Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw ogóle to przeczytałam że w ciąży max D to 4000 a ja biorę 6000 na zmianę z 8000:/ mam nadzieję, że nie zdążyłam sobie tym zaszkodzić? Kwasu foliowego też za dużo biorę.
To wszystko było dobre do zajścia teraz muszę zmniejszyć dawki co najmniej o połowę. -
Dzięki dziewczyny, że tak mnie wspieracie ;*
Postaram się nie załamywać jakkolwiek by nie było. Ale wiadomo - im większe nadzieje tym większe rozczarowanie.
Co do miejsca naszego spotkania to dla mnie może być Wrocław nawet, zawsze chciałam odwiedzićAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:no i jeszcze w między czasie my
No dzieję się dziejejuż tak na tą @ nie czekaj ....
Ja dzisiaj od rana totalne lenistwo , ogarnęłam tylko to co widać i leżę
Lucce to idziemy razem w tym cyklu!8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny :*
Lu ja biorę:
Kwas foliowy 2 tabsy,
Vitb6 10tabletek do owu u mnie działa cuda, wiesiołek może się schować
Zioła sroczki,
Acard 75
I dodatkowo euthyrox
I nad testami owu się zastanawiam, ale to za duży stres dla mnieLuccecita, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Aguś chyba dzisiaj już kenwood przyjdzie
Na to mi wygląda śledząc przesyłkę. Na śniadanie zaplanowałam sobie na początek banana, pomarańczę lub kiwi, szpinak i otręby. Podejdę dziś do sklepu przed odbiorem paczki i się zaopatrzę w produkty. Młody mój oszaleje chyba z radości
Wczoraj przyszła torebka, którą zamówiłam do paczkomatu. Okazało się, że odbierając przesyłkę w ciągu 7 godzin dostajemy audiobooka. Do wyboru Alchemik P. Coelho, Zły L. Tyrmand i Dziewczyna z pociągu - nie pamiętam autora. Wybrałam Zły, a dziś Alchemika wezmę. Gdyby któraś z Was chciała to pisać
Paryzetko powodzenia w nowym cyklu :*
Ruby czemu to dziś nie jest piątek
Edytko jak się czujesz? Załatwiłaś lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 13:08
AgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Kolejny ciężki dzien za mną chyba jakieś fatum mnie prześladuje
ale po kolei ....
Lucc powodzenia w nowym cyklu.
Aguś acard chyba można brać o każdej porze dnia.
Majjusia kciukam za wizytę kochana.Będzie dobrze.
Zatem udało mi się na wtorek w trybie pilnym bo tak miałam napisane na skierowaniu umówić i chirurga i ortopedę.
A wracając do domu nagle przestało mi działać wspomaganie w aucieledwo z szyną prowadzę prawdę mówiąc.Pojechałam do jednego warsztatu tam mi nie pomogli.Pojechałam do drugiego i jak mnie pan zobaczył z tą szyną kazał usiąść w biurze i poczekać.Po 20 min czekania wspomaganie działało, spaliła się płytka reakcyjna A50 czy jakoś tak.Zapłaciłam 65zł szcześliwa że wspomaganie działa.
Pod domem nie mogłam drzwi na klatkę otworzyć bo się zacięły znów,na 16 przyjeżdza serwisant, ale jakoś udało mi się dostać do środka.
Generalnie jestem wykończona -
A ja dziś wypiję pierwszy koktajl
Ale mam radochę, jak małe dziecko
Po pracy jadę odebrać mój sprzęcik
AgaL, Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka musisz nam zdać relację ze sprzęciku i pierwszego koktajlu.Z domku nie mam zamiaru na razie wychodzić.
Majciu no mam nadzieję,że to lody pomogą.
Jeśli chodzi o ból to po wczorajszym wierceniu dziury w pazurku i upuszczeniu krwi tak jakby mniej boli.
Dla tych co nie widzieli ...tadam
http://static.pokazywarka.pl/i/6487263/228855/palec.jpg
Koktajl zielony z biedronki pychaaa.
madka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość