X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie staramy się od października, ale to były takie starania na luzie, bez supli, bez obserwacji, liczenia dni

takze w sumie to mój 6 cs, ale 1 taki świadomy, prawdziwy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 08:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucce Ale ostatnimi czasy mówiłaś że nie masz już żadnych plamień przed @ ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    no nie mam, dzisiaj 28 dc, więc plamienie w normie- @ sie rozkręca :)

a dawniej zdażały mi sie juz od 23 dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Ruby
    no nie mam, dzisiaj 28 dc, więc plamienie w normie- @ sie rozkręca :)

a dawniej zdażały mi sie juz od 23 dc
    acha rozumiem :) no to nie pozostaje nic innego jak życzyć pwodzenia w kolejnym cyklu :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje

musze do apteki lecieć po suple na nowy cykl, znow majatek zostawie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,co jest dostępne w darmowym abonamencie Ovufriend? mozna prowadzic normalnie wykres?
    zastanawiam się wlasnie nad przedłużaniem Premium, bo te dodatkowe opcje, typu Detektor Ciąży to ściema jedna wielka

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucce wykres możesz prowadzić bez abonamentu normlanie. Nie ma właśnie tych wszystkich detektorow itp. Tak jakby goły wykres ale możesz wszystko na nim zaznaczać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha,
    bo w sumie te dodatkowe opcje to niepotrzebne, sama sobie umiem zinterpretować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    aha,
    bo w sumie te dodatkowe opcje to niepotrzebne, sama sobie umiem zinterpretować :)
    dokladnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te punkty za objawy ciążowe to w ogóle porażka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    no pamiętam mój pierwszy i ostatni wykres :D masakra :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Edycik Kochana współczuje bólu... raz tak miałam, okropieństwo :* lepiej zbadaj to.

Paryzetka lukaj na teścik, może coś się wykluje :) a jak nie, to zielone światło masz i działacie :)

Ruby to dzisiaj pełna improwizacja - czuję, ze Ty się odnajdujesz w takich sytuacjach bez problemu, trzymam kciuki :)

Kasia dzięki za miłe słowa, też wierzę, że dobry lekarz to połowa sukcesu :)

Majju Ty idziesz jutro do gina??:) trzymam za dobre wieści!

Lucc a u Ciebie ciekawe... swoją drogą też mam cykle długości co Ty i czasem dzien przed zaczynam plamieniem.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj ubrałam dopracy koszulę , w ogóle ładnie isę ubrałam a dzisiaj wskoczyłam w spraną koszulke i leginsy i tak mam iść na rozmowę - normalnie szał :)

AgaL, madzikk, Paryzetka83, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka super wybór, chyba podświadomie Ci podpowiedzialam jednak ;)

Dziś szykuje mi się dośc zajęty dzień: praca do 16, potem spotkanie z koleżanką i poznanie jej 6 miesiecznej córeczki :) w między czasie muszę gdzieś obiadek wsunąć i wieczorem o 20:30 monitoring.
    Powiem Wam, że po moim wykresie widzę jak nigdy, że cykl bezowulacyjny... modlę się tylko by ta torbiel się wchłonęła.

madka lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby powiesz, ze Ty taka mobilna jesteś itp, zawsze gotowa na różne wyzwania i w związku z tym ubrana wygodnie :D :P

Ruby, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:

Zgadzam się, niepotrzebnie podsycają nadzieje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby powiesz, ze Ty taka mobilna jesteś itp, zawsze gotowa na różne wyzwania i w związku z tym ubrana wygodnie :D :P
    no nie mam innego wyjścia kurde ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga
    plamienie dzień- dwa przed @ są normalne u niektorych kobiet - tak twierdzi mój gin :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga pokaż wykres :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tych torbieli często po @ uż nie widać, chyba podczas okresu się wchłaniaja to dzisiaj jeszcze może niestety tam być...

‹‹ 1557 1558 1559 1560 1561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ