Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:2-3 dc ponoć
ja chyba w 3 zawsze badałam
Prolaktynę bada się między 3a5 dniem cyklu ( liczy się od pierwszego dnia miesiączki), po dobrze przesłanej nocy, bez seksu tej nocy, bez nadmiernych wysiłków fizycznych, rano, na czczo. Jeśli to możliwe należy wyeliminować stres jako silny bodziec do wyrzutu prolaktyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Aga ma racje zobacz:
Prolaktynę bada się między 3a5 dniem cyklu ( liczy się od pierwszego dnia miesiączki), po dobrze przesłanej nocy, bez seksu tej nocy, bez nadmiernych wysiłków fizycznych, rano, na czczo. Jeśli to możliwe należy wyeliminować stres jako silny bodziec do wyrzutu prolaktyny -
nick nieaktualny
-
Witam z rana
jestem jestem Kobietki, taaaak Ruby nową furą do pracy przyjechałam
Aga spoooko, no stres, jeszcze owulka ma czas
Edycik biedulko Ciebie to ciągle coś się czepianie jest złamany? Moja Szwagierka przytrzasnęła chyba z 2 miesiące temu to paznokieć schodzi do tej pory
Lucc ja mam właśnie plamienia i przed @ i po i póki co gin nic mi nie zlecił na to...
Katiuszka :***
Madka daj znać jak nowy sprzęcior będzie się sprawowałmadka, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucc ok 2 dni przed @ zaczynam plamić, @ trwa 2 dni i później plamienie... pisałam już tu, że od odstawienia anty mam słabe @ więc zbadam proga w tym cyklu....
Dziewczyny ale się wkurzyłam.... właśnie się dowiedziałam, że budowa domu Szwagrów ma obsuwę w terminie, liczyliśmy że wyprowadzą się od nas w maju a wychodzi na to że w czerwcu... nasz remont przez to stoiwątpię byśmy się wyrobili do lipca... chyba będziemy musiały przesunąć nasze spotkanie
ale jestem zła... wzięłam w maju 10 dni urlopu żeby działać z remontem
-
Dziewczyny nie nadrobię Was jak tak będziecie się rozpisywać
Ruby powodzenia
Edycik Biedaku strasznie współczuje, dobrze, że do lekarza idziesz
Aguś kciuki za wizytęO której?
Katiuszka, fajnie, że jesteś
Cinnamonku po weekendzie na pewno dam Wam znać, a może na działkę nawet za biorę to wcześniejcinnamon cookie lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamon spoko możemy miejsce zmienić np na centralna PL i tak o tym myslałam bo jak na Mazury ni epojedziemy (a raczej nie) to nie byłabym w stanie sama tam dojechać...za daleko.
A centralna PL to juz bardziej wszystkim może pasować?nie musi to być u kogoś możemy sobie jakis weekend zoorganizowac z noclegiem w jakimś hotelu/motelu/
Albo domek wynająć gdzieś na weekendParyzetka83, majju, AgaL, katiuszaa, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Ruby ja jestem za ale tak chciałam żebyście do mnie przyjechały
jestem taka zła, że prawie beczę... jeszcze teraz M mi pisze, że to chyba nie będzie u nich początek maja tylko koniec
no niech to szlag!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 10:16