X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a ty bierzesz ten zwykły czy ten w czerwonym opakowaniu mocniejszy?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby czyli dalej łykasz acard, ten w fioletowym opakowaniu? Jutro zapytasz gina czy dalej masz brać? jejku ale się niecierpliwie do Twojej wizyty :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby czyli dalej łykasz acard, ten w fioletowym opakowaniu? Jutro zapytasz gina czy dalej masz brać? jejku ale się niecierpliwie do Twojej wizyty :)
    Tak Aga dalej biorę , zapytam się jutro ale Bratek pisała, ze podobno się bierze już do końca jak się zacznie...nie wiem co gin to pewnie inna teoria bo jej stopniowo kazał bromka odstawić, a mnie napisał w końcu sms że odstawić od razu.
    Też się strasznie niecierpliwię, różne scenariusze w głowie układam :P dobrze, że o 12 a nie o 20 jak często miewałam wizyty.

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Paryzetka a ty bierzesz ten zwykły czy ten w czerwonym opakowaniu mocniejszy?
    Chyba zwykły, ten co reklamują w tv ;) A ten mocniejszy to lepszy?
    Edit: dobrze, że o 12 bo do 20 byśmy nie wytrzymały nerwowo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:00

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę o 12 trzymać mocno za same dobre wieści :) :)

Ruby lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zapomniałam o tym acardzie w końcu! Wezmę jak wrócę do domu.
    Moja wizyta dopiero o 18, do tego czasu chyba zwariuję. OF wyznaczył mi owu na poniedziałek, ja bym bardziej sobotę albo ewentualnie niedzielę obstawiała. Jeśli w ogóle ten pęcherzyk pękł :/ Jakoś mam złe przeczucia.

Ruby jutro wszystkie będziemy żyły Twoją wizytą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:02

AgaL, Ruby, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju Kochana spokojnie, tylko kilka godzin :*

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja ja bym Ci wyznaczyła owu tak jak OF ;) Ale ekspertem nie jestem, to Ty znasz najlepiej swoje ciało ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju ja tym wykresom tak na dwa razy wierzę....musisz poczekać co gin powie :*

A jakkolwiek ta owu była, to <3 było w sam raz i sporo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:08

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka a jak u Ciebie? wymyśliłaś ciekawe przepisy na koktajle?? przyszedł już Kenwdood? jestem ciekawa czy będziesz zadowolona, bo się do niego przymierzam :)

madka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju kochana uważam tak samo, i tak dość dużo było <3 więc chyba bez znaczenia te kilka godzin :) a też bym bardziej sugerowała się tym co czujesz ty a nie program :)
    Czekamy na dobre wiadomości! :)

Paryzetka nie wiem czy lepszy, ale raczej nie wolno go brać, przed chwilą doczytałam że bezpieczna dawka w ciąży to 75 więc pewnie tylko ten słabszy jest dozwolony :)

dzięki dziewczyny jesteście niezastąpione ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Bratku dziękizalinka,staram sie jadac czesciej i mniej, a jednak nie zawsze cos zagra...zobaczymy co diabetolog powie.

Aguś super wieści, bardzo się cieszę, może jednak udałosie wstrzelić? a nawet jak nie to chociaz będziesz wiedziała kiedy następnym razem celować :* Acard ja biorę popołudniu a nawet wieczorem, chyba bez znaczenia-ja tak biorę bo podobno musi byc odstep czasowy od clexane który też rozrzedza.

Kas dziś się zmieściłam miałam 88, ale wczoraj 98, wcześniej 93, 90 i 92...to dziwne bo akurat wczoraj kebab na kolacje, i na noc poprawilam 2 pomarańczami
    A i ładny suwaczek :)

Edycik jakbyś była z łodzi to moglabym polecic ortopede i chirurga..tzn z terminem bo jakosciowo to jak lekarz...i walcz oczywiście..

Maju nie jęczysz...trzymam mocno kciuki za przegląd,mam nadzieje ze same dobre wieści usłyszysz :*

Z tymi ubezpieczeniami wszystko fajnie tylko trzeba pomyslec i samemu sie prosic..ja dostałam za stratę Stasia...przynajmniej dla córy miałam na wydatki..ale np zgłosiłam za poparzoną nóżkę córy i do tej pory żadnego odzewu.

Ruby kciuki za jutro :)

milego dnia

AgaL, kas50, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid a nie lepiej clexane na noc? Mi tak robili zastrzyki w szpitalu i ja sobie też. Przed snem. Potem nie estawałam już ani nic więc jeśli nie zrobiłam za szybko zastrzyku to bolało najwyżej kilka sekund.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • midnight Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowlaśnie niewiem...takzaczęłam nie wiem czy mogę przestawić?

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczęłam w ten sposób bo zapomniałamakardu kupića chciałąm jaknajszybciej zacząć

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Paryzetka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to ja właśnie 75 biorę :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid myślę, że możesz - jutro rano weź acard a wieczorem zastrzyk :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • midnight Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko zbey mi sie nie popieprzylo jak przestawie:) i npdwa razy sienie kuła

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety co za dzień :) Czekam na @ jak nigdy, już czuję, że jeszcze chwila i się doczekam ;) Jednocześnie myślami jestem na porodówce z koleżanką, która "wywołuje" Stasia i piszę z drugą, która zapomniała pigułki i teraz boi się, że może być w ciąży a nie chce. I jak tu pracować?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Rety co za dzień :) Czekam na @ jak nigdy, już czuję, że jeszcze chwila i się doczekam ;) Jednocześnie myślami jestem na porodówce z koleżanką, która "wywołuje" Stasia i piszę z drugą, która zapomniała pigułki i teraz boi się, że może być w ciąży a nie chce. I jak tu pracować?
    no i jeszcze w między czasie my :D
    No dzieję się dzieje :) już tak na tą @ nie czekaj ....
    Ja dzisiaj od rana totalne lenistwo , ogarnęłam tylko to co widać i leżę :P

‹‹ 1569 1570 1571 1572 1573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ