Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik ale jesteś dzielna! nie wiem czy bym to wytrzymała!!! kochana mam nadzieję że masz L4? trzymaj się :*Edycik wrote:wrócilam z pogotowia paluch pęknięty i mam szynę
na żywa wwiercali mi się w paznokieć by krwi upuścić z krwiaka
bożesz ale się darłam w niebogłosy
ledwo autem jechałam z szyną
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi zniszczone hybrydy ;(Edycik wrote:Na żywca wsio było robione
darłam się i bluzgałam.
W szpitalu l4 nie chcieli dać o 17 idę do lekarza pierwszego kontaktu po zwolnienie bo ledwo piszę.
Także kobity ciężki dzien za mną.Najgorsze to wwiercenie się w płytkę paznokcia było.
Edycik lubi tę wiadomość
-
Aż mnie dreszcze przechodzą! Idź idź po zwolnienie, należy Ci się.Edycik wrote:Na żywca wsio było robione
darłam się i bluzgałam.
W szpitalu l4 nie chcieli dać o 17 idę do lekarza pierwszego kontaktu po zwolnienie bo ledwo piszę.
Także kobity ciężki dzien za mną.Najgorsze to wwiercenie się w płytkę paznokcia było.
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj nie wiem czy ci się do końca zagoi czy bedziesz musiała strzelić czarne hybrydyEdycik wrote:Ruby oby do końca kwietnia się podgoiło bo idę na wesele i nie mogę mieć czarnego pazura

Ojj Majju ten ból zmęczył mnie.
ale bolu współczuje...koniecznie L4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba nie do końca po drodzecinnamon cookie wrote:Nie no Kobity musimy gdzieś w okolicach Wawy, Zegrze pasuje jak nic
każda będzie miała kawałek do przejechania
Majju Ty w moją stronę i razem do Zegrza? 
I istniała by obawa, że nie wyjedziemy
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bardzo chetnie ale ciezko bedzie przyjechac w lecieRuby wrote:noooo jeszcze więcej głosów z Wrocławia i Lodzi prosimy

Oj Edycik, biedactwo, na zywca? Cos strasznego, ja bym chyba z bolu komus tam przywalila, wiecie taka reakcja obronna. Teraz powinno byc juz tylko lepiej.
Edycik lubi tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015

Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę