Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby czyli dalej łykasz acard, ten w fioletowym opakowaniu? Jutro zapytasz gina czy dalej masz brać? jejku ale się niecierpliwie do Twojej wizyty
Też się strasznie niecierpliwię, różne scenariusze w głowie układamdobrze, że o 12 a nie o 20 jak często miewałam wizyty.
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Paryzetka a ty bierzesz ten zwykły czy ten w czerwonym opakowaniu mocniejszy?
A ten mocniejszy to lepszy?
Edit: dobrze, że o 12 bo do 20 byśmy nie wytrzymały nerwowoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:00
AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
A ja zapomniałam o tym acardzie w końcu! Wezmę jak wrócę do domu.
Moja wizyta dopiero o 18, do tego czasu chyba zwariuję. OF wyznaczył mi owu na poniedziałek, ja bym bardziej sobotę albo ewentualnie niedzielę obstawiała. Jeśli w ogóle ten pęcherzyk pękłJakoś mam złe przeczucia.
Ruby jutro wszystkie będziemy żyły Twoją wizytąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:02
AgaL, Ruby, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Majju ja tym wykresom tak na dwa razy wierzę....musisz poczekać co gin powie :*
A jakkolwiek ta owu była, tobyło w sam raz i sporo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:08
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Madka a jak u Ciebie? wymyśliłaś ciekawe przepisy na koktajle?? przyszedł już Kenwdood? jestem ciekawa czy będziesz zadowolona, bo się do niego przymierzam
madka lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyMajju kochana uważam tak samo, i tak dość dużo było
więc chyba bez znaczenia te kilka godzin
a też bym bardziej sugerowała się tym co czujesz ty a nie program
Czekamy na dobre wiadomości!
Paryzetka nie wiem czy lepszy, ale raczej nie wolno go brać, przed chwilą doczytałam że bezpieczna dawka w ciąży to 75 więc pewnie tylko ten słabszy jest dozwolony
dzięki dziewczyny jesteście niezastąpioneParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Hej
Bratku dziękizalinka,staram sie jadac czesciej i mniej, a jednak nie zawsze cos zagra...zobaczymy co diabetolog powie.
Aguś super wieści, bardzo się cieszę, może jednak udałosie wstrzelić? a nawet jak nie to chociaz będziesz wiedziała kiedy następnym razem celować :* Acard ja biorę popołudniu a nawet wieczorem, chyba bez znaczenia-ja tak biorę bo podobno musi byc odstep czasowy od clexane który też rozrzedza.
Kas dziś się zmieściłam miałam 88, ale wczoraj 98, wcześniej 93, 90 i 92...to dziwne bo akurat wczoraj kebab na kolacje, i na noc poprawilam 2 pomarańczami
A i ładny suwaczek
Edycik jakbyś była z łodzi to moglabym polecic ortopede i chirurga..tzn z terminem bo jakosciowo to jak lekarz...i walcz oczywiście..
Maju nie jęczysz...trzymam mocno kciuki za przegląd,mam nadzieje ze same dobre wieści usłyszysz :*
Z tymi ubezpieczeniami wszystko fajnie tylko trzeba pomyslec i samemu sie prosic..ja dostałam za stratę Stasia...przynajmniej dla córy miałam na wydatki..ale np zgłosiłam za poparzoną nóżkę córy i do tej pory żadnego odzewu.
Ruby kciuki za jutro
milego dniaAgaL, kas50, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid a nie lepiej clexane na noc? Mi tak robili zastrzyki w szpitalu i ja sobie też. Przed snem. Potem nie estawałam już ani nic więc jeśli nie zrobiłam za szybko zastrzyku to bolało najwyżej kilka sekund.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Rety co za dzień
Czekam na @ jak nigdy, już czuję, że jeszcze chwila i się doczekam
Jednocześnie myślami jestem na porodówce z koleżanką, która "wywołuje" Stasia i piszę z drugą, która zapomniała pigułki i teraz boi się, że może być w ciąży a nie chce. I jak tu pracować?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Rety co za dzień
Czekam na @ jak nigdy, już czuję, że jeszcze chwila i się doczekam
Jednocześnie myślami jestem na porodówce z koleżanką, która "wywołuje" Stasia i piszę z drugą, która zapomniała pigułki i teraz boi się, że może być w ciąży a nie chce. I jak tu pracować?
No dzieję się dziejejuż tak na tą @ nie czekaj ....
Ja dzisiaj od rana totalne lenistwo , ogarnęłam tylko to co widać i leżę