Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
KJopa super wyjaśnienie tym l4 , ale powiedz jak mam zalecone 1h spaceru to chyba sie nie doczepia...?
Cinnamon jak kiedyś czytałam, to musisz 8h...albo właśnie zwolnienie...ale jak na własne życzenie pracujesz 10h to chyba Twoja sprawa,chyba ze pracodawca bedzie bałsię ryzykowac...
Przepraszam za nieobecność, i ogólnie bede rzadziej...mam sporodo zrobienia...ale postaram sie czasem wpadać do Was,
i czekam na same dobre wieści
MIłego dnia
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby u mnie już po @ i plamieniach :>
Midnight u mnie nie ma opcji pracy 8godz bo mam otwarty lokal przez 10,5 i specjalnie dla pracownika nie zmienią przecież godzin pracy... W razie ciąży zatrudniają nowego pracownika ale jest jedno stanowisko pracy w lokalu czyli nie da się pracować we dwie na dłuższą metę.. Więc raczej "sugerują" by iść na L4, no ale jak jest wszystko Ok to weź i wysiedź tyle miesięcy w domu, szczególnie gdy właśnie ZUS może sprawdzić czy na pewno jesteś..
Aguś czujemy!!! Okna mam otwarte na oścież
Edit. https://parenting.pl/portal/dopuszczalny-czas-i-warunki-pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:04
AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
Za oknem moje kochane jest tak pieknie,że aż w pracy się siedzieć nie chce.
Póki co pochwalę się,że oficjalnie wróciłam na basen, a moje postanowienie od dziś na sezon lato 2016 wylaszczyć się.Tak zamierzam ostro pływać i latać na fitness.Mam teraz autko to nawet na 18 zawsze mogę na aerobik podjechać.Koniec opierdzielenia się.W ciązy nie jestem to chociaz dupkę będę miała zgrabną.AgaL, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra baby jedne -ruszać się lato za pasem,trzeba będzie w bikini się pokazać ...no chyba lepszy zgrabny tyłek niż cellulit
do boju
Ruby masz rację, ale jak Aga napisała jak ma się udać to się uda nawet z jednego bzykankaAgaL, cinnamon cookie, Ruby, majju, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:też prawda
Aga a wizyte masz u tej co ostatnio po długim czasie wróciłaś tak?
Tak Ruby, zaczynamy monitoringjakoś się cieszę, choć nie wiadomo co tam zobaczy
bo dziś 9dc.
A Ty w piątek wizyta, ale fajnie !! na pewno wszystko będzie ok i będziesz mogła się oficjalnie pochwalićRuby, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Dobra baby jedne -ruszać się lato za pasem,trzeba będzie w bikini się pokazać ...no chyba lepszy zgrabny tyłek niż cellulit
do boju
Ruby masz rację, ale jak Aga napisała jak ma się udać to się uda nawet z jednego bzykanka
Ja chyba zakupie strój taki jak Muzłumanki noszą bo coś czuję , że do lata może być dramat lekki u mniejestem ciągle głodna
AgaL, cinnamon cookie, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Tak Ruby, zaczynamy monitoring
jakoś się cieszę, choć nie wiadomo co tam zobaczy
bo dziś 9dc.
A Ty w piątek wizyta, ale fajnie !! na pewno wszystko będzie ok i będziesz mogła się oficjalnie pochwalićAgaL, majju, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:No Agus nastawiam się dobrze, no i nie mogę się suwaczka doczekać
Achh ale Ci zazdroszczęno przyznam się, że też o tym marzę
Edycik, Ruby, majju, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Achh ale Ci zazdroszczę
no przyznam się, że też o tym marzę
Cynamon no musze znalezc jakiegoś odjechanego
Edycik - a ja z tej zazdrości o te ciałka to wam życze żebyście za długo nie pochodziły na ten aerobik!Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny