Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Edycik to chyba M już zdrowy? Skoro forma nawróciła
Chmureczka mnie osobiście smak luteiny kompletnie nie przeszkadza także mogę i 5 razy dziennie trzymać pod jezoremale zrobię sobie 2x2 bo łącznie biorę 200 dziennie więc tak zostanie. O tym wchlanianiu czytałam ale ile w tym prawdy to mądra głowa mi powie, bo głównie na forach piszą kobiety a nie specjaliści...przyczynaa rzadkiego stosowania przez kobiety jest smak to mnie akurat nie dotyczy
Ja już po śniadaniu zaraz spadam do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 07:31
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak własnie spojrzałam na kalendarz 28 kwietnia nasza rocznica ślubu,ojj jak by bylo miło gdyby się udało wyszczać prezent dla M.
Na razie nie dziękuję, ale kciuki się przydadzą Ruby :*chmurreczkaa, Ruby, majju, Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry po Świętach dziewczynki
Ruby co do tej lutki to lekarz ostatnio mi mówił, że problem polega na tym, że ona wchłania się z błony śluzowej, a ta w tabletkach czasem jest rozgryzana lub połykana, a wtedy traci swoje właściwości. W każdym razie jeśli jej smak Ci nie przeszkadza, to pewnie, po co będziesz się narażała na podrażnienie i infekcje.
Ja dziś już 2 dzień wstałam jak skowronek
Tak w ogóle, to w kuchni mam taką zwykłą tablicę czarną i na święta narysowałam na niej zajączka i podpisałam, że to zajączek spełniający marzenia. W wielkanocną niedzielę z moim M. stanęliśmy pod tą tablicą i oboje powiedzieliśmy na głos swoje marzenieMoże to głupie, ale jakoś nas tak wzięło
Wczoraj po obiedzie u Teściów poszliśmy na spacer do parku i wiecie co, widzieliśmy zajączka, kicał sobie po Parku
Mój M. stwierdził, że to jakiś znak, że nas ten zajączek wysłuchał i teraz będzie już z górki
Oby tak było!
Edycik, Ruby, MamaTuśka, AgaL, cinnamon cookie, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Edycik trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki
O której masz wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 07:51
Edycik lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualnyChmureczka To musi być znak kochana
My też posiadamy taka tablicę i młoda nam tam swoje arcydzieła maluje , u was będzie to samo
Staram się trzymać pod językiem do samego rozpuszczenia więc mam nadzieję że będzie wchloniete a jak nie to mój prog to nadrobi samM powiedział że mam się tak wszystkim nie przejmować bo jak ma być dobrze to będzie i tego się będę trzymać
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie Ruby, nie ma co przesadzać, bo mogłybyśmy ześwirować
Na pewno działa, bo ja zawsze brałam tą pod język na wywołanie @ i było wszystko w porządku, dopiero ten lekarz stwierdził, że ta dowcipna jest lepsza i mi ją przepisał, biorę od jutra, czekałam do 18dc na wszelki wypadek, żeby owulki nie przyblokować, gdyby jednak miała wystąpićRuby lubi tę wiadomość
-
Edycik Ty masz dopiero 8dc, więc na cuda nie masz co liczyć, ale zobaczysz chociaż co i jak. A jak się czułaś na Clo?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Ja też się zawsze normalnie na CLO czułam, zwykle w ostatni dzień czułam wzmożoną pracę jajników, poza tym wszystko było jak zawsze a pęcherze rosły sobie jakby nigdy nic
Także ten, trzymam kciuki za Twoje
Dawaj znać koniecznie jak po wizycie.
U mnie Mężuś śniadanko robi i herbatkę, a ja leniuchujęEdycik lubi tę wiadomość
-
hej Kobiety
widzę, że Świętowały Wszystkie, bo dość spokojnie tu było. i dobrze:)
Edycik powodzenia na wizycie! ciekawe jakie będziesz miała wrażenia co do samej osoby lekarza, skoro kontrowersyjny. Buziaki:*
Chmureczkaa bardzo fajny ten pomysł z tablicą i życzeniem....no i ten zajączek kicający, oby to był dobry znak
Ruby kiedy masz wizytę, 8ego?? dobrze pamiętam?a Młodej już mówiliście??
Edycik, majju, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam się po świętach
Całkowicie zabrakło mi czasu. Święta były takie sobie. Ta kobieta mojego taty mocno działała na nerwy. A dziś już jestem w pracy, na szczęście do 12.
Edycik powodzenia na wizycie Kochana :*
Ruby ja zdecydowanie polecam zabudowę na wymiar, a nie gotową szafę. Całe mieszkanie mam tak zrobione, ale u mnie m się tym zajął.
My już podjęliśmy decyzję o kupnie autka, teraz tylko znaleźć odpowiednie. Dziś od rana chyba mam bóle owu, więc po pracy podjadę do sklepu po jakąś sexi koszulkę i do dzieła
Jak Wy odczuwacie bóle owu oprócz jajników? Ja mam kłucia i twardnieje mi dół brzucha i zastanawiam się czy to może być to.AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."