Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby ja jestem za ale tak chciałam żebyście do mnie przyjechały
jestem taka zła, że prawie beczę... jeszcze teraz M mi pisze, że to chyba nie będzie u nich początek maja tylko koniec
no niech yo szlag!
nie przejmuj się co się odwlecze to wiesz samaprzypuszczam, że w rezultacie ciężko byłoby tak daleko wszystkie nas sprowadzic...a wam szybko zleci ten czas, zobaczysz. Wiem, że to jest wkurzające, ale jak i tak nie masz na to wpływu to daremnie siebie stresujesz i podnosisz poziom prolaktyny
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Cinnamonek rozumiem, że się wkurzyłaś...zaplanowaliście sobie urlop, remont... ale może coś dobrego z tego wyniknie :*
Ruby pomysł z centralną Polską fajny
Madka monit mam o 20:30
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonek mam pytanko odnośnie Mazur. Planujemy wstępnie ze znajomymi (w sumie 4 osoby) wybrać się na ten drugi dłuższy weekend majowy (26-29.05) na Mazury i zastanawiamy się gdzie szukać noclegów? jakie miejscowości polecasz? szukamy raczej miejsca niezbyt tłocznego, wiesz natura, woda, cisza i te sprawy
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Pomysł z centralną bardzo fajny, może nawet dałabym radę dojechać
Cynamonku nie stresuj się, a urlopu nie możesz jyż przesunąć? Jeśli nie to zaplanuj z mężem jakiś wypad w tym czasie8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzięki dziewczyny, kto mnie tak pocieszy jak nie Wy
ale ciśnienie mi skoczyło
Paryzetka tak właśnie myślę, że będziemy chociaż ogarniać sypialnię na dole, tam są zładowane rzeczy Szwagrow no ale muszą nam trochę pójść na rękę i pomóc to przenieść żebyśmy mogli choć trochę ruszyć ten remont... i w takim razie wezmę się za przemalowanie dębowej szafy i toaletki, miałam tego nie robić ale skoro mam 10dni wolnego...
Aga powiem Ci, że w moich okolicach jest sporo tegocałkiem ciekawym miejscem jest to o którym pisała Majju
ośrodek wypoczynkowy A-26 na Bartoszach, domki całkiem fajne
gdyby jednak Wam się zachciało do miasta to do mojego macie tylko z 5km
Edit. Chyba że Wam nie chodzi o domki tylko hotel?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:01
-
Zrobilam wlasnie cos chyba troche szalonego:) zapisalam sie zeby oddawac krew. No ale jezeli jest tak jak przypuszczam to po co mi jej nadmiar, lepiej oddac. Nawet nie wiem jaka mam grupe krwi
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Super Madzikk! Mój mąż jest honorowym dawcą krwi, oddał już ponad 20 litrów i nawet jeździ komunikacją miejską za darmo z tego tytułu
Ja też wielokrotnie chciałam oddać ale M mówi, że jestem za słaba na oddawanie...
madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
Jakby centralna to jeżeli mnie przygarniecie to postarałabym się być
cinnamon cookie, majju, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz zjadłam obiad (spaghetti z ryżem zamiast makaronu
) i mam wrażenie że jak siedzę to jestem najedzona, a jak wstałam to tak jaby mi to wszystko przeleciało do nóg i stóp , a brzuch znowu pusty
madzikk, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
witam sie przed drzemka
Edycik jak palec? lepiej to prześwietlić.
Aga kciuki za wizytę
Ruby nad Jeziorskiembardzo dawno nie byłam ,chciałam siekiedys wybrac
Cinnamon no najgorsze ze ten remont Ci sie odwlecze...
Madzikk szacun, tosię przy okazji dowiesz jakąmasz grupęte mialam oddac ale jakos zawsze nie podrodze..
Lucc Ruby ma tasiemcatylkoon jescze maly i szybko sie rozwija to i paliwa mu trzeba
Milego dniaRuby, madzikk, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mazuryyy, ja tez chce ;(
Lucc, u cioci stwierdzili podwyzszone o 15% czerwone krwinki, czyli organizm produkuje za duzo krwi, i wiem ze to moze brzmi dziwnie ale wiem ze ja bede miala to samo. Nie jest to az tak bardzo duzo za duzo ale chyba dobrze jest regularnie krew oddawac w takim przypadku. Pozniej sa problemy z krazeniem i nadcisnienie, skrzepy i zawal serca. Zbadaja mnie jak bedzie wszystko ok to bede oddawala trzy razy w roku:)
Moze jak upuszcze pol litra to sie uda zaciazycbede sie starala oddawac ok 3-6dc zeby sie odbudowalo i endometrium dobrej grubosci bylo na czas. Ahhh te moje teorie. Ale jestem podekscytowana.
Luccecita, Ruby, midnight, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny