nas ten zajączek wysłuchał i teraz będzie już z górki ;) Oby tak było!

Edycik, Ruby, MamaTuśka, AgaL, cinnamon cookie, midnight, Bratek lubią tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki :) O której masz wizytę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 07:51

Edycik lubi tę wiadomość

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka To musi być znak kochana ;-)
    My też posiadamy taka tablicę i młoda nam tam swoje arcydzieła maluje , u was będzie to samo ;-)
    Staram się trzymać pod językiem do samego rozpuszczenia więc mam nadzieję że będzie wchloniete a jak nie to mój prog to nadrobi sam ;-) M powiedział że mam się tak wszystkim nie przejmować bo jak ma być dobrze to będzie i tego się będę trzymać ;-)

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby 4 rocznica, ślub bralismy w 2012 roku :) 28 kwietnia.

A 30 kwietnia br.też jedziemy na wesele, więc zbytnio z M.nie poświętujemy.
    Na pewno chwilę dla siebie znajdziecie albo nadrobicie później ;-)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurreczkaa na 16 mam wizytę.

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Ruby, nie ma co przesadzać, bo mogłybyśmy ześwirować :)

Na pewno działa, bo ja zawsze brałam tą pod język na wywołanie @ i było wszystko w porządku, dopiero ten lekarz stwierdził, że ta dowcipna jest lepsza i mi ją przepisał, biorę od jutra, czekałam do 18dc na wszelki wypadek, żeby owulki nie przyblokować, gdyby jednak miała wystąpić :)

Ruby lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Ruby myślę by po prostu weekend wcześniej zorganizowac nam w domku winko,kolacja,świeczki żeby było milutko :) Chyba że gdzieś na kolację skoczymy.

Ruby, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Ty masz dopiero 8dc, więc na cuda nie masz co liczyć, ale zobaczysz chociaż co i jak. A jak się czułaś na Clo?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurreczkaa no właśnie normalnie przy CLO się czułam,ale bynajmniej będe wiedzieć czy coś się ruszyło powoli.

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się zawsze normalnie na CLO czułam, zwykle w ostatni dzień czułam wzmożoną pracę jajników, poza tym wszystko było jak zawsze a pęcherze rosły sobie jakby nigdy nic :) Także ten, trzymam kciuki za Twoje :) Dawaj znać koniecznie jak po wizycie.

U mnie Mężuś śniadanko robi i herbatkę, a ja leniuchuję :)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam,dam Chmureczko znać.Już się stresuję,bo doktorek ponoć dość kontrowersyjny jest,ale zobaczę...co mi powie.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobiety :)
    widzę, że Świętowały Wszystkie, bo dość spokojnie tu było. i dobrze:)

Edycik powodzenia na wizycie! ciekawe jakie będziesz miała wrażenia co do samej osoby lekarza, skoro kontrowersyjny. Buziaki:*

Chmureczkaa bardzo fajny ten pomysł z tablicą i życzeniem....no i ten zajączek kicający, oby to był dobry znak :)

Ruby kiedy masz wizytę, 8ego?? dobrze pamiętam?:) a Młodej już mówiliście??

Edycik, majju, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po świętach :) Całkowicie zabrakło mi czasu. Święta były takie sobie. Ta kobieta mojego taty mocno działała na nerwy. A dziś już jestem w pracy, na szczęście do 12.

Edycik powodzenia na wizycie Kochana :*

Ruby ja zdecydowanie polecam zabudowę na wymiar, a nie gotową szafę. Całe mieszkanie mam tak zrobione, ale u mnie m się tym zajął.

My już podjęliśmy decyzję o kupnie autka, teraz tylko znaleźć odpowiednie. Dziś od rana chyba mam bóle owu, więc po pracy podjadę do sklepu po jakąś sexi koszulkę i do dzieła :)
    Jak Wy odczuwacie bóle owu oprócz jajników? Ja mam kłucia i twardnieje mi dół brzucha i zastanawiam się czy to może być to.

AgaL lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

‹‹ 1507 1508 1509 1510 1511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ