Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik a płatki owsiane gotujesz czy tak wrzucasz w jogurt?
też chciałabym mniej pieczywa jeść...
tylko, że nie toleruje laktozy i mleko odpada, ale jogurt mogę zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 11:51
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
I bardzo słusznie. U mnie kilogramy stanęły w miejscu ale ubrania jakby za szerokie się zrobiły
Także dieta (nawet z tymczasowym świątecznym obżarstwem) działa
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetko kciuki za wizytę i same dobre wieści
Kjopa no właśnie wszystko zależy od pracy... Jak mają gdzie przesunąć to przesuwają, u mnie nie ma gdzie bo jestem sama na jednym stanowisku.. Więc jak kiedyś się uda w końcu zaciążyć to zapewne usłyszę, żebym sobie poszła "odpoczywać" na L4Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Moj dziadek zmarl i tak sie zastanawiamy z siostra co sie stanie z jego pieskiem ( 3 letnia suczka, czarny wilczur). Czekam na decyzje cioci czy chce ja zatrzymac ale juz podjelam decyzje ze jak nikt je nie wezmie to ja ja wezme:) troche duza jest ale mieszkanie tez duze no i bede miala z kim biegac, lepsze mieszkanie niz schronisko, bedzie miala dla siebie caly duzy pokoj. Jest bardzo lagodna, nie szczeka, lubi dzieci. I moze bede miala do was prosbe, jakies porady, bedzie trzeba wyrobic paszport, szczepienia, jaka karma najlepsza, suplementy a ja jestem w tym zielonanarazie czekamy na decyzje cioci:)
chmurreczkaa, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Hej
Paryzetka jak bierzesz te 10 tabsów na raz czy jakoś dzielisz, chodzi mi o vit b6.
Kochana doczekasz się kruszynyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 12:31
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Madzikk wyrazy współczucia kochana, tulę.
Ale decyzja o psie kochana super, jak ciocia podejmie decyzję to zawsze możesz spojrzeć na dogomanię ( forum podobne do miau.pl) skarbnica wiedzy. Ile będziemy mogły tyle tu pomożemy Tobiedoradzimy.
Cinnamonku przy duzym psiaku polecam i obrożę i specyfik na kark,dopytaj weta o szczegóły.cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
Madzikk wyrazy współczucia.
Ale pięknie jeśli by piesio trafił do Ciebie :*
Ruby chia to nasiona szałwi tyle, że hiszpańskiej, pełne błonnika, białka i dobrych tłuszczy. Ostatnio bardzo popularne, można sobie dorzucać np. do jogurtu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 12:33
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość