X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Ja sie juz wzielam za siebie, 64 mam, do 60 chce zejsc

Ruby ty testowalas o czulosci 10 ?
    nie, mój pierwszy test to pink 25 czułość :) na nastepny dzień robiłam 10 i też był bladzioch, ale też beta na pewno trochę urosła więc 25 pewnie to samo by pokazała.

Luccecita lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka odzywaj się koniecznie :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy test też robiłam pink 25 czuły a beta była ciut poniżej 25, więc ten polecam :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, a dziękuje pozytywnie, przy takiej pogodzie nie może być inaczej ;)
    mam nadzieję, że nie usłyszę nic, co by mi ten nastrój popsuło.

Paryzetka83, madka lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja pierwszy test też robiłam pink 25 czuły a beta była ciut poniżej 25, więc ten polecam :)

no u mnie beta zalediwe 10,4 i tez niby pokazało, widmo nie widmo ale cos tam było ;)

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm wiem, że nic nie wiem. Prawy jajnik pęcherzykowy, po raz pierwszy mam taki. Lewy się nie dał sfotografować ;) Poza tym wszystko w normie, tylko, że na okres się nie zanosi w ciągu najbliższych dni :/ I teraz będę się nakręcać.
    Na razie wrócić do acardu w nowym cyklu i prl i fsh zbadać w 3dc. I na razie tyle. Chyba dobre wieści. P. Doktor twierdzi, że sama straciła dwie ciąże a teraz ma dwóch chłopaków i kazała być dobrej myśli. To jestem :)

majju, AgaL, EwelinaaKa, Ejrene, Kjopa3, Edycik, madka, Ruby, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba rzeczywiście dobre wieści Paryzetko :) ale zrób test dla naszego spokoju ;)

AgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    To chyba rzeczywiście dobre wieści Paryzetko :) ale zrób test dla naszego spokoju ;)
    To chyba zrobię ;) Ale jutro dopiero, muszę teścik kupić :)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko to tak ja mówiła gin, bądź dobrej myśli :):)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jest fantastycznie na dworze! Przespacerowałam się godzinkę i czuję jak mi zmęczenie pracą minęło :)

Aguś staram się być dobrej myśli :* Trzymam kciuki za Twoją wizytę :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czekam na oddziale gin-połóż. i widzę pomieszczenie,na nim tabliczks na drzwiach: "wydawanie noworodków".... Kusi mnie,podejdę,zapytam...może dostanę?
    Ach... Mam nadzieje ze kiedys tu wyląduje z brzuchem już.

Paryzetka83, madzikk, Luccecita, Ejrene, Edycik, madka, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To weź więcej dla nas :)

AgaL, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok :D

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety szalu nie ma,na prawym jajniki póki co nic nie widać,na lewym nadal.torbiel...w środę jadę wieczorem na kolejny monit.Gin mowila ze może się okazać ze mi nie pękają pęcherzyki i blokują owulacje. Wiec dobrze ze bylam zaraz przed @ i to odkryłyśmy:)dobrych wieści nie ma,a ja mimo to sie uśmiecham;) ta gin tak na mnie działa kojąco. Damy rade.

Edycik, majju, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko to czekamy jutro na wieści z porannego sikanka :)

Aguś dla mnie też noworodka wzięłaś? :) jak tak to już jadę po Niego :D a tak poważnie dobrze że byłaś i wiesz co i jak.No to teraz trzymamy kciuki za środową wizytę.

Jejku jejku wykańcza mnie to czekanie na owulkę i powoli stresuje się jutrzejszą wizytą :P

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś najważniejsze jest Twoje dobre nastawienie! To już połowa sukcesu. Będę trzymała kciuki w środę.
    A jutro za Ciebie Edycik :* no stress
    A Wy za mnie trzymajcie w czwartek, jeszcze Wam przypomnę ;)

Byłam na siłowni, pobujałam się pół godziny na orbitreku, wróciłam do domu i ... zjadłam pół opakowania lodów moich ulubionych o smaku solonego karmelu :D

Paryzetka83, Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś znalezienie problemu to zawsze jakiś postęp! Najważniejsze, że jesteś zadowolona i pozytywnie nastawiona ;)

Majju a jakiej firmy te lody?
    Edit:
    Edycik ja tam się cudów nie spodziewam, bo mam znowu plamienia, ale w razie w mam zacząć brać luteinę, więc trzeba sprawdzić co i jak, prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:10

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko już 12dpo a na @ się nie zapowiada. Ojoj :-) Zaciskam kciuki :-)

AgaL toż to dobre wieści moim skromnym zdaniem ;-) Bo jeśli tak jest jak przypuszcza Twoja gin. to dostaniesz zastrzyk na pęknięcie i już droga będzie króciutka do ciąży :-)

O apropo tych niemowlaków co miałaś nam też wziąć ;-) To niestety w Święta oczywiście był krótki temat o tym bo mój się pochwalił, że go zaciągnęłam do lekarza. Teściowa mówiła, że nagminnie na porodówce małolaty nastolatki rodzą. Niestety też mówiła, że właśnie bardzo dużo niemowlaków zostaje do adopcji :-(. Mówiła, że jedna zostawiła dziecko bo facet jej powiedział, że będzie z nią dalej ale jak odda dziecko. Na szczęście wróciła po nie 3 dni później i zabrała. Powiedziała, że ma gdzieś takiego dupka i ważniejsze jest dziecko i da sobie jakoś radę :-). A druga wróciła po tygodniu i zabrała. Och już mam łzy w oczach na samą myśl o tych biednych niemowlakach :-/.

Majju będziemy trzymać kciuki :-)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka trzymam kciuki :-)

Pogoda piekna :-) byłam u gin,wyszły mi w tym posiewie z pochwy b.liczne bakterie e coli. Dostalam globulki na 10dni i probiotyk. Ehh

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majciu a co to za lody jaka firma?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
‹‹ 1545 1546 1547 1548 1549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ