Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majju ten smak lodów....ale mi narobiłaś ochoty, muszę je mieć!
Kjopa, Madka, Ruby chciałabym żeby się okazało, że chodzi o niepękanie pęcherzyków...madka, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś a ja po prostu bym chciała, żeby Ci się jak najszybciej udało
Edit: Nam wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 21:51
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Mi trochę nerwy opadły, ale humor mam niespecjalny, więc się żegnam i spać idę. Jutro wcześniej wstaję, muszę wcześniej iść do pracy i zwolnić się 2 godz., by zdążyć do endo z moimi wynikami. Mam nadzieję, że potwierdzi, iż jest wszystko na dobrej drodze.
Ściskam Was mocno
Paryzetka, Lucc, sikajcie jutro dobrzeRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Wpadłam zaznaczyć tempkę na wykresie, przy okazji widzę, że ostatnia się pożegnałam i pierwsza się dziś witam
Wstawać śpiochy!!! Ma być piękny dzień
Dla mnie troszkę zabiegany, ale popołudniu będę odpoczywać
Ciekawe czy dziewczyny coś dzisiaj wysikająEdycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
dzień dobry
a ja już w pracy , też zapowiada się piekny dzionek za oknem
Maju ja przez Ciebie muszę spróbować tych lodówkoniecznie!!!
Chmureczkaa to prawda kasa idzie na zakupy strasznie, nic prawie człowiek nie kupi i stówka pęka,nie wiadomo za co.
Kas może spróbuj tego UroLactu jest to do picia w saszetkach, nie pamietam tylko czy można to kupić bez recepty.
Paryzetko jak u Ciebie?
Aguś jak humorek?AgaL lubi tę wiadomość
-
Paryzetko,tulę :*
A ja wczoraj kobity poszłam na solarium tylko na 8 min bo były nowe lampy a dziś wyglądam jak pieczona świnkacała czerwona jestem
Oczywiście dziś na 16.30 wizyta ciekawe ile opóźnienia będzie, wolałabym mniej więcej na czas bo mam potem kilka spraw do załatwienia na mieście.
A jutro basenParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się wtorkowo
Ja wczoraj zrobiłam drzemkę o 20.30, wstałam o 21.20 , umyłam się i poszłam spaćale i tak dzisiaj ciężko się wstawało
Edycik powodzenia na wizycie :*
Pogoda cudowna
Paryzetko :* nowy cykl będzie twójWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 07:08
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z pracy
Paryzetko witaj w klubie, u mnie też biel vizira
Ruby
u mojej do 17.30 pkole, więc spoko, plac zabaw mają swój prywatny, wczoraj 2 razy byli,
a potem jeszcze do 19 siedziałyśmy na ogrodzie , bo tez mamy normalnie plac zabaw- huśtawka, trampolina, piaskownica, domek
także dotleniłyśmy się, a ja posadziłam bratki
-
Dzięki dziewczyny, ale wynik testu mnie nie zaskoczył. Tylko niech ta @ już przyjdzie
Luu a Ty jak?
Edycik motywujesz, basen, solarium.... a ja tylko spacery uprawiamEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:a cycki cię dalej bolą ?
ja sie ciesze, ze sie poobserwowałam, bo nie robiłam tego od lat- cykl, owu ksiażkowe, żadnych plamień, progesteron ładny - chyba mi ten Castagnus służy
Castagnus miałam zakupiony na nowy cykl ale nie zdążyłam otworzyć -
nick nieaktualny