Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane! U mnie dziś znów pięknie i biorę się za dalszy ciąg wiosennych porządków - dziś już wstawiłam kolejne pranie i zmywanie i zaraz idę sprzątać balkon na słoneczku
Edycik jesteśmy z Tobą :* Wiem, jak to jest, bo mój Mąż też wyjeżdża czasem służbowo, więc przesyłam uściski!
Madzik to u mnie z tym bólem piersi jest inaczej... Bolą zwykle od owuki do kilku dni przed małpiszonem, czyli wtedy, kiedy progesteron jest wysoki, a przestają, jak spada jego poziom. Od kiedy się obserwuję, to prawie zawsze tak było
Chmureczka - super podejście! Oby tak dalejI oby było jednak prędzej niż później
Edycik lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyU mnie tak samo jak u smerfa, bolą po owu , a jak spada prog to przestają. Teraz bolą niemiłosiernie co się zgadza bo prog jest mega wysoki.
U nas też pęknie, spacerek obowiązkowyjak wracaliśmy z kościoła to zakupiliśmy dużą pakę lodów
Edycik tydzień szybko zleci, tym razem niech owu jednak sobie poczeka na m. A daleko od waszego mijsca zamieszkania jedzie?Edycik lubi tę wiadomość
-
Hej hej, piękna wiosna jest
Edycik nie martw się na zaś, może owu poczeka.
Chmurka super podejście, tak trzymaj.
Oj chyba też się muszę zabrać za posadzenie kwiatków na balkonie, zawsze się z tym ociągam, wiadomo- szewc bez butów chodzi
Luc dobrze, że mi przypomniałaś o szlafroku, wieczorem użyjęMam nadzieję, że bielą się nie przejełaś? Test do powtórki.
A u mnie nie wiem czy ten pęcherzyk już pękł czy jeszcze nie, żadnych bóli nie miałam.
Lecimy na rower, trzymajcie sięEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam takie smaki od dwóch tygodni
co chwilę coś innego wymyślam
perspektywa diety w nast. tygodniu cieszy mnie, ale też przeraża, chyba na siłę chcę się nażreć na zapas
Codziennie wymyślam coś innego. Dzisiaj stwierdziłam, że chce zjeść hot dogi, takie z cebulką, serkiem itd... Potem mi przeszło i stwierdziłam, że jednak frytki
Wysłałam M. do sklepu, nie miał wyjścia
Ja już grzeje piekarnik, mniam
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Macie racje niech owulka poczeka na powrót męża-dziekuję kobitki.
Ruby mąz jedzie do Warszawy także od wrocka to kawałek.
Zrobiłam test owu ale nawet cienia drugiej kreski nie ma więc to nie jeszcze czas.
Majjusia mam nadzieję,że ten Twój pęcherzyk pękł i będą efekty
Z racji tego że musiałam się wyładować wywoskowałam sobie autko. -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Z racji tego że musiałam się wyładować wywoskowałam sobie autko.
A owulka niech czeka zawsze ty czekasz na nią to teraz ona poczeka na ciebie i to właśnie będzie ten cykl kiedy się uda.W końcu musimy nadgonić Ruby i na fioletową sie przenieść
Dziewczyny do dzieła. Ja już czuję że prawy jajnik rośnie więc jest nadzieja że ten cykl będzie z owulacjąEdycik, chmurreczkaa, Smerfelinka, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:A tak w ogóle Edycik to przecież w razie potrzeby niech doktorek zwolnienie lekarskie z pracy napisze o do męża do warszawki możesz podjechać
Katiusza
Oby byla owulka! Robisz testy owu??Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:I tkwiłaś w domu nawet ze złamaną ręką?
ale ja jak miałam złamaną rękę to miałam L4 do Czech więc i tak by mnie nikt nie sprawdził
M zawsze dyga, że jak L4 to nie należy oddalać się od domu na wszelki wypadek. Bo np. jakby L4 z powodu grypy/zapalenia to teoretycznie w domu masz siedzieć, a nie bujać się gdzie popadnie?
edit: ja nie mówię o wyjazdach do miasta na zakupy czy gdzieś blisko, ale wrocław - wawa to już dłuższa podróż więc nie wiem czy bym ryzykowała na L4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 18:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uff, sprzątanie odhaczone, balkon lśni! Obiadokolacja zjedzona, można odpocząć
Majuś u mnie chodziło raczej o wyszorowanie płytek i mebli balkonowych, bo po zimie z gołębiami było koszmarnieNa szczęście szorowanie szczotką i trzykrotne mycie pomogło
Teraz mogę się wziąć za kwiatki i inne pierdółkiy na balkon
A jak tam udała się wycieczka?
Ruby na L4 ma zawsze kategorię 1 lub 2. Kod 1 oznacza, że trzeba leżeć, kod 2 oznacza, że można chodzićZ "dwójką" to tak jak Katiuszka pisze, nawet do Chin można skoczyć
Miłego wieczoru!Ja idę wziąć zasłużoną kąpiel
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam
Chmureczka super podejście i tak trzymajJa parę cykli temu też miałam podobny dylemat z dupkiem ale zastosowałam się do zaleceń lekarza
Edycik Katiusza ma racje owulka musi poczekać jak M wróci a jak jeszcze nawet drugiej kreseczki nie ma to myślę że się posłucha i poczeka.
Katiuszaa oby owulka w 100% owocna była, tego ci życzę z całego serducha
Ruby do 8 to jeszcze trochę czasu najgorsze jest to czekanie. Mi to jak by test pozytywny wyszedł to bym chciała żeby na usg już było wszystko widać a nie tyle jeszcze czakać na to żeby coś zobaczyć. Ale cierpliwości trzeba się uczyć całe życie
Ja dzisiaj mam bardzo leniwą niedziele moje dziecko u teściów wraca dopiero za godzinę, M w pracy i moja mama przyszła do mnie i praktycznie cały dzień ze mną siedziała i powiem szczerze że ledwo na oczy patrzę z wynudzeniaEdycik lubi tę wiadomość
-
W sumie fajny taki spontan w Stolicy
Edycik, jakby co, to przecież nie jest tak daleko
Właśnie skończyło się moje L4, jutro do roboty, buuuAle mi się nie chce, dobrze było się polenić
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)