X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk jestes niesamowita! ta praca nad sobą, te twoje wszystkie teorie i teraz ta krew :) podziwiam cie kobieto bo ja leniwiec, myslenie o nowej robocie to już mnie przytłacza :P

madzikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    ja czasem na studiach oddawałam- szliśmy calą grupą i od razu L4 wystawiali :D
    ja oddalam raz na stuidiach żeby dostac czekolady :D

edit: przepraszam czekoladę i posiłek!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:32

Paryzetka83, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:

Ruby nad Jeziorskiem :P bardzo dawno nie byłam ,chciałam siekiedys wybrac

Lucc Ruby ma tasiemca ;) tylkoon jescze maly i szybko sie rozwija to i paliwa mu trzeba ;)

Milego dnia

No coś tam mozna fajnego wybrać, zrobimy jakies głosowanie :D
    A z małym tasiemcem trudno się nie zgodzić :D

midnight lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,gdzie zamawiałyście ziółka o.Sroki ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    dziewczyny,gdzie zamawiałyście ziółka o.Sroki ?
    na allegro gotową mieszankę za jakieś 5 zeta.

A majju sama mieszała w zielarskim składniki kupowała :)

edit: http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6082225118.html

zamawiałam dwa razy i bez problemu ,dziewczyny też zamawiały, tylko chmureczka miała pecha bo chyba zaginela jej paczuszka, ale podobno dogadała się i jej wyśle jeszcze raz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:51

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aga wysłałam Ci link na priv :*

Madzikk mój M i mój Tata też oddają krew :) ja mam A Rh- więc też dobrze by było gdybym oddawała krew bo jest często poszukiwana...

Cinnamonek Sisterko....ta sama grupa krwi :D
    Ja w liceum oddawałam często krew ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:52

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piłyście kiedys kawe bekofeinową? jak smakuje i gdzie ewentualnie kupie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niee

w 1 ciąży piłam Nescafe Ricore- tam jest tylko 30 % kawy, reszta to zboża :)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Aga my to chyba naprawdę siostry ;)

Ruby a Inka Ci nie smakuje? :P ja ostatnio piję tą z błonnikiem, dobra jest :) a bezkofeinową to chyba z Nescafe piłam, całkiem spoko :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby moi rodzice chorują na nadciśnienie i piją tylko bezkofeinową Dallmayr. Smakuje zupełnie jak normalna. Czasem można ją kupić w Lidlu.

Madzikk w PL nie można w czasie miesiączki oddawać krwi i nie można brać leków typu aspiryna, acard :) To tak na zaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:01

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję kobiety, rozejrzę się za tą dallamyr i nescaffe ewentualnie :) Inka jakoś tak średnio chociaż lata ni epiłam już ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:05

• madzikk Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby z beko to ja ostatnio lodowke kupilam:-p a nie lepiej inke pic? Uwielbiam.

Ciastko z tego co widze to ARh- ma tylko 6% spoleczenstwa, czyli jest spore zapotrzebowanie.

Tak sie tylko zastanawiam czy zrobic to w Amsterdamie czy we Wroclawiu? Juz sie zarejestrowalam u siebie ale sie jeszcze zastanowie moze teraz jak bede na wakacjach. Beda tez badali zelazo i wiem ze nie mozna aspirynopodobnych lekow (acard tez odpada).

Ruby lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby z takich zwykłych, sypanych bezkofeinowych jest jeszcze jacobs kronung bezkofeinowa, taka zielona z błękitnym (?) paseczkiem :)

Ruby lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem Majus czytalam na ten temat, lubie byc przygotowana do zajec ;), ten cykl i tak odpuszczam wiec biore tylko witaminki i kwas foliowy:) Jak Wroclaw to prawdopodobnie 23 kwiecien czyli 20dc :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ruby z takich zwykłych, sypanych bezkofeinowych jest jeszcze jacobs kronung bezkofeinowa, taka zielona z błękitnym (?) paseczkiem :)
    o widzisz, dobrze was mieć :*

Madzikk haha no nie chciało mi się poprawiać, btw. też mam lodówke z beko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na 13.00 trzymajcie kciuki kobiety żebym się nie zbłaźniła za bardzo :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby trzymam :):)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam ;) Edycik jak tam???

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby trzymam mocno!!!! Co do kawy to ta Jacobs smakuje jak normalna często M podmieniam żeby mu ciśnienie nie skakały i nie widzi różnicy.
    Cinnamon nie martw się remontem i tak się spotkamy. ;) np możemy nad zalew zegrzyński pojechać, domki wynająć i jakieś ognisko zrobić ;)

AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby trzymam :) Daj nam szybciutko znać :)

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

‹‹ 1561 1562 1563 1564 1565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ