Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:dokładnie
:D Ruby my się możemy spotkać na granicy naszych województw i dalej razem
będę Cię asekurować jaką brzuszkowatą
Dalej niz do Łodzi niejadę, wysiadam z auta normalnie, tupam nóżką i biwakuję w Łodzi
AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja lubię inkę,ale i tak nie mogę...bo inke trzeba troszke osłodzić,sama w sobie troche slodka, noi koniecznie z mlekiem,a cukier rośnie
Ruby kciuki za rozmowę, ja glosuje za blizej lodzi ,aleWrocław tez lubie
Maju moze muszle z farszem, albo krążki cebulowe..z salatek u mnie gyros rzadzi
Edycik o fuj...azmi ciarki przeszly...dlugo tak masz miec?
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edycik strasznie współczuję.
Kaś nic się nie zmieniło, test oślepiająco biały. Albo nie trafiłam z terminem owu i to wcale nie 14dpo albo sama nie wiem co. W każdym razie czekam na rozwój wydarzeń8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej dziewczyny.
Edycik...masakra, współczuję tego cierpienia. Dzielna z Ciebie dziewczyna, nie wiem czy ja dałabym radę...
Jakbyście planowały spotkanie w centrum Polski to może udałoby mi się też dojechać? Ja tak jak Ruby Górny ŚląskMogłybyśmy jechać razem
Tylko w wakacje może być ciężko ustalić wspólny termin.cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Paryzetka - szkoda, goopi test ;/
katiuszaa, no to czas bez kłótni, a z, to musiał być dooobry czas
Lucc, ja brałam na allegro - ale pojedyncze składniki. Znalazłam zielarnię, która wzbudziła moje zaufanie i sama skomponowałam mieszankę.
W sumie się zastanawiam czy nie sprzedać tego, co zostało.
majju, super, że M. oddaje krewMy nie możemy - ani ja, ani M.
((( tak samo ze szpikiem, nad czym tym bardziej boleję ;(((((
Z przystawkami nie pomogę, bo u nas prawie nigdy wódka nie stoi na imprezach, a jednak do niej nie wszystko pasuje ;/
Edycik - choliba, tak czułam, dlatego Ci o tym RTG pisałam. Z Twojego opisu wyglądało to identiko jak wtedy, gdy pękła mi kość podczas gry z koszykówkę.
Na pociechę dodam, że szybko doszłam do siebie.... i tylko czasem, przy mega wrednej pogodzie, coś tam postrzyka
Btw-po raz kolejny stwierdzam, że lepiej być zwierzakiem
Rzadko robimy bolesne rzeczy bez znieczulenia, choćby miejscowego
A z tym spotkaniem, to widzę, że Wy tak na serio
Zalew Zegrzyński? Hahahaha, no tutaj, to zdeeeecydowanie jestem za))))
Tylko niekoniecznie w sierpniu/wrześniu)))
A tak w ogóle.... Przemogłam się wreszcie i poszłam zrobić test z glukozą (tak tak, wcześniej - ponieważ mam graniczną glukozę i negatywny wywiad rodzinny, jak również swój osobisty, że tak powiem).
Aż się zdziwiłam, ale poszło nieźleNie cudowali z pół szklanki wody, tylko cały kubek dają, już wymieszany, więc łatwiej idzie - no i wzięłam soczek z eko-cytrynki
Trochę miałam odruch wymiotny przez 2 godziny, ale jakoś poszło
Gorzej, że pierwszy raz od dawna dopadło mnie paskudne niedocukrzenie ;/ Cholercia, nie mogę się przyzwyczaić, że jednak w ciąży na wszelkie badania idzie się z kanapką/batonikiem musli/whatever (!!!!!) i od razu po zakończeniu lepiej coś wsunąć. Bo ja z tych, co to czasem od rana do obiadu nic, poza kawą, nie wsuwają ;/ (wiem, niezdrowe, ale nie potrafię się rano zmusić).
A tu wiecie - akurat jechał autobus, no to pobiegłam... Potem po chwili drugi.... To potem, jak na skrzydłach, od razu poleciałam do sklepu po składniki na... hot-dogi(Jezuuusiuuu, ale miałam ochotę
) i podczas robienia mnie dopadło, pewnie po części efekt odbicia po tej glukozie. WRRRRR.
Jeszcze jaka ja doorna!!!!! Dziecko diabetyka, wiem, co się robi.... a jak mnie zaczęło składać, to.... przyspieszyłam robienie hot-dogów bo będzie zdrowiej (wiecie, takie z duuuużą ilością warzyw, na chudziutkich parówkach), zamiast chwycić czekoladę!!!!!!!!!!!!! Echhhh... Głupia, głupia ja...
Potem się położyłam i nawet po 4 godzinach czułam się, jakby mnie pociąg przejechał i dobudzić się nie mogłam ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:39
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Paryzetko dopóki @ nie ma jest nadzieja
Bratku kiedy masz wyniki krzywej?
Ja dziś odebralam wynik glukozy na czczo 96,00 - wysoko,ale w przeddzień jadlam więcej słodki,lody i na kolację rogala z dżemem truskawkowym mniammoże to ciut zafalszowalo wynik?hmm
No i hemoglobina leci w dół 11,9 (norma od 12,00). -
Dziewczyny a jak to jest z tą grupą krwi Rh- ? Bo jak mąż ma Rh + to jest konflikt a czy to może też przeszkadzać w zaciążeniu? Ja ma ARh+. Mój tata oddawał krew był honorowym dawcą krwi i zasłużonym dawcą krwi. Miał taki chyba 3 ordery za to i kiedyś bez NFZ to miał leki za darmo.