Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:ja czasem na studiach oddawałam- szliśmy calą grupą i od razu L4 wystawiali
edit: przepraszam czekoladę i posiłek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:32
Paryzetka83, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymidnight wrote:
Ruby nad Jeziorskiembardzo dawno nie byłam ,chciałam siekiedys wybrac
Lucc Ruby ma tasiemcatylkoon jescze maly i szybko sie rozwija to i paliwa mu trzeba
Milego dnia
No coś tam mozna fajnego wybrać, zrobimy jakies głosowanie
A z małym tasiemcem trudno się nie zgodzićmidnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:dziewczyny,gdzie zamawiałyście ziółka o.Sroki ?
A majju sama mieszała w zielarskim składniki kupowała
edit: http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6082225118.html
zamawiałam dwa razy i bez problemu ,dziewczyny też zamawiały, tylko chmureczka miała pecha bo chyba zaginela jej paczuszka, ale podobno dogadała się i jej wyśle jeszcze raz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:51
-
cinnamon cookie wrote:Aga wysłałam Ci link na priv :*
Madzikk mój M i mój Tata też oddają krewja mam A Rh- więc też dobrze by było gdybym oddawała krew bo jest często poszukiwana...
Cinnamonek Sisterko....ta sama grupa krwi
Ja w liceum oddawałam często krewWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:52
cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby moi rodzice chorują na nadciśnienie i piją tylko bezkofeinową Dallmayr. Smakuje zupełnie jak normalna. Czasem można ją kupić w Lidlu.
Madzikk w PL nie można w czasie miesiączki oddawać krwi i nie można brać leków typu aspiryna, acardTo tak na zaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:01
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby z beko to ja ostatnio lodowke kupilam:-p a nie lepiej inke pic? Uwielbiam.
Ciastko z tego co widze to ARh- ma tylko 6% spoleczenstwa, czyli jest spore zapotrzebowanie.
Tak sie tylko zastanawiam czy zrobic to w Amsterdamie czy we Wroclawiu? Juz sie zarejestrowalam u siebie ale sie jeszcze zastanowie moze teraz jak bede na wakacjach. Beda tez badali zelazo i wiem ze nie mozna aspirynopodobnych lekow (acard tez odpada).Ruby lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymajju wrote:Ruby z takich zwykłych, sypanych bezkofeinowych jest jeszcze jacobs kronung bezkofeinowa, taka zielona z błękitnym (?) paseczkiem
Madzikk haha no nie chciało mi się poprawiać, btw. też mam lodówke z bekomadzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby trzymam mocno!!!! Co do kawy to ta Jacobs smakuje jak normalna często M podmieniam żeby mu ciśnienie nie skakały i nie widzi różnicy.
Cinnamon nie martw się remontem i tak się spotkamy.np możemy nad zalew zegrzyński pojechać, domki wynająć i jakieś ognisko zrobić
AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość