Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
midnight, mam tylko nadzieję, że masz pozytywne rzeczy do zrobienia i wszystko u Ciebie ok
majju, kciukasy za wiosenne zmianyZwłaszcza za dietkę, bo wiem, jak ciężko walczyć z niezdrowymi nawykami ;/ (ale i... jak wiele taka zmiana daje
).
Aguś, a testowałaś mleko bezlaktozowe? W Biedronce kosztuje bodaj 2,70zł/litr, więc niedużo.
Zresztą w ogóle ostatnio zarówno w Biedrze, jak też w Lidlu, można się nieźle zaopatrzyć. Bezlaktozowe: mleko, jogurtu, serki wiejskie, sery żółte. Naprawdę w sensownych cenach
P.S. "Wydawanie noworodków"???? Hahahaha, zabiłaś mnie))
P.S.2. C co do monitoringu - najważniejsze, że jest, że wiecie, na cyzm stoicie i co robić dalej :-*
madzikk, przykro mi z powodu dziadka, ale kciuki za przyszłość suczki!!!!! Cudownie, że ominie ją schronisko, UUFFFFFFFFFFF.
cinnamon, NIE MA jednego dobrego środka na kleszcze. Wiele zależy od rejonu Polski. U moich Rodziców zupełnie dobrze (odpukać!) sprawdza się fipronil - substancja czynna zawarta w takich preparatach, jak Fiprex czy frontline.
A już w Warszawie fipronil z roku na rok działa coraz gorzej.
Na chwilę obecną jedynymi preparatami, po których u naszych pacjentów ani razu nie zdarzyła się babeszka są: krople Vectra oraz tabletki Bravecto. A rejon mamy baaaaaaardzo babeszjozowy((((
Paryzetka, świetne wieści!!!!! To bardzo, bardzo fajnie, że leniwy jajnik ruszył)))))
kas, gratulacje
Ruby - DKNY Be Delicoius? KOOOCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM))))
P.S. Kurtka jasna, jak ja czekam na tę twoją piątkową wizytę, noooooo.....
Edycik - no jak to? Ze szczęścia)))) I pewnie z zejścia pewnego stresu, napięcia etc., które się latami gromadzą
A koktajle? UWIEEEEEEEEEEEEEEEELBIAAAAAAAAAAAAAAAAAM)))))
Zwykle dodaję jogurt/kefir/maślankę, zwłaszcza teraz, gdy tym bardziej musze dbać o poziom wapnia oraz florę bakteryjną. No ale zawsze pijemy razem, z Małżem, dlatego cieszę się, bo jak zrobię ja - to wypije tę porcję zdrowia również M.
madka - ja używam zwykłego blendera kielichowego od Philipsa. Żaden cudowany sprzęt
P.S. Póki co, tak jak się domyślałam, ruchów nie czuję(btw-zaczęliśmy już 17.tydzień
))) ). I niby się spodziewałam, ale pomyślałam wczoraj na koniec dyżuru, że przyłożę sondę - o rajusiu, jaki On już duży
)))) I łapki i nóżki już takie, że się kostki w środku robią i inaczej to wygląda
A co najważniejsze - grzeczne dziecko, nie wykręciło matce numeru i najwyraźniej nie spało, bo całkiem się żwawo ruszałoUffff
))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 16:20
cinnamon cookie, chmurreczkaa, madzikk, AgaL, Ruby, Paryzetka83, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Hej
Paryzetka, Lucc - szkoda, że nam nic nie wysikałyście, ale nadal trzymam za Was kciuki.
Bratku, będzie grzeczna dzidzia
Madzik, daj znać jaka decyzja, fajnie jakbyś miała pieska w domuSama radość
Mi dzisiaj moje beagle rano wyszły z obroży, doskonale to potrafią, jak tylko chcą połazić bez smyczy
Pobiegały po osiedlu, a ja musiałam grzecznie czekać, aż łaskawie wrócą, bo jakbym zaczęła gonić, to dla nich byłoby tylko weselej
Modliłam się tylko, żeby zdążyć do pracy przez tych łobuzów
Kas - wspaniałe wiadomości!!! Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Jest serduszko, więc teraz już będziesz spokojniejsza.
Ruby - kubełek KFC, ale bym zjadła!!! Szkoda, że nie mam w pobliżu...
W ogóle to same pyszności tu dziś gotujecie, pijecie koktajle, pyszności.
Ja miałam jutro zacząć dietę, ale nie dostałam na maila, nie wiem co jest grane??? Nie podoba mi się to
Edycik, jak na wizycie? Zobaczysz, jak Wam się uda też będziesz płakać ze szczęścia
Ja u endo dziś byłam, była bardzo zadowolona z wynikówJak zajdę w ciążę, to mam się szybko zgłosić
Bratek, kas50 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ruby, co do pracy, póki nie widać możesz sobie polepszać, a co? Pewnie, że tak. Nie wszystkie kobiety od razu wiedzą o ciąży, a teraz o to nawet nie mogą zapytać na rozmowie, więc nic nie musisz wspominać. Patrz na to, by Tobie zmiany wyszły na dobre. Jeśli tak, to się nie zastanawiaj, tylko zmieniaj, bez żadnych skrupułówRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Cynamonku ja mam dwa psiaki i wypróbowałam już wszystkie krople i obroże i z mojego doświadczenia najlepiej działa obroża Foresto. Jest dość droga, ale bezzapachowa i starcza na cały sezon. Trzeba tylko pamiętać, by na czas kąpieli ją zdejmować, no i co jakiś czas zdjąć ją z karku i przemyć wacikiem najlepiej ze spirytusem. Mój pies strasznie dużo kleszczy łapie, jakoś go bardzo lubią, a od czasu jak ma obroże to dosłownie ani jednego. Więc z mojego doświadczenia jak najbardziej ją polecam.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualnyBratku uroczy malec
Cynamon też się wtedy wahałam czy Klimuszki czy Sroki kupić bo obaj mają bardzo dobre opinie. Nóż widelec pomogą, warto próbować.
Dzisiaj się mnie pytali na placu zabaw no i jak tam u was, jak starania"kurde jeszcze się nie udało" a ja mówię no wszystko w swoim czasie
ale nie pisnęłam słówkiem żeby nie było
chmureczka jednak KFC odłożyliśmy na przyszły tydzień bo m wstąpił do rodziców i dzwonił czy ma się wracać inną drogą i kupić, ale powiedziałam że możemy w przyszły wtorekna dobre mi to wyjdzie
A ja po tym placu i drodze powrotnej teraz się położyłam bo taki napięty brzuch a raczej podbrzusze mi się zrobiło no i trochę boli...nie wiem czy pogoda czy co.Bratek, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Edycik kciuki :*
Ja nam kupiłam nową pościel na nowy cyklNie mogłam się oprzeć za dwa komplety dałam 70zł na przecenie a normalnie były by za 180
A czy cień cienia cienia po 10 godzinach to wystarczający powód żeby powtarzać test czy tylko urojenia?Edycik, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Edycik kciuki :*
Ja nam kupiłam nową pościel na nowy cyklNie mogłam się oprzeć za dwa komplety dałam 70zł na przecenie a normalnie były by za 180
A czy cień cienia cienia po 10 godzinach to wystarczający powód żeby powtarzać test czy tylko urojenia?cena pościeli rewelka
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Edycik mam nadzieję, że przyniesiesz nam dobre wieści. Trzymam kciuki ;*
Bratku super, że możesz podglądać maleństwooby był taki spokojny po narodzeniu
Powiem Wam, że to pesto trochę trawą podjeżdżało ale było ok. Zjadłam tyle, że nie pójdę na żadne fitnessy dziśParyzetka83, Bratek, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:powtarzać, zdecydowanie tak
cena pościeli rewelka
A pościel kupiona w Jysku teraz takie promocje mająRuby, chmurreczkaa, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ruby wrote:paryzetka a najlepiej pokaż nam, jesteśmy żądne testów i to z cieniami
Ruby, majju lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:miałam tak samo z widmem ale potem wyczaiłam jedno miejsce i uchwyciłam
trzeba do jyska zajrzeć w takim razie, mi przydałaby się nowa, mam nadzieję że duże 220x200 na promocji?Teraz konflikt zażegnany.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?