Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:Cinnamon nie martw się remontem i tak się spotkamy.
np możemy nad zalew zegrzyński pojechać, domki wynająć i jakieś ognisko zrobić
katiuszaa lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Katiuszka jestem jak najbardziej za! Nawet ode mnie niezbyt daleko
Kobiety! Jako, że jesteście nieocenioną kopalnią wiedzy i pomysłów, to proszę Was o pomoc w wymyśleniu jakichś fajnych przystawek/ ewentualnie dań na imprezę urodzinową mojego szanownego małżonkaWzięłam już wolne na tą okoliczność więc mogę zaszaleć w kuchni
Ja niestety robię ciągle to samo a chciałabym czymś zaskoczyć gości
-
nick nieaktualnymajju wrote:Katiuszka jestem jak najbardziej za! Nawet ode mnie niezbyt daleko
Kobiety! Jako, że jesteście nieocenioną kopalnią wiedzy i pomysłów, to proszę Was o pomoc w wymyśleniu jakichś fajnych przystawek/ ewentualnie dań na imprezę urodzinową mojego szanownego małżonkaWzięłam już wolne na tą okoliczność więc mogę zaszaleć w kuchni
Ja niestety robię ciągle to samo a chciałabym czymś zaskoczyć gości
Bratek lubi tę wiadomość
-
Majju ostatnio zrobiłam ślimaczki z ciasta francuskuego z pieczarkami i cebulą. Niby danie "dla ubogich", ale rozeszło się w parę minut
Jak chcesz to dam przepis
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
madka wrote:Majju ostatnio zrobiłam ślimaczki z ciasta francuskuego z pieczarkami i cebulą. Niby danie "dla ubogich", ale rozeszło się w parę minut
Jak chcesz to dam przepis
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiuszka kochana :* ja i tak mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze
smutno mi trochę ale chyba nic na to nie poradzę... czerwiec/lipiec dopiero remont
Zegrze chętnie, mój M był tam w wojsku, raz odwiedziłam Go na weekend (
) i zatrzymałam się w fajnym hoteliku, możemy poszukać domków, super by było
Majju z sałatek mogę polecić taką, którą ostatnio cały czas robięsałata lodowa, pierś z kurczaka podsmażona, pomidory suszone, pestki dyni i ser żółty starkowany lub parmezan plus sos miodowo-musztardowy
polecam!
majju, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Katiuszka kochana :* ja i tak mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze
smutno mi trochę ale chyba nic na to nie poradzę... czerwiec/lipiec dopiero remont
Zegrze chętnie, mój M był tam w wojsku, raz odwiedziłam Go na weekend (
) i zatrzymałam się w fajnym hoteliku, możemy poszukać domków, super by było
Majju z sałatek mogę polecić taką, którą ostatnio cały czas robięsałata lodowa, pierś z kurczaka podsmażona, pomidory suszone, pestki dyni i ser żółty starkowany lub parmezan plus sos miodowo-musztardowy
polecam!
to się chyba nazywało zielony zakątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 13:52
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde laski tez daleko strasznie...może coś bliżes Łodzi?
Rozmowa no cóż....dopóki była po Czesku to spoko , ale potem po angielsku - z czym nie powinnam miec problemu ale nie przygotwałam sie na takie pytaniano i tak męczyłam tak męczyłam, że niezbyt dobrze mi to szło
ale nie żałuję....nawet lepiej bo i tak bym do niego nie poszła. Jego pracownica odchodzi w lipcu - rodzi w październiku ....ja bym była tylko 3 miesiące dłużej i też bym odchodziła więc byłoby to chamskie z mojej strony...
Ale na tę druga pozycję (rozmowa w środe) nie mam przeszkód bo po pierwsze mam tam znajomych po drugie tam sa cały czas rotacje i na moje miejsce będzie potem sporo chętnychzresztą ta pozycja też jest tak traktowana poniekad jako przejściowa więc nie miała bym problemu z tym że ide na kilka miesięcy tylko
także mam cel: musze się dostać na tę drugą pozycję
majju, AgaL, madzikk, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny