Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
chmureczko przytulam wirtualnie :*
Edycik to mi też proszę przypominać, bo tak jak Maja myślę o ustawieniu przypominajki w telJa na Twój palec nie patrzę, bo niestety mam straszną traumę jeśli chodzi o uszkodzone paznokcie, w dzieciństwie miałam zrywany, ale łączę się w bólu. Jak masz możliwość to walcz o swoje.
Aguś ale super sprawa z tym monitoringiem, trzymam mocno kciuki za efekty działań :*
Ruby Ty pytałaś o plamienia - chyba ustały, ale dziś już się czuję wyraźnie na @ także czekam
Bratku dobrze zrozumiałam że Ty przy hipoglikemi reaktywnej masz dodatkowo problem z wyrzutem insuliny? Bo mi insulina wychodzi w normie, tylko zbija glukozę za bardzo. Jednak choroba chorobie nierównaMoże dlatego ja nie dostałam na to żadnych leków
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Majuu ja też się wczoraj dowiedziałam o dwóch ciążach....dalsze znajome, ale jednak. I to w czasie gdy siedziałam z sześciomiesieczną córeczką koleżanki na kolanach. Ale przeżyłam. Ty też dasz radę :* a dzis życzę Ci chyba pięknego ciałka żółtego, czy płynu w zatoce Douglasa...kurcze sama nie wiem, ale żeby dobrze było
Paryzetko a Ty jak dziś ?Czekasz nadal na @?
Na wykresie zaznaczyło mi owu w 9dc. Szok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:06
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry
Aguś super wieściwow wow, zaskoczyłaś mnie!!! Tak wcześnie owulka??? Jak działaliście w 8dc to jest dobrze
Ruby Wrocław??? O nie nie, oddalacie się od tego centrum, dla mnie to prawie 600km, Majju pewnie jeszcze więcej? Ja odpadam
Edycik odpoczywaj Kobieto :* szczerze współczuję
Kjopa widzę już, że dziewczyny Ci napisały co i jak z konfliktem więc nie będę się powtarzaću mnie jest bo ja - a mój M +.
-
nick nieaktualnyWitam się w mały piątek
Aguś to idealnie! lepiej być nie mogłostrasznie się cieszę i widzisz z niby bezowulacyjnego , a taka piękna owulacja jak malinka
Majju trzymam kciuki mocno za wizytę, owulacja miała chyba być w miniony weekend ? mam nadzieję, że tak się stało i teraz będziemy odliczać
Chmureczka :* przykro mi z powodu testu, ale pewnie jeszcze sikniesz w dniu @ więc jeszcze potrzymam kciuki
Paryzetka - swoją drogą ciekawe skąd te plamienia, chyba że dlatego bo nie brałaś luteiny w tym cyklu? a mówiłaś że ci pomogła wcześniej na plamienia?
Edycik walcz o kaskę!
A propo tego odszkodowania to ja też mam jakieś grupowe z pracy m i wyobraźcie sobie że złożyliśmy za mój pobyt w szpitalu i zabieg w sumie to nie wiedziałam czy się należy ale mówię warto spróbować i wczoraj dostałam 500 zł na konto z ubezpieczalnistrasznie się ucieszyłam , że jednak coś z tego czasem może być a nie płacimy na darmo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
witam się w nowym cyklu
te starania mnie wykończąwydałam wczoraj 100 zł na suple i ziółka, jeszcze młoda mi termometr rozwaliła i musiałam nowy zakupić
Aga
ale szybko owulka,jak miałaś płodny śluz to może plemniczki przezyły od 8 dc, a wczoraj jeszcze może udało się wstrzelić, trzymam kciuki!
Chmurka :*
Ruby
w endo dostawa darmowa do 15AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Cinnamonek chyba była mowa o Łodzi, a nie Wrocławiu
ale już sama nie wiem
nigdzie nie odpadasz, coś wymyślimy
a tak a propo, u nas też konflikt, ja - a mój M +
Ruby no sama w szoku jestem, nie nastawiam sie na nic, bo sobie obiecałam, ale cieszę się, ze owulka była. Teraz odliczam dni do Gdańskacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
hej Luc
powodzenia w nowym cyklu ! bedziesz mierzyć tempkę ?? jakie suple kupiłaś?
ja chyba już nie mierzę, wiem, że owu chyba była i daje już spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:27
-
nick nieaktualnyLucce dzięki za info, ale lada dzień spodziewam się paczki z Chin co zamówiłam na aliexpres dla młodej
no i powodzenia w nowym cyklu :*
Po raz kolejny udowodniono , że na piękny wykres nie ma się co nastawiać i napalać...
Aga Wrocław ja w jakimś poście rzuciłam ale to bardziej żart był niż na poważnieJa ciągle stawiam na okolice Łodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga
no bede bede, tylko ze wzgledów higienicznychczekam aż sie @ skończy
a zakupiłam Castagnusa, wiesiołka, kwas foliowy, bo mi sie skonczyl, termometr i ziołka Srokitakże jestem przygotowana! ten cykl jest moj!
jeszcze testy owu w rossmanieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:32
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość