Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja np. dopiero jem śniadanie: pszenna bułka (a fe!), kabanosy, serek homo (a fe!), poza tym rano kawa na pusty żołądek, popołudniu do kawy potrafię wtryndolić pięterko ptasiego mleczka albo pół czekolady.... i tak bym mogła jeszcze długo wymieniać...
Edycik lubi tę wiadomość
-
Aga kciuki za wizytę.
Cinnamon moja koleżanka właśnie poszła bo pracodawca dał jej to do zrozumienia ,że już czas a dobrze się czuła. Wg. kodeksu jeżeli tak jest jak piszesz to pracodawca godzi się na 8h lub przenosi na inne stanowisko albo powinien sam Cię zwolnić z wykknywania pracy. Czyli takie jakby przestojowe i to im się nie opłaca bo to pracodawca płaci a nie zus a potem kobieta ma problem. U mnie np.jak daje zaświadczenie, że ciąża to mnie przenoszą na inne stanowisko bo chodzenie w rejonie jest zbyt ryzykowne.AgaL lubi tę wiadomość
-
Ufff nadrobiłam prawie 20 stron! Obiecuję więcej nie robić takich zaległości:)
Majju trzymam kciuki za pęknięty pęcherzyk.
Edycik u Ciebie za owulkę, która musi poczekać na powrót męża
Kas jak wizyta, o której idziesz?
Ja mam dziś 12dpo. Normalnie bym testowała jak szalona. Ale mam dziś wizytę i może @ postanowiła poczekać, aż będę po usg
Majju ja mam podobne nawyki - śniadanka jeszcze nie jadłam, ale kawki dwie już wypiłam
AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Piękny dzionek
Ruby Kochana, ja mam ten tydzień na popołudnie więc rano ciężko mi się ogarnąć. Zdecydowanie bardziej wole chodzić na rano, spać 4 h, niż jak ide później i śpię 7 h
Mam nadzieję, że ta pogoda taka zostanie. Jest cudnieA ja już zaliczyłam pierwszą opaleniznę
Zbieram się do pracy. Odezwę się niedługo.
Majju moja dieta wygląda bardzo podobnieRano kawa, a śniadanie często po 17
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Paryzetka mnie to by ciekaowść zabiła!
Gdyby nie ta wizyta to bym siknęła nawet dla sportu, a tak to czekam na zielone światło i wskazówki na nowy cykl
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Mnie normalnie też
Gdyby nie ta wizyta to bym siknęła nawet dla sportu, a tak to czekam na zielone światło i wskazówki na nowy cykl
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:No a jak by była niespodzianka? to pewnie byś dostała jakies zalecenia nowe od gina, a tak gin jeszcze nic nie zobaczy na USG...8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Majju na 14:45
Ruby no niespodzianka by była, bo co prawda w owubyło, ale takie bez finału w środku
W sumie gdybym miała jakiekolwiek objawy to bym testowała, ale grzecznie czekam na @.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Też
mam wpaść do szpitala na monit po 17.00. Mam dziś 9dc, ale powiem Wam, ze od wczoraj moim zdaniem mam płodny śluz...więc może jednak mam wczesne owulki. ZObaczymy, czy w ogóle coś się tam dzieje. No i czy ta torbielka się wchłonęła, co była za jajnikiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 11:41
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Też
mam wpaść do szpitala na monit po 17.00. Mam dziś 9dc, ale powiem Wam, ze od wczoraj moim zdaniem mam płodny śluz...więc może jednak mam wczesne owulki. ZObaczymy, czy w ogóle coś się tam dzieje. No i czy ta torbielka się wchłonęła, co była za jajnikiem.
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka to kciuki trzymam i daj znac po wizycie.
Majciu ja tez kawkę pije odrazu jak wstanę, na autopilocie kawka myk i dopiero zaczynam się zbierać do pracy.Ale białe pieczywo odstawiłam, w ogóle znów wracam do robienia jedzonka w domku: jogurt naturalny, słonecznik,płatki owsiane, wkroję kiwi np i zabieram do pracy.
Na drugie dziś mam pierś z kury i ryż.
Aguś wiesz że kciukam za Ciebie :* i za dobre nowinki po wizycie.
AgaL lubi tę wiadomość