Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po wizycie u gina. Jest babel 7t6d ciąża starsza o 1dzień. I jest serduszko
Paryzetka83, majju, Smerfelinka, Luccecita, Edycik, AgaL, madzikk, Kjopa3, cinnamon cookie, Bratek, chmurreczkaa, midnight, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale smaka robicie

Paryzetko trzymam kciuki, jak nie za ten cykl to za następny :*
Lucc :* Może jeszcze za wcześnie na test?
Majju a ja mogę wpaść na obiadek?
Na diecie jestem, ale to brzmi tak smakowicie 
Cinnamonku a tutaj wrzuciłabyś autko? Ja nie jestem z Wami na fb
Ja Wam powiem, że z Młodym miałam w całym cyklu tylko jedno
i to zaraz po odstawieniu tabletek
Jak widać wszystko można
Mi gin też mówiła, żeby co drugi dzień, żeby plemniki się nie skończyły i zdążyły dojrzeć.
Jaki polecacie sprzęt do koktajli? Przekonałyście mnie
Najlepiej coś niedużego, bo mam małą kuchnię.
I jeszcze jedno pytanko na ile starcza Wam jedna paczuszka ziół o. Sroki?
AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Kas gratulacje

Madka ja planuje kupić taki sprzęt :
http://www.kenwoodworld.com/en-int/products/blenders/smoothie-makers/sb055-smoothie-2go
Właśnie w pracy wysłuchuje jednej ze stron-kobieta wymienia po kolei dzieci....i pogubiła się, ja też nie wiem czy 8 czy więcej...ech a u mnie myśl : Boże proszę o choć jedno....
I kolejna refleksja z całym szacunkiem dla pani, że na pewno nie wie tyle co my tutaj na temat dni płodnych, owulacji, pęcherzykach, suplementach... jaki z tego wniosek? za dużo myślimy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 13:32
kas50, madka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Kas gratulacje

Madka ja planuje kupić taki sprzęt :
http://www.kenwoodworld.com/en-int/products/blenders/smoothie-makers/sb055-smoothie-2go
Właśnie w pracy wysłuchuje jednej ze stron-kobieta wymienia po kolei dzieci....i pogubiła się, ja też nie wiem czy 8 czy więcej...ech a u mnie myśl : Boże proszę o choć jedno....
Aga będzie nawet 2 albo 3 zobaczysz
Ja ostatnio siedziałam w kościele za rodzinką z 6stką dzieci
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga to prawda o tej wiedzy bo jak przymierzałam się do pierwszej ciąży to z powiem ci , że ja nawet do końca nie wiedziałam kiedy mam dni płodne... tzn cos tam kumałam że sluź ale pojecia nie miałam o takich rzeczach jak stosunek w okolicach owulacji ...testy owulacyjne to nawet nie wiedziałam, że istnieja...po prostu
i na tym się skończyły całe starania...
Nie wiem czy brak blokady psychicznej czy może większa płodność wtedy, a może przypadek...
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamówiłam na ślepo (polegałam na opiniach z nety)perfum za punkty z pracy DKNY be delicious chodziło mi o coś lekkiego i powiem wam, że jestem zachwycona zapachem, czegos takiego szukałam
cały czas czuję na sobie ten zapach
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś po raz pierwszy jak wracam od gina czulam taki wewnętrzny spokój i radość w jednymKjopa3 wrote:Kas cudownie!!!Mówiłam,że nie ma co płakać z tą infekcją. Oj jak się baaaaardzo cieszę!!!! No to teraz proszę ładnie dalej rosnąć i się już tak nie stresować

dzięki za wsparcie dziewczyny:*
Ruby a jak Ty się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 14:12
Edycik, Ruby, majju, chmurreczkaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Dziś po raz pierwszy jak wracam od gina czulam taki wewnętrzny spokój i radość w jednym
dzięki za wsparcie dziewczyny:*
Ruby a jak Ty się czujesz?
to dobrze Kas , spokój ci potrzebny
dziekuję czuję się dobrze i równiez liczę na to że od piatku będę spokojniejsza...to będzie pierwsza wizyta ale 6+0 więc licze na
, zresztą licze że wszystko będzie dobrze innej opcji nie biorę pod uwagę ale uspokoje się jak zobaczę na własne oczy