Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś wydaje się całkiem nieduży i taki zgrabny. Jak wrócę do domu to sprawdzę na allegro. Dzięki :*
AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kas super wiadomość
gratuluję :*
Ruby szalejesz!!a wiecie że ja nigdy nie jadłam chili con carne?
dobre to?
Madka słabo net mi chodzi na telefonie a strona do wrzucania zdjęć dosyć długo się ładuje... wrzucę w domu o ile nie zapomnę
Smerfelinko dojedziesz na pewno cała i zdrowa))
kas50 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Kas super wiadomość
gratuluję :*
Ruby szalejesz!!a wiecie że ja nigdy nie jadłam chili con carne?
dobre to?
Madka słabo net mi chodzi na telefonie a strona do wrzucania zdjęć dosyć długo się ładuje... wrzucę w domu o ile nie zapomnę
Smerfelinko dojedziesz na pewno cała i zdrowa))
dobre dobre , polecam o ile lubisz pikantne potrawyno zalezy jak się zrobi, powinno byc pikantne ale takiego mega pieczącego to tez ni elubie więc robie takie pół na pół
-
Ruby wrote:a było serce czy sam pęcherzyk?
wtedy tylko plamka,a to było 2tyg.temu
Ruby lubi tę wiadomość
-
Nie piłam jeszcze Aga
chcę spróbować bo czytałam, że są dobre przy niedrożności jajowodów i działają na zrosty... a ja się tak boję hsg że wolę spróbować tych ziół, a nóż widelec pomogą
kupuję składniki oddzielnie, po 50g wszystkiego
Edycik lubi tę wiadomość
-
No dokładnie tak jak mówisz
a mówił Ci gin, ze być może Cię czeka i dlatego chcesz zadziałaś wcześniej naturalnie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 16:00
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A ja właśnie czekam na wizyte wyszla dziewczyna z gabinetu z placzem ze 2 lata sie starali inseminacja była a po 4 mcach leczebia u doktora wreszcie im sie udało.
Sie zestresowałam i pierwsza mysl czemu ona placze...Bratek, chmurreczkaa, madzikk, majju, AgaL, Paryzetka83, Ejrene lubią tę wiadomość