Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Dziewczyny dostałam moją dietę na maila
Normalnie jestem w szoku! Ilość żarcia nie do przejedzenia chyba, ciężko będzie mi tyle zjeść. Obiady z dwóch dań, ale napisała, że zupy mogę pomijać i tylko 2 razy w tygodniu zjadać. Nawet mam schabowego w panierce, spaghetti, naleśniki z serem. Kurde, jestem w szoku. Zaczynam jednak od soboty, bo muszę porządnie zaopatrzyć się w produkty
-
Siedzę w necie i szukam jakiś fajnych przepisów na koktajle. Chciałabym połączyć owoce z zielonymi warzywami, otrębami i wodą. Macie jakieś pomysły?29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
mid, u mnie cukrzycy jeszcze nie ma. Jeszcze. Oby
Z tym ograniczaniem kolacji uważaj, bo to nie jest takie oczywiste. Może ogólnie lekko zmodyfikujesz dietę? Jakbyś zobaczyła na dietę dla matek cukrzycowych, to np. "w moim" szpitalu jest 6 (!!!!!) posiłków. Śniadanie, II śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja i tzw.posiłek nocny.
Spójrz, w linku jest odnośnik do pliku w pdf
http://www.szpitalkarowa.pl/dieta-dla-ciezarnej-chorej-na-cukrzyce
chmurreczka, hihi, jeszcze pytanie, jakie WIELKOŚCI porcje będą
Ale fakt, mam znajomą, która odchudzała się pod okiem dietetyczki i też była zaskoczona ilością jedzenia. Większość ludzi je z doskoku, a tu kilka regularnych posiłków.
Dodam, że nieźle jej to rozkręciło metabolizm......
madka, bardzo lubię tę ściągawkę
http://www.theprospect.net/wp-content/uploads/2013/06/smoothie.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:51
-
Po monitoringu
super wieści.Torbiel okazala się byc pokaźnym pęcherzykiem który pekl i pelno plynu w zatoce Douglasa takze moje drogie u mnie 11dc a ja po owulce
chyba sie jednak nie wstrzelilismy bo dopiero się mieliśmy ostro zabierac za
i byl tylko raz w 8dc
Ale szczęśliwa jestem,ze w miejscu torbiela z przed @ powstał pęcherzyk, wprowadził nas w błąd ale najważniejsze ze owu bylaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:51
Bratek, madka, chmurreczkaa, majju, Paryzetka83, Edycik, madzikk, cinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Agus super wiesci
A jednak zle mialas przeczucia
I moze tak jak Ruby mowi ze zle celowaliscie i w nastepnym cyklu choc mam nadzieje ze go nie bedzie
sie idealnie wstrzelicie
Bardzo sie cieszę ze wizyta udana
-
Hej
Melduję, że wykonałam dziś sikańca, lecz jak zwykle jedna krecha. Nie będę płakać, dziś 9dc, odstawiam luteinę i zobaczymy, Dzisiaj tempkę mam wysoko, ale jak odstawię lutkę to pewnie zacznie powoli spadać. Cieszę się, że mogłam się tak poobserwować, bo dawno tego nie robiłam
Aha, przyszły moje zioła Sroki, wczoraj coś Ruby przypomniała o mojej zagubionej paczce, wczoraj odebrałam z pocztyBędą jak znalazł na nowy cykl
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
dobry
Aguś cieszę się,że owulka byłą, to bardzo dobra nowinka.
Chmureczka dobrze że ziółka dotarłyod 1dc cyklu możesz pić
Kas piękny suwaczekzazdroszczę
Ja wczoraj nawet nie wiem kiedy usnęłam z tego zmęczenia i bólu,zaraz będę obdzwaniała poradnie ortopoedyczne i chirurgiczne na kiedy najszybciej ze skierowaniem mnie przyjmą.No i zbieram całą dokumentację bo będę walczyła o dwa odszkodowania z NNW i z ubezpieczenia grupowego PZU z pracy.Za to moje cierpienie coś mi się należy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 07:10
kas50 lubi tę wiadomość
-
Kjopa tez obstawiam 9dc,dzis temp 37,00.
Ale wczoraj w razie w poprawiliśmy.
Swoją drogą ciekawe czy w kolejnym cyklu tez tak będzie,mamy zacząć monit zaraz po @
A tak w ogóle to Dzień Dobrymajju, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej Kochane.
Aguś ale się cieszę! Bardzo bardzo,czuję że to jest Twój cykl
Chmureczko mam nadzieję, że nie przejęłaś się mocno testem? Tulę :* Ech ja ciągle zapominam o tym Sroczce, muszę sobie chyba przypomnienie w telefonie nastawić.
Ja na "dzień dobry" w pracy się dowiedziałam, że kolejna dziewczyna jest w ciąży... Ech, ciężko to wziąć na klatę.
chmurreczkaa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Majciu nie przejęłam się mocno, no może troszkę
Ale jestem przyzwyczajona do bieli i płakać z jej powodu nie będę
Nie teraz to następnym razem
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)