Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie się boję tego mojego dzisiejszego podglądu :(
    Nie chcę Wam jęczeć ale informacja o kolejnej ciąży w moim otoczeniu mnie trochę zwaliła z nóg.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

chmureczko przytulam wirtualnie :*

Edycik to mi też proszę przypominać, bo tak jak Maja myślę o ustawieniu przypominajki w tel :) Ja na Twój palec nie patrzę, bo niestety mam straszną traumę jeśli chodzi o uszkodzone paznokcie, w dzieciństwie miałam zrywany, ale łączę się w bólu. Jak masz możliwość to walcz o swoje.

Aguś ale super sprawa z tym monitoringiem, trzymam mocno kciuki za efekty działań :*

Ruby Ty pytałaś o plamienia - chyba ustały, ale dziś już się czuję wyraźnie na @ także czekam :)

Bratku dobrze zrozumiałam że Ty przy hipoglikemi reaktywnej masz dodatkowo problem z wyrzutem insuliny? Bo mi insulina wychodzi w normie, tylko zbija glukozę za bardzo. Jednak choroba chorobie nierówna :) Może dlatego ja nie dostałam na to żadnych leków :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuu ja też się wczoraj dowiedziałam o dwóch ciążach....dalsze znajome, ale jednak. I to w czasie gdy siedziałam z sześciomiesieczną córeczką koleżanki na kolanach. Ale przeżyłam. Ty też dasz radę :* a dzis życzę Ci chyba pięknego ciałka żółtego, czy płynu w zatoce Douglasa...kurcze sama nie wiem, ale żeby dobrze było :)

Paryzetko a Ty jak dziś ?:) Czekasz nadal na @?

Na wykresie zaznaczyło mi owu w 9dc. Szok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:06

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuu o której podgląd??

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Aguś super wieści :D wow wow, zaskoczyłaś mnie!!! Tak wcześnie owulka??? Jak działaliście w 8dc to jest dobrze :)

Ruby Wrocław??? O nie nie, oddalacie się od tego centrum, dla mnie to prawie 600km, Majju pewnie jeszcze więcej? Ja odpadam :P

Edycik odpoczywaj Kobieto :* szczerze współczuję

Kjopa widzę już, że dziewczyny Ci napisały co i jak z konfliktem więc nie będę się powtarzać :) u mnie jest bo ja - a mój M +.

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w mały piątek ;)

Aguś to idealnie! lepiej być nie mogło :) strasznie się cieszę i widzisz z niby bezowulacyjnego , a taka piękna owulacja jak malinka ;)

Majju trzymam kciuki mocno za wizytę, owulacja miała chyba być w miniony weekend ? mam nadzieję, że tak się stało i teraz będziemy odliczać :)

Chmureczka :* przykro mi z powodu testu, ale pewnie jeszcze sikniesz w dniu @ więc jeszcze potrzymam kciuki :)

Paryzetka - swoją drogą ciekawe skąd te plamienia, chyba że dlatego bo nie brałaś luteiny w tym cyklu? a mówiłaś że ci pomogła wcześniej na plamienia?

Edycik walcz o kaskę!

A propo tego odszkodowania to ja też mam jakieś grupowe z pracy m i wyobraźcie sobie że złożyliśmy za mój pobyt w szpitalu i zabieg w sumie to nie wiedziałam czy się należy ale mówię warto spróbować i wczoraj dostałam 500 zł na konto z ubezpieczalni :) strasznie się ucieszyłam , że jednak coś z tego czasem może być a nie płacimy na darmo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon spokojnie nie musisz odpadać coś wymyślimy ;)
    Niech no ta Łódź zostanie bo każdy będzie miał po równo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:22

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

witam się w nowym cyklu :)
    te starania mnie wykończą :P wydałam wczoraj 100 zł na suple i ziółka, jeszcze młoda mi termometr rozwaliła i musiałam nowy zakupić :)

Aga
    ale szybko owulka,jak miałaś płodny śluz to może plemniczki przezyły od 8 dc, a wczoraj jeszcze może udało się wstrzelić, trzymam kciuki!

Chmurka :*

Ruby
    w endo dostawa darmowa do 15 :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek chyba była mowa o Łodzi, a nie Wrocławiu ;) ale już sama nie wiem ;)
    nigdzie nie odpadasz, coś wymyślimy :)
    a tak a propo, u nas też konflikt, ja - a mój M + :)

Ruby no sama w szoku jestem, nie nastawiam sie na nic, bo sobie obiecałam, ale cieszę się, ze owulka była. Teraz odliczam dni do Gdańska :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Luc :) powodzenia w nowym cyklu ! bedziesz mierzyć tempkę ?? jakie suple kupiłaś?
    ja chyba już nie mierzę, wiem, że owu chyba była i daje już spokój ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:27

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek ile masz do Łodzi?? :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Cynamon spokojnie nie musisz odpadać coś wymyślimy ;)
    Niech no ta Łódź zostanie bo każdy będzie miał po równo :)
    Noo, już lepiej godosz :P kurde, ale bym w góry pojechała.... Mmmmmm....

AgaL, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek ile masz do Łodzi?? :)
    Ok 350 tak myślę???

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

No to blisko mnie, dawaj!:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucce dzięki za info, ale lada dzień spodziewam się paczki z Chin co zamówiłam na aliexpres dla młodej :) no i powodzenia w nowym cyklu :*

Po raz kolejny udowodniono , że na piękny wykres nie ma się co nastawiać i napalać...

Aga Wrocław ja w jakimś poście rzuciłam ale to bardziej żart był niż na poważnie :) Ja ciągle stawiam na okolice Łodzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    słuchaj możemy i w górach zorganizować jak ci tak po głowie chodzą :D :P

AgaL, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dokładnie 345 km do Łodzi :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    słuchaj możemy i w górach zorganizować jak ci tak po głowie chodzą :D :P

Ruby dobrze prawi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga
    no bede bede, tylko ze wzgledów higienicznych :P czekam aż sie @ skończy

a zakupiłam Castagnusa, wiesiołka, kwas foliowy, bo mi sie skonczyl, termometr i ziołka Sroki :) także jestem przygotowana! ten cykl jest moj! :D

jeszcze testy owu w rossmanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:32

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc ja też zawsze po @ mierzę ;) no to arsenał masz i do boju ! :)

‹‹ 1567 1568 1569 1570 1571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ