Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Luccecita wykres piękny, trzymam za pozytywny koniec
kiedyś brałam castagnusa, głównie ze wzgl na ból piersi i mocny pms. Ale teraz biorę dostinex na prl.
Edycik szpilki cud miód malina, ale będzie laska z Ciebiedo tego basen, solarka... mmmm
Ja narazie tak jak Paryzetka uskuteczniam z M spaceryale o basenie intensywnie myślę.
Ruby widać senność ciążowa Cię dopadła...masz objawy kolejny
Cinnamonek widziałam zdjęcia Prezesika....mmmm pięknyi gratuluje autka nowego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:35
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyMadzikk masz rację, chodzi o moja przyszłość wiem, że brutalne to jest co zachwilę przeczytacie ale prawda jest taka, że nie wiadomo też jak ta ciąża się potoczy - nikt nie daje mi gwarancji, że pójdzie wszystko gładko. Póki nie widać to chyba spróbuję coś pokombinować...daję na to sobie kwiecień i maj potem odpuszczam.
Jak sprawa z pieskiem? kiedy decyzja ciotki zapadnie?
Cynamonieeeeee fota auta by się przydała nojaki kolor?
Aga za wcześnie jeszcze stwierdzić, że bezowulacyjny ...może jeszcze coś ruszyć czego ci życzę
-
nick nieaktualny
-
Jutro maja podjac decyzje:) moja siostra tez jest chetna ale nie wiadomo czy maz sie zgodzi. U nich byloby lepiej bo w domku mieszkaja. Zobaczymy jeszcze, ale jak ciocia sie zgodzi to psinka juz jutro bedzie jechala do Wroclawia
a ja juz wczoraj zakupilam smakolyki dla pieskow
AgaL, majju lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Edycik zapomniałam Ci napisać,że po tygodniowej przerwie to tak zatęsknicie, że będzie jak u Ruby złote weekendowe strzały
.
Madzik przykro mi z powodu dziadka.
Luc trzymam nadal kciuki.
Paryzetko następny cykl będzie Twój.Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Przepraszam, że wczoraj się nie odzywałam, ale w pracy zapierdziel, a później sprzątanie c.d., obiad, bieganie, zmywanie, prysznic i ufff, wreszcie mogłam odsapnąć, ale niestety pora już była do spania... Dziś zapowiada się niestety podobnie, bo po pracy szybko lecę do domu po samochód i muszę jechać do pobliskiego miasta do dentysty (boję się jak ch*lera, bo na tej drodze, w lesie mieliśmy kiedyś wypadek, a ja w ogóle mało jeżdżę), a później obiad na jutro i pewnie spać. Masakra!
Ruby tak jeszcze a propo pracy, to ja też bym próbowała! Twoje życie, Twoja przyszłość, Twoja decyzja
Cynamonku super bryka
Dziewczyny myślicie, że może i ja mogłabym tego castagnusa spróbować? Ja niby prolaktynę mam ok, ale te plamienia przed i po @. Lucce Tobie te plamienia ustały?
Aguś trzymam kciuki, żeby jednak coś Tam się u Ciebie zadziało jeszcze, a poza tym, to zazdroszczę Ci podejścia, bo mnie wizyty u gina zawsze stresująPS Chia polecam!
Madzik współczuję z powodu dziadka :*Ruby, AgaL, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
31.07.2025 - ⏸️
1.08.2025 - bHCG 16 mlU/ml 🍀🤞
15.05.2025 - transfer 💔
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby
ale to, że pojdziesz na rozmowę nie oznacza od razu, że dostaniesz się nowego teamu ?
patrzcie: https://ovufriend.pl/wykres,c3b7d8196af1c95a6b8d8c6f549aae6d.html
jednow płodne i bach, ciąża
a gdzie tamtylko ja taka uczciwa staram się być, że pójdę na rozmowę jedną , druga i rozwazam opcje jakby mnie chcieli to potem jeszcze wypowiedzenie u mnie 1 miesiąc minimum - ale czesto dwa i zanim bym poszła do nowego teamu to za chwilę bedzie widać...i tak głupio mi , ale wiem że tutaj każdy sobie rzeke skrobie więc tak jak pisałam kwiecień, maj max potem odpuszczę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmerfie ty tojesteś kobieta pracująca, zalatana jak nie wiem co...dentysty się nie bój naprawi co trzeba, lepiej teraz niz potem w ciąży się bujac po dentystach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:29
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Ruby to na rozmowę tym bardziej idź
A ja się boję samochodem jechać, a nie dentysty
Taki ze mnie niedzielny kierowca i od wczoraj się stresuję, że spać nie mogłam... A zalatana jestem teraz za dwoje, bo Mężulo wciąż w domu na zwolnieniu z przykazem leżenia
To jutro jeszcze muszę dopilnować, by zwolnienie trafiło do jego firmy i wysłać dokumenty do ubezpieczyciela, a później praca do wieczora. Też będzie ciekawie
Lucce ja zwykle proga miałam ok. 15. Ostatnio w cyklu owulacyjnym było 14,8 i lekarz niby kiwnął, że ok, ale sama nie wiem.👩36 lat 🧑39 lat
31.07.2025 - ⏸️
1.08.2025 - bHCG 16 mlU/ml 🍀🤞
15.05.2025 - transfer 💔
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml