Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde Edycik, marsz do lekarza
Głupi palec, ale to może być coś poważniejszego, więc lepiej nie bagatelizować.
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Nie ma co zwlekać, może trzeba prześwietlić? Lekarz na pewno powie jak możesz sobie pomóc, po co cierpieć niepotrzebnie. Do weekendu musisz być naprawiona i pełna sił na
Leć, nie ma co.
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualnyHejka,
Edycik bez rentegna się chyba nie obejdzie
Madka dobry wybor
Chmureczka trzymamkciuki za jutro
Kurde a ja przychodze i w skrzynce e-mailowej zaproszenie na interview dzisiajkurde a ja nawet nie przygotowana
wysłali mi to wczoraj jak już w domu byłam
nawet się tak ubrałam dzisiaj nie specjalnieParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby urokiem osobistym ich weźmiesz
Powodzenia
majju, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć,
wstałam dziś z mega bólem na @, także już nawet nie testowałam, czekam grzecznie na nowy cykl
dobrze, że cykle mam regularne, to za długo nie muszę czekać
Paryzetka ech :*
Ruby
magnez łykaj
Edyta
oj, wspolczuję, moja kolezanka z pracy tak przytrzasnęła, az jej potem paznokieć zszedł...
super z tą owulką, swoją drogą, ale masz długaśne cykle, Ty czasem w 28 dc masz owulki, a ja już @ hehEdycik lubi tę wiadomość
-
Edycik, wydaje mi sie ze powinnas trzymac palca wyzej niz serduszko, powinien mniej bolec. Jak spisz na wznak to trzymaj reke na poduszce zeby krew mogla splywac, inaczej kumuluje sie w palcu i dlatego boli.
Ruby ale fajne. Idz na rozmowe nawet nieprzygotowana, taki spontan bez stresu i stanowisko bedzie twoje:)Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Lucc, póki nie ma @ jest nadzieją, może fałszywy alarm? Ja nadal kciukam.
Paryzetko a co z Twoim cieniem?
Ja zaraz z pieskami na spacerek, potem do pracy. Ale mi się nie chce
Wpadnę dopiero popołudniu/pod wieczór, żeby sprawdzić co u Was
Miłego, słonecznego dnia, chcoć zapowiadają trochę deszczu u nas. Może i dobrze, deszcz potrzebny, by wszystko obudziło się do życia. Jeszcze za mało zieleni wokółRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
Luccecita ja też czekam na nowy cykl, testuję dla sportu
Dzisiejsza biel pokazała, że rzeczywiście coś tam było wczoraj tylko to mógł być błąd testu
Edycik podziwiam, na komputerze to jeszcze ale odręcznie pisać lewą bym się nie podjęła.
Ruby idź na rozmowę co Ci szkodzi! Trzymam kciuki8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Bede dzwonila do PZU czy odszkodowanie mi przysluguje i do warty z nnwu od niesczzesliwych wypadkow.
myslę że bez problemu powinnaś dostać odszkodowanie. Moj m za stłuczonego placa dostał niecałego tysiacza jakoś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny