X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby ja jestem za ale tak chciałam żebyście do mnie przyjechały :( jestem taka zła, że prawie beczę... jeszcze teraz M mi pisze, że to chyba nie będzie u nich początek maja tylko koniec :( no niech yo szlag! :(

nie przejmuj się co się odwlecze to wiesz sama ;) przypuszczam, że w rezultacie ciężko byłoby tak daleko wszystkie nas sprowadzic...a wam szybko zleci ten czas, zobaczysz. Wiem, że to jest wkurzające, ale jak i tak nie masz na to wpływu to daremnie siebie stresujesz i podnosisz poziom prolaktyny :P

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku nie stresuj się, nie masz na to wpływu i nic nie poradzisz niestety. A spotkamy się tak czy siak :)

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek rozumiem, że się wkurzyłaś...zaplanowaliście sobie urlop, remont... ale może coś dobrego z tego wyniknie :*

Ruby pomysł z centralną Polską fajny :)

Madka monit mam o 20:30 :P

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek mam pytanko odnośnie Mazur. Planujemy wstępnie ze znajomymi (w sumie 4 osoby) wybrać się na ten drugi dłuższy weekend majowy (26-29.05) na Mazury i zastanawiamy się gdzie szukać noclegów? jakie miejscowości polecasz? szukamy raczej miejsca niezbyt tłocznego, wiesz natura, woda, cisza i te sprawy :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Słonko jak palec?? :*

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysł z centralną bardzo fajny, może nawet dałabym radę dojechać ;)

Cynamonku nie stresuj się, a urlopu nie możesz jyż przesunąć? Jeśli nie to zaplanuj z mężem jakiś wypad w tym czasie :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, kto mnie tak pocieszy jak nie Wy :) ale ciśnienie mi skoczyło :/ Paryzetka tak właśnie myślę, że będziemy chociaż ogarniać sypialnię na dole, tam są zładowane rzeczy Szwagrow no ale muszą nam trochę pójść na rękę i pomóc to przenieść żebyśmy mogli choć trochę ruszyć ten remont... i w takim razie wezmę się za przemalowanie dębowej szafy i toaletki, miałam tego nie robić ale skoro mam 10dni wolnego...

Aga powiem Ci, że w moich okolicach jest sporo tego :) całkiem ciekawym miejscem jest to o którym pisała Majju :) ośrodek wypoczynkowy A-26 na Bartoszach, domki całkiem fajne :) gdyby jednak Wam się zachciało do miasta to do mojego macie tylko z 5km :)
    Edit. Chyba że Wam nie chodzi o domki tylko hotel?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:01

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam wlasnie cos chyba troche szalonego:) zapisalam sie zeby oddawac krew. No ale jezeli jest tak jak przypuszczam to po co mi jej nadmiar, lepiej oddac. Nawet nie wiem jaka mam grupe krwi :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzik
    a co przypuszczasz ??

ja mam 0 Rh +

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek dokładnie o domki, nie hotel :)

• majju Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Madzikk! Mój mąż jest honorowym dawcą krwi, oddał już ponad 20 litrów i nawet jeździ komunikacją miejską za darmo z tego tytułu :) Ja też wielokrotnie chciałam oddać ale M mówi, że jestem za słaba na oddawanie...

madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wysłałam Ci link na priv :*

Madzikk mój M i mój Tata też oddają krew :) ja mam A Rh- więc też dobrze by było gdybym oddawała krew bo jest często poszukiwana...

majju, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby centralna to jeżeli mnie przygarniecie to postarałabym się być :)

cinnamon cookie, majju, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Jakby centralna to jeżeli mnie przygarniecie to postarałabym się być :)
    pytanie! :) bierzemy wszystkie :)

madka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz zjadłam obiad (spaghetti z ryżem zamiast makaronu :P) i mam wrażenie że jak siedzę to jestem najedzona, a jak wstałam to tak jaby mi to wszystko przeleciało do nóg i stóp , a brzuch znowu pusty :D

madzikk, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Cinnamonek, podoba mi się ten ośrodek :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    może masz tasiemca :D

• midnight Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    witam sie przed drzemka ;)

Edycik jak palec? lepiej to prześwietlić.

Aga kciuki za wizytę

Ruby nad Jeziorskiem :P bardzo dawno nie byłam ,chciałam siekiedys wybrac

Cinnamon no najgorsze ze ten remont Ci sie odwlecze...

Madzikk szacun, tosię przy okazji dowiesz jakąmasz grupę ;) te mialam oddac ale jakos zawsze nie podrodze..

Lucc Ruby ma tasiemca ;) tylkoon jescze maly i szybko sie rozwija to i paliwa mu trzeba ;)

Milego dnia

Ruby, madzikk, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazuryyy, ja tez chce ;(

Lucc, u cioci stwierdzili podwyzszone o 15% czerwone krwinki, czyli organizm produkuje za duzo krwi, i wiem ze to moze brzmi dziwnie ale wiem ze ja bede miala to samo. Nie jest to az tak bardzo duzo za duzo ale chyba dobrze jest regularnie krew oddawac w takim przypadku. Pozniej sa problemy z krazeniem i nadcisnienie, skrzepy i zawal serca. Zbadaja mnie jak bedzie wszystko ok to bede oddawala trzy razy w roku:)
    Moze jak upuszcze pol litra to sie uda zaciazyc ;) bede sie starala oddawac ok 3-6dc zeby sie odbudowalo i endometrium dobrej grubosci bylo na czas. Ahhh te moje teorie. Ale jestem podekscytowana.

Luccecita, Ruby, midnight, AgaL lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czasem na studiach oddawałam- szliśmy calą grupą i od razu L4 wystawiali :D

cinnamon cookie, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

‹‹ 1560 1561 1562 1563 1564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ