X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Ja sie juz wzielam za siebie, 64 mam, do 60 chce zejsc

Ruby ty testowalas o czulosci 10 ?
    nie, mój pierwszy test to pink 25 czułość :) na nastepny dzień robiłam 10 i też był bladzioch, ale też beta na pewno trochę urosła więc 25 pewnie to samo by pokazała.

Luccecita lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka odzywaj się koniecznie :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy test też robiłam pink 25 czuły a beta była ciut poniżej 25, więc ten polecam :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, a dziękuje pozytywnie, przy takiej pogodzie nie może być inaczej ;)
    mam nadzieję, że nie usłyszę nic, co by mi ten nastrój popsuło.

Paryzetka83, madka lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja pierwszy test też robiłam pink 25 czuły a beta była ciut poniżej 25, więc ten polecam :)

no u mnie beta zalediwe 10,4 i tez niby pokazało, widmo nie widmo ale cos tam było ;)

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm wiem, że nic nie wiem. Prawy jajnik pęcherzykowy, po raz pierwszy mam taki. Lewy się nie dał sfotografować ;) Poza tym wszystko w normie, tylko, że na okres się nie zanosi w ciągu najbliższych dni :/ I teraz będę się nakręcać.
    Na razie wrócić do acardu w nowym cyklu i prl i fsh zbadać w 3dc. I na razie tyle. Chyba dobre wieści. P. Doktor twierdzi, że sama straciła dwie ciąże a teraz ma dwóch chłopaków i kazała być dobrej myśli. To jestem :)

majju, AgaL, EwelinaaKa, Ejrene, Kjopa3, Edycik, madka, Ruby, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba rzeczywiście dobre wieści Paryzetko :) ale zrób test dla naszego spokoju ;)

AgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    To chyba rzeczywiście dobre wieści Paryzetko :) ale zrób test dla naszego spokoju ;)
    To chyba zrobię ;) Ale jutro dopiero, muszę teścik kupić :)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko to tak ja mówiła gin, bądź dobrej myśli :):)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jest fantastycznie na dworze! Przespacerowałam się godzinkę i czuję jak mi zmęczenie pracą minęło :)

Aguś staram się być dobrej myśli :* Trzymam kciuki za Twoją wizytę :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czekam na oddziale gin-połóż. i widzę pomieszczenie,na nim tabliczks na drzwiach: "wydawanie noworodków".... Kusi mnie,podejdę,zapytam...może dostanę?
    Ach... Mam nadzieje ze kiedys tu wyląduje z brzuchem już.

Paryzetka83, madzikk, Luccecita, Ejrene, Edycik, madka, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To weź więcej dla nas :)

AgaL, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok :D

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety szalu nie ma,na prawym jajniki póki co nic nie widać,na lewym nadal.torbiel...w środę jadę wieczorem na kolejny monit.Gin mowila ze może się okazać ze mi nie pękają pęcherzyki i blokują owulacje. Wiec dobrze ze bylam zaraz przed @ i to odkryłyśmy:)dobrych wieści nie ma,a ja mimo to sie uśmiecham;) ta gin tak na mnie działa kojąco. Damy rade.

Edycik, majju, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko to czekamy jutro na wieści z porannego sikanka :)

Aguś dla mnie też noworodka wzięłaś? :) jak tak to już jadę po Niego :D a tak poważnie dobrze że byłaś i wiesz co i jak.No to teraz trzymamy kciuki za środową wizytę.

Jejku jejku wykańcza mnie to czekanie na owulkę i powoli stresuje się jutrzejszą wizytą :P

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś najważniejsze jest Twoje dobre nastawienie! To już połowa sukcesu. Będę trzymała kciuki w środę.
    A jutro za Ciebie Edycik :* no stress
    A Wy za mnie trzymajcie w czwartek, jeszcze Wam przypomnę ;)

Byłam na siłowni, pobujałam się pół godziny na orbitreku, wróciłam do domu i ... zjadłam pół opakowania lodów moich ulubionych o smaku solonego karmelu :D

Paryzetka83, Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś znalezienie problemu to zawsze jakiś postęp! Najważniejsze, że jesteś zadowolona i pozytywnie nastawiona ;)

Majju a jakiej firmy te lody?
    Edit:
    Edycik ja tam się cudów nie spodziewam, bo mam znowu plamienia, ale w razie w mam zacząć brać luteinę, więc trzeba sprawdzić co i jak, prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:10

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko już 12dpo a na @ się nie zapowiada. Ojoj :-) Zaciskam kciuki :-)

AgaL toż to dobre wieści moim skromnym zdaniem ;-) Bo jeśli tak jest jak przypuszcza Twoja gin. to dostaniesz zastrzyk na pęknięcie i już droga będzie króciutka do ciąży :-)

O apropo tych niemowlaków co miałaś nam też wziąć ;-) To niestety w Święta oczywiście był krótki temat o tym bo mój się pochwalił, że go zaciągnęłam do lekarza. Teściowa mówiła, że nagminnie na porodówce małolaty nastolatki rodzą. Niestety też mówiła, że właśnie bardzo dużo niemowlaków zostaje do adopcji :-(. Mówiła, że jedna zostawiła dziecko bo facet jej powiedział, że będzie z nią dalej ale jak odda dziecko. Na szczęście wróciła po nie 3 dni później i zabrała. Powiedziała, że ma gdzieś takiego dupka i ważniejsze jest dziecko i da sobie jakoś radę :-). A druga wróciła po tygodniu i zabrała. Och już mam łzy w oczach na samą myśl o tych biednych niemowlakach :-/.

Majju będziemy trzymać kciuki :-)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka trzymam kciuki :-)

Pogoda piekna :-) byłam u gin,wyszły mi w tym posiewie z pochwy b.liczne bakterie e coli. Dostalam globulki na 10dni i probiotyk. Ehh

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majciu a co to za lody jaka firma?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
‹‹ 1545 1546 1547 1548 1549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ