X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Edycik :* chyba altacet będzie najlepszy, no i lód.
    Musiałaś nieźle pieprznąć tymi drzwiami.

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Bratku dzisiaj miałam pink test a na jutro pink eco (inne opakowanie) takiego jeszcze nie obsikiwałam :) Kurde, żarty żartami ale cholernie się boję powtórki, chyba biel testu byłaby lepsza. Zwłaszcza, że ja kompletnie nieprzygotowana jestem.
    Hihihi, w takim razie tak byłoby najlepiej :)))))))
    Trzymam kciuki - kto wie, kto wie :)
    Trzeba było jeszcze dobrać moje szczęśliwe Facelle ;)))

Edycik - super :)))) Trzymam kciuki za powrót M. :)
    Palca szkoda :( Zawsze można trochę schłodzić, chociaż to najlepiej zaraz po urazie ;/ No i Altacet, jak pisze majju.
    Jeśli będzie bardzo bolał czy puchł, to lepiej podjechać na SOR i zrobić RTG, żeby sprawdzić czy coś się nie uszkodziło.

Ruby - luz-żaba, wsuwaj no-spę i odpocznij <3

Ruby lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku dzięki kochana :* zapomniałam ci wspomnieć że kilka dni temu dostałam smsa od doktorka, że mam bromka odstawić więc tak zrobiłam, kurde co lekarz to inne zdanie...ale dostosuję się do mojego.

• madka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik mądra owulka poczeka na M. Chwalić ją :) Powodzenia!

Edycik lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak cały dzień było o obiadkach to ja o deserze - robię jabłka pod kruszonką! Jeszcze pół godzinki :)

Bratek, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka, mmm :) Pyszności :)

Edycik, toś narobiła z tym paluchem :( Kurde, aż mnie zabolało jak czytałam. Chyba jedynie altacet albo lód, choć mam nadzieję, że już jest lepiej.
    Owulka poczeka na Mężusia, grzeczna :)

Ruby nospę możesz jeść w ciąży ile tylko potrzebujesz :)

Edycik lubi tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a byłyście ostatnio w Pepco? Kurczę ja bardzo rzadko zaglądam, bo nie mam specjalnie po drodze a dzisiaj czekałam na M. żeby mnie odebrał od lekarza i zakupiłam dwie śliczne bluzeczki. Jedna 15 a druga 20zł. Takie fajne, luźniejsze, Mąż stwierdził, że nawet w ciąży będą jak znalazł, bo brzuszek się zmieści :) Dużo fajnych rzeczy było, nawet miałam problem na co się zdecydować, a nie chciałam za bardzo szaleć, bo obiecaliśmy sobie w tym miesiącu trochę zaoszczędzić :)

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka ja byłam wczoraj i była masa pięknych rzeczy, ale ja nie na ciuchy patrzyłam tylko na dodatki do wnętrz ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczko, ja czasem Młodemu kupuję ubranka w Pepco i całkiem fajne są. Troszkę jakościowo gorsze, ale ja wychodzę z założenia, że lepiej kupić częściej i mieć nowe rzeczy :)

Przeglądam allegro w poszukiwaniu blendera i trafiłam na cudeńko, które strasznie mi się podoba. malutkie i śliczne wizualnie. Zastanawiam się tylko co to za firma. Opinie ma dobre w necie. Pomożecie? http://allegro.pl/blender-russell-hobbs-21350-56-mix-go-2butelki-i5201708977.html#tabsAnchor

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka ja też mojej młodej w pepco kupuję, zanim się zniszczą to ona i tak z tego wyrośnie, a często gęsto długo w dobrym stanie się trzymają. Dla siebie rzadko , ale czasem jak coś wpadnie w oko to wezmę :) muszę też zajrzeć skoro fajne rzeczy widziałaś bo bluzeczek to mi brakuje...

Madka kurka nie znam się na tym, ale polegała bym na opiniach :) a wygląda dość ciekawie. Ja ten co Aga wysłała też rozważam po wypłacie ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam....chyba ;)

Paryzetka fundujesz emocje, sikaj :) :) :*

Edycik cieszę się z wizyty i wieści od gina, a owulce nakazuje zaczekać na Twojego M, się będzie działo :D jak Twój palec Biedaczku....auuć musiało boleć :/

Bratku kiedyś będziesz opowiadać Synusiowi jak Go w pracy podglądałaś :) fajowo :)

Madka ja mam czajnik tej firmy, zadowolona jestem :) ale jakoś kusi mnie ten kenwood bardziej mi pasuje do kuchni :P

Ruby jak brzuch? mam nadzieję, że no-spa pomogła. Nie mogę się już doczekać Twojej wizyty w piątek :*

Zmykam dobrej nocki Wszystkim!!

Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Dziewczyny radzić ;) Albo zaraz zamówię tego Kenwooda, albo jutro kupię tego Russella. W sumie kenwood to już jakaś firma. Pomocy, nie umiem się zdecydować http://allegro.pl/blender-russell-hobbs-21350-56-mix-go-2butelki-i5201708977.html#tabsAnchor

• madzikk Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik sama sobie przytrzasnelas? Biedactwo. Dwa tygodnie temu mojej kolezanki maz przytrzasnal jej palca, ponoc palec wisial, kosc pognieciona, palec zlamany, musieli zszywac, miala usztywniajacy plastik zalozony, ale juz sciagneli, jest troche krzywy ale mam nadzieje ze sie jeszcze wyprostuje. Uwazajcie na palce.

Edycik super z ta owulka. Akurat sie za soba stesknicie, bedzie szal cial:)

Partyzerka kciuki zacisniete.

Ostatnio malo czasu. Dobrej nocki!

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, zamówiłam Kenwooda :D

Paryzetka83, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    No dobra, zamówiłam Kenwooda :D
    Pomogłyśmy prawda? ;) Oby Ci służyl :)

madka lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Pomogłyśmy prawda? ;) Oby Ci służyl :)
    Zdecydowanie pomogłyście ;)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Kas gratulacje :-) Cudowne przeżycie zobaczyc serduszko fasoleczki.

Paryzetka, Lucc trzymam jednak kciuki zeby @ nie przyszla a testy okazaly sie felerne.

Edycik współczuję paluszka. A jezeli chodzi o owulke to wszystkie tutaj ja przestraszylysmy i sie jednak poslucha ;-) I tak jak Madzik wspomniala akurat bedziecie za soba stesknieni to i plemniczki beda silniejsze :-)

Aga fajnie ze poszlas do takiej doktorki ktora ma taki wplyw na ciebie bo to juz jest bardzo dużo :) Ja tez tersz na takiego lekarza trafilam do którego mam zaufanie i wiem ze on wie co robi. Wierzę ze niedlugo beda efekty dzialan tych naszych lekarzy :)

Bratku jak fajnie ze mozesz podejrzec swoje malenstwo juz niebawem poczujesz na pewno ruchy dziecka :) No i niech bedzie takie grzeczniutkie :)

Życzę wam wszystkim dobrej i spokojnej nocy :-)

Bratek, AgaL lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja mam taki zestaw http://olx.pl/oferta/blender-clarus-z-akcesoriami-CID628-IDcX159.html
    i jestem zadowolona. A miałam kiedyś taki stojący i był mega głośny i się go pozbyłam. Było to dawno temu więc teraz może są bardziej ciche. Ja kupowałam ze względu na młodego żeby robić pierwsze dania.

Paryzetko poprzednio chyba też cień zobaczyłaś po kilku godzinach? Trzymam kciuki <3

Auuuuuć Edycik biedulko :-( wiem co to znaczy bo też sama sobie kiedyś przytrzasnęłam. Myślałam, że zemdleję z bólu.

Bratku zazdraszczam samodzielnego podglądania ;-). Szkoda, że nie mieszkamy wszystkie w jednym mieście bo byś miała nowe klientki :-D :-D Wiesz niby z pieskiem a w gabinecie brzuchy na wierzch :-P.

Bratek, Edycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w kolejny ładny dzień ;)

U mnie wczoraj bóle @ odpuściły niemal zupełnie, tylko delikatnie czułam jakby ciągnięcie jajników.

Dziś ostatni dzień luteiny, jutro muszę dla pewności siknąć, choć tego nie lubię :(

Paryzetka, Lucc... my nadal pokładamy w Was nadzieję, sikać mi tam zaraz z rana i przynosić dobre wieści ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobity spałam w nocy może z 3 godziny przez ten palec, bolał i narywał jak cholera, spuchł oczywiście, a to kciuk prawej ręki i nic zrobić nie mogę.
    Jak wzięłam paracetamol dopiero usnęłam na te 3 godziny.Chyba będę zmuszona zarejestrować się do lekarza pierwszego kontaktu.Miałam nawet w nocy gorączkę 38.3 chyba z tego bólu.

Majju ma rację mocno pieprznęłam tymi drzwiami.

Paznokieć cały niebieski się zrobił.

Chmureczko jak pepco omijam bo za dużo tam pokus :P

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
‹‹ 1555 1556 1557 1558 1559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ