Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Edycik to chyba M już zdrowy? Skoro forma na
wróciła 
Chmureczka mnie osobiście smak luteiny kompletnie nie przeszkadza także mogę i 5 razy dziennie trzymać pod jezorem
ale zrobię sobie 2x2 bo łącznie biorę 200 dziennie więc tak zostanie. O tym wchlanianiu czytałam ale ile w tym prawdy to mądra głowa mi powie, bo głównie na forach piszą kobiety a nie specjaliści...przyczynaa rzadkiego stosowania przez kobiety jest smak to mnie akurat nie dotyczy 
Ja już po śniadaniu zaraz spadam do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 07:31
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak własnie spojrzałam na kalendarz 28 kwietnia nasza rocznica ślubu,ojj jak by bylo miło gdyby się udało wyszczać prezent dla M.

Na razie nie dziękuję, ale kciuki się przydadzą Ruby :*
chmurreczkaa, Ruby, majju, Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry po Świętach dziewczynki

Ruby co do tej lutki to lekarz ostatnio mi mówił, że problem polega na tym, że ona wchłania się z błony śluzowej, a ta w tabletkach czasem jest rozgryzana lub połykana, a wtedy traci swoje właściwości. W każdym razie jeśli jej smak Ci nie przeszkadza, to pewnie, po co będziesz się narażała na podrażnienie i infekcje.
Ja dziś już 2 dzień wstałam jak skowronek
Tak w ogóle, to w kuchni mam taką zwykłą tablicę czarną i na święta narysowałam na niej zajączka i podpisałam, że to zajączek spełniający marzenia. W wielkanocną niedzielę z moim M. stanęliśmy pod tą tablicą i oboje powiedzieliśmy na głos swoje marzenie
Może to głupie, ale jakoś nas tak wzięło
Wczoraj po obiedzie u Teściów poszliśmy na spacer do parku i wiecie co, widzieliśmy zajączka, kicał sobie po Parku
Mój M. stwierdził, że to jakiś znak, że nas ten zajączek wysłuchał i teraz będzie już z górki
Oby tak było!
Edycik, Ruby, MamaTuśka, AgaL, cinnamon cookie, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Edycik trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki
O której masz wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 07:51
Edycik lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualnyChmureczka To musi być znak kochana

My też posiadamy taka tablicę i młoda nam tam swoje arcydzieła maluje , u was będzie to samo
Staram się trzymać pod językiem do samego rozpuszczenia więc mam nadzieję że będzie wchloniete a jak nie to mój prog to nadrobi sam
M powiedział że mam się tak wszystkim nie przejmować bo jak ma być dobrze to będzie i tego się będę trzymać
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie Ruby, nie ma co przesadzać, bo mogłybyśmy ześwirować

Na pewno działa, bo ja zawsze brałam tą pod język na wywołanie @ i było wszystko w porządku, dopiero ten lekarz stwierdził, że ta dowcipna jest lepsza i mi ją przepisał, biorę od jutra, czekałam do 18dc na wszelki wypadek, żeby owulki nie przyblokować, gdyby jednak miała wystąpić
Ruby lubi tę wiadomość
-
Edycik Ty masz dopiero 8dc, więc na cuda nie masz co liczyć, ale zobaczysz chociaż co i jak. A jak się czułaś na Clo?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Ja też się zawsze normalnie na CLO czułam, zwykle w ostatni dzień czułam wzmożoną pracę jajników, poza tym wszystko było jak zawsze a pęcherze rosły sobie jakby nigdy nic
Także ten, trzymam kciuki za Twoje
Dawaj znać koniecznie jak po wizycie.
U mnie Mężuś śniadanko robi i herbatkę, a ja leniuchuję
Edycik lubi tę wiadomość
-
hej Kobiety

widzę, że Świętowały Wszystkie, bo dość spokojnie tu było. i dobrze:)
Edycik powodzenia na wizycie! ciekawe jakie będziesz miała wrażenia co do samej osoby lekarza, skoro kontrowersyjny. Buziaki:*
Chmureczkaa bardzo fajny ten pomysł z tablicą i życzeniem....no i ten zajączek kicający, oby to był dobry znak
Ruby kiedy masz wizytę, 8ego?? dobrze pamiętam?
a Młodej już mówiliście??
Edycik, majju, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Witam się po świętach
Całkowicie zabrakło mi czasu. Święta były takie sobie. Ta kobieta mojego taty mocno działała na nerwy. A dziś już jestem w pracy, na szczęście do 12.
Edycik powodzenia na wizycie Kochana :*
Ruby ja zdecydowanie polecam zabudowę na wymiar, a nie gotową szafę. Całe mieszkanie mam tak zrobione, ale u mnie m się tym zajął.
My już podjęliśmy decyzję o kupnie autka, teraz tylko znaleźć odpowiednie. Dziś od rana chyba mam bóle owu, więc po pracy podjadę do sklepu po jakąś sexi koszulkę i do dzieła
Jak Wy odczuwacie bóle owu oprócz jajników? Ja mam kłucia i twardnieje mi dół brzucha i zastanawiam się czy to może być to.
AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."