Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymajju wrote:U nas kiedyś była kłótnia o oddzielne kołdry ale powiedziałam, że "po moim trupie" i że prędzej pójdę spać do saloni
i teraz jakoś się mieścimy pod taką 2x2,2m.
Paryzetka, cynamon - bo zawsze kiedyś musi być ten pierwszy raz, ze wszystkim , z cieniami , widmami i kreskami tłustymi równieżtakże cynamon pił ziółka i testuj testuj i uważnie obserwuj testa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 19:13
-
Hej
wpadam na chwilkę, a Wy ciągle o jedzeniu...aja muszę uważać cojem
Kas super cieszęsię bardzo i gratuluję
Bratku tak pozytywne, no powiedzmy, alebez stresu...postaniwiłam siejednak całkiem nie opierd...wdomu ale bez szczegołow. po prostu nie mam tyle czasu zeby na forum siedzieć...
A ruchy to juz lada dzieńbadzczujna
Właśnie ogladam wiadomosci...maja zabronic badan prenatalnych, zeby uniknąć aborcji nawet jak dziecko ma poważne wady...stwierdzenie ze do sredniowiecza nas to cofa-ja mowilam juz przy wyborach...ze bedziemy sie cofac do sredniowiecza.
Ruby boli jeszcze?
Paryzetko powtarzajBratek, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid przesada z tymi badaniami, i tak ludzie będą robić prywatnie jak co, nie ma innej opcji. Tylko nie forsuj się za bardzo...
Przespałam się z 30 min trochę przeszło ale i tak jeszcze czuję...nie wiem może to przez wzdęcia, ale takie kłucie dziwne - może macica się rozciąga nie wiem, żadnych plamień nie zaobserwowałam to byle do wizyty.... -
Paryzetko powtarzaj testa jutro
Edytko już po wizycie?
Mid nie chce mi się nawet komentować tego co się teraz dzieje w kraju... Aż strach myśleć co jeszcze wymyślą
Bratku ale masz ruchliwego Brateczka
Ruby ja całą ciąże miałam twardniejące, napięte podbrzusze i wieczne kolki. Wszystko było dobrze, nie martw się na zapasWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 19:25
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Wow, Paryzetka, tzn. 35zł za jeden komplet???????
WOW!!!!!!!!! Super cenaSzkoda, że nie mam Jyska w pobliżu ;/ A fakt, oni miewają fajne promocje, moja Mama nieraz u siebie w mieście zaopatruje się u nich w różne fajne rzeczy
P.S. Siknij jutro i zobaczyszJakie masz testy? Masz już na jutro???
P.S.2. My też sobie zabieraliśmy kołdrę, ale 200x220cm plus zwykle jakaś narzuta - rozwiązały problemStrasznie chciałam spróbować bez osobnych
Bardzo się cieszę, że jesteście optymistkamiJa się śmieję, że jak się Młode wyśpi w brzuchu, to po narodzinach może być gorzej
))))))
-
Tak kobity już po wizycie możliwe,że będzie owulka z lewego jajnika.
Pęcherzyk w lewym jajniku ma 12 mm i doktorek obstawia że owulka będzie w niedzielę.
Mam nadzieję, że M. wróci z delegacji do tego czasu.
Kolejna wizyta w poniedziałek.Bratek, Paryzetka83, majju, chmurreczkaa, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Tak kobity już po wizycie możliwe,że będzie owulka z lewego jajnika.
Pęcherzyk w lewym jajniku ma 12 mm i doktorek obstawia że owulka będzie w niedzielę.
Mam nadzieję, że M. wróci z delegacji do tego czasu.
Kolejna wizyta w poniedziałek.Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niby w sobotę
mam nadzieję Ruby że nic się nie przeciągncie.I uda się nam wbić się w owulkę.Ogólnie zadowolona jestem że coś dzieje się.
Aha macie jakieś sposoby na przytszaśnięty palec, zamykałam autko i przywaliłam drzwiami w kciuka, niebieski jestboli jak diabli
Ruby, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Niby w sobotę
mam nadzieję Ruby że nic się nie przeciągncie.I uda się nam wbić się w owulkę.Ogólnie zadowolona jestem że coś dzieje się.
Aha macie jakieś sposoby na przytszaśnięty palec, zamykałam autko i przywaliłam drzwiami w kciuka, niebieski jestboli jak diabli
aż mnie zabolało jak przeczytałam może okładaj altacetem? -
Ruby jak boli to moze nospe
juz mi Madka wytłumaczyła takze jak mam watpliwości to lykam, moja ginka potwierdziła ze nospe mozna nawet 3x dziennie po 2 tabletki jak potrzeba
Edycik,to super, to trzymam zeby wrocil m
Edycik, madka lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edycik to fajnie, że owulka poczeka na męża
Bratku dzisiaj miałam pink test a na jutro pink eco (inne opakowanie) takiego jeszcze nie obsikiwałamKurde, żarty żartami ale cholernie się boję powtórki, chyba biel testu byłaby lepsza. Zwłaszcza, że ja kompletnie nieprzygotowana jestem.
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby jak boli to moze nospe
juz mi Madka wytłumaczyła takze jak mam watpliwości to lykam, moja ginka potwierdziła ze nospe mozna nawet 3x dziennie po 2 tabletki jak potrzeba
Edycik,to super, to trzymam zeby wrocil m -
nick nieaktualny