X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby ja jestem za ale tak chciałam żebyście do mnie przyjechały :( jestem taka zła, że prawie beczę... jeszcze teraz M mi pisze, że to chyba nie będzie u nich początek maja tylko koniec :( no niech yo szlag! :(

nie przejmuj się co się odwlecze to wiesz sama ;) przypuszczam, że w rezultacie ciężko byłoby tak daleko wszystkie nas sprowadzic...a wam szybko zleci ten czas, zobaczysz. Wiem, że to jest wkurzające, ale jak i tak nie masz na to wpływu to daremnie siebie stresujesz i podnosisz poziom prolaktyny :P

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku nie stresuj się, nie masz na to wpływu i nic nie poradzisz niestety. A spotkamy się tak czy siak :)

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek rozumiem, że się wkurzyłaś...zaplanowaliście sobie urlop, remont... ale może coś dobrego z tego wyniknie :*

Ruby pomysł z centralną Polską fajny :)

Madka monit mam o 20:30 :P

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek mam pytanko odnośnie Mazur. Planujemy wstępnie ze znajomymi (w sumie 4 osoby) wybrać się na ten drugi dłuższy weekend majowy (26-29.05) na Mazury i zastanawiamy się gdzie szukać noclegów? jakie miejscowości polecasz? szukamy raczej miejsca niezbyt tłocznego, wiesz natura, woda, cisza i te sprawy :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Słonko jak palec?? :*

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysł z centralną bardzo fajny, może nawet dałabym radę dojechać ;)

Cynamonku nie stresuj się, a urlopu nie możesz jyż przesunąć? Jeśli nie to zaplanuj z mężem jakiś wypad w tym czasie :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, kto mnie tak pocieszy jak nie Wy :) ale ciśnienie mi skoczyło :/ Paryzetka tak właśnie myślę, że będziemy chociaż ogarniać sypialnię na dole, tam są zładowane rzeczy Szwagrow no ale muszą nam trochę pójść na rękę i pomóc to przenieść żebyśmy mogli choć trochę ruszyć ten remont... i w takim razie wezmę się za przemalowanie dębowej szafy i toaletki, miałam tego nie robić ale skoro mam 10dni wolnego...

Aga powiem Ci, że w moich okolicach jest sporo tego :) całkiem ciekawym miejscem jest to o którym pisała Majju :) ośrodek wypoczynkowy A-26 na Bartoszach, domki całkiem fajne :) gdyby jednak Wam się zachciało do miasta to do mojego macie tylko z 5km :)
    Edit. Chyba że Wam nie chodzi o domki tylko hotel?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:01

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam wlasnie cos chyba troche szalonego:) zapisalam sie zeby oddawac krew. No ale jezeli jest tak jak przypuszczam to po co mi jej nadmiar, lepiej oddac. Nawet nie wiem jaka mam grupe krwi :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzik
    a co przypuszczasz ??

ja mam 0 Rh +

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek dokładnie o domki, nie hotel :)

• majju Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Madzikk! Mój mąż jest honorowym dawcą krwi, oddał już ponad 20 litrów i nawet jeździ komunikacją miejską za darmo z tego tytułu :) Ja też wielokrotnie chciałam oddać ale M mówi, że jestem za słaba na oddawanie...

madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wysłałam Ci link na priv :*

Madzikk mój M i mój Tata też oddają krew :) ja mam A Rh- więc też dobrze by było gdybym oddawała krew bo jest często poszukiwana...

majju, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby centralna to jeżeli mnie przygarniecie to postarałabym się być :)

cinnamon cookie, majju, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Jakby centralna to jeżeli mnie przygarniecie to postarałabym się być :)
    pytanie! :) bierzemy wszystkie :)

madka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz zjadłam obiad (spaghetti z ryżem zamiast makaronu :P) i mam wrażenie że jak siedzę to jestem najedzona, a jak wstałam to tak jaby mi to wszystko przeleciało do nóg i stóp , a brzuch znowu pusty :D

madzikk, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Cinnamonek, podoba mi się ten ośrodek :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    może masz tasiemca :D

• midnight Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    witam sie przed drzemka ;)

Edycik jak palec? lepiej to prześwietlić.

Aga kciuki za wizytę

Ruby nad Jeziorskiem :P bardzo dawno nie byłam ,chciałam siekiedys wybrac

Cinnamon no najgorsze ze ten remont Ci sie odwlecze...

Madzikk szacun, tosię przy okazji dowiesz jakąmasz grupę ;) te mialam oddac ale jakos zawsze nie podrodze..

Lucc Ruby ma tasiemca ;) tylkoon jescze maly i szybko sie rozwija to i paliwa mu trzeba ;)

Milego dnia

Ruby, madzikk, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazuryyy, ja tez chce ;(

Lucc, u cioci stwierdzili podwyzszone o 15% czerwone krwinki, czyli organizm produkuje za duzo krwi, i wiem ze to moze brzmi dziwnie ale wiem ze ja bede miala to samo. Nie jest to az tak bardzo duzo za duzo ale chyba dobrze jest regularnie krew oddawac w takim przypadku. Pozniej sa problemy z krazeniem i nadcisnienie, skrzepy i zawal serca. Zbadaja mnie jak bedzie wszystko ok to bede oddawala trzy razy w roku:)
    Moze jak upuszcze pol litra to sie uda zaciazyc ;) bede sie starala oddawac ok 3-6dc zeby sie odbudowalo i endometrium dobrej grubosci bylo na czas. Ahhh te moje teorie. Ale jestem podekscytowana.

Luccecita, Ruby, midnight, AgaL lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czasem na studiach oddawałam- szliśmy calą grupą i od razu L4 wystawiali :D

cinnamon cookie, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

‹‹ 1560 1561 1562 1563 1564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ