Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybierze się od 1 dnia cyklu
2 tabletki jeśli się waży powyżej 60 kg
1 tabletkę poniżej 60 kg
polecany jest nie tylko osobom o podwyższonej prolaktynie, podobno reguluje cały cykl, i na mnie chyba tak zadziałał
w poprzednich miałam np. plamienia po @ i kilka dni przed @
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Paryzetko
tak, polecił mi, ale to bez recepty
w zeszłym roku jeszczeale pierwsze pól roku podchodziłam do starań na luzie, dopiero w marcu wzięlismy sie konkretniej za robotę, więc zakupiłam
a tak serio to się nad tym zastanowię jeśli moja prolaktyna będzie nie teges
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyA do mnie właśnie jeden koles napisał - co składałam CV do niego do teamu. Bo wyobraźcie sobie wtedy jak pisałam że posłałam CV nikt sie nie odezwał (to było 16.03) a HR ma obowązek poinformować nawet jak ciebi enie chcą. I wyszła afera bo koleś się dowiedział od mojej znajomej że składałm CV , a on że dlaczego takiej osoby nie miał na rozmowie. Pisał do mnie że zrobi z tym porządek , że dlaczego nawet nie odpisali, a on chciał mieć więcej kandydatów do wyboru (i miał ale nie wiedział) no i jestem teraz w centrum tej burzy
W ogóle to nie wiem co robić- czy zmieniać? u mnie totalna katastrofa w teamie sie robi...jestem niby w ciąży i tez niechcę nikogo robic w konia że przyjdę na chwilę...ale z kolei bedę mogła wrócić potem na lepsze jak co....co wy radzicie? przejmować się ludźmi co pomyslą czy bardziej dbać o swoje interesy? -
Dzień dobry
Aguś super podejście :* czuć od Ciebie spokój
Majju mmmmmm takie lody to zdecydowanie mój smak!!! Muszę kupić
Paryzetko kolejny cykl jest Twój! :*
Edycik obyś za długo tam nie musiała czekaćteż tego nie cierpię...
Co z resztą testujących?AgaL, Edycik lubią tę wiadomość