X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie staramy się od października, ale to były takie starania na luzie, bez supli, bez obserwacji, liczenia dni

takze w sumie to mój 6 cs, ale 1 taki świadomy, prawdziwy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 08:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucce Ale ostatnimi czasy mówiłaś że nie masz już żadnych plamień przed @ ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    no nie mam, dzisiaj 28 dc, więc plamienie w normie- @ sie rozkręca :)

a dawniej zdażały mi sie juz od 23 dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Ruby
    no nie mam, dzisiaj 28 dc, więc plamienie w normie- @ sie rozkręca :)

a dawniej zdażały mi sie juz od 23 dc
    acha rozumiem :) no to nie pozostaje nic innego jak życzyć pwodzenia w kolejnym cyklu :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje

musze do apteki lecieć po suple na nowy cykl, znow majatek zostawie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,co jest dostępne w darmowym abonamencie Ovufriend? mozna prowadzic normalnie wykres?
    zastanawiam się wlasnie nad przedłużaniem Premium, bo te dodatkowe opcje, typu Detektor Ciąży to ściema jedna wielka

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucce wykres możesz prowadzić bez abonamentu normlanie. Nie ma właśnie tych wszystkich detektorow itp. Tak jakby goły wykres ale możesz wszystko na nim zaznaczać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha,
    bo w sumie te dodatkowe opcje to niepotrzebne, sama sobie umiem zinterpretować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    aha,
    bo w sumie te dodatkowe opcje to niepotrzebne, sama sobie umiem zinterpretować :)
    dokladnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te punkty za objawy ciążowe to w ogóle porażka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    no pamiętam mój pierwszy i ostatni wykres :D masakra :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Edycik Kochana współczuje bólu... raz tak miałam, okropieństwo :* lepiej zbadaj to.

Paryzetka lukaj na teścik, może coś się wykluje :) a jak nie, to zielone światło masz i działacie :)

Ruby to dzisiaj pełna improwizacja - czuję, ze Ty się odnajdujesz w takich sytuacjach bez problemu, trzymam kciuki :)

Kasia dzięki za miłe słowa, też wierzę, że dobry lekarz to połowa sukcesu :)

Majju Ty idziesz jutro do gina??:) trzymam za dobre wieści!

Lucc a u Ciebie ciekawe... swoją drogą też mam cykle długości co Ty i czasem dzien przed zaczynam plamieniem.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj ubrałam dopracy koszulę , w ogóle ładnie isę ubrałam a dzisiaj wskoczyłam w spraną koszulke i leginsy i tak mam iść na rozmowę - normalnie szał :)

AgaL, madzikk, Paryzetka83, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka super wybór, chyba podświadomie Ci podpowiedzialam jednak ;)

Dziś szykuje mi się dośc zajęty dzień: praca do 16, potem spotkanie z koleżanką i poznanie jej 6 miesiecznej córeczki :) w między czasie muszę gdzieś obiadek wsunąć i wieczorem o 20:30 monitoring.
    Powiem Wam, że po moim wykresie widzę jak nigdy, że cykl bezowulacyjny... modlę się tylko by ta torbiel się wchłonęła.

madka lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby powiesz, ze Ty taka mobilna jesteś itp, zawsze gotowa na różne wyzwania i w związku z tym ubrana wygodnie :D :P

Ruby, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:

Zgadzam się, niepotrzebnie podsycają nadzieje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby powiesz, ze Ty taka mobilna jesteś itp, zawsze gotowa na różne wyzwania i w związku z tym ubrana wygodnie :D :P
    no nie mam innego wyjścia kurde ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga
    plamienie dzień- dwa przed @ są normalne u niektorych kobiet - tak twierdzi mój gin :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga pokaż wykres :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tych torbieli często po @ uż nie widać, chyba podczas okresu się wchłaniaja to dzisiaj jeszcze może niestety tam być...

‹‹ 1557 1558 1559 1560 1561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ