Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:Bratku dzisiaj miałam pink test a na jutro pink eco (inne opakowanie) takiego jeszcze nie obsikiwałam
Kurde, żarty żartami ale cholernie się boję powtórki, chyba biel testu byłaby lepsza. Zwłaszcza, że ja kompletnie nieprzygotowana jestem.
))))))
Trzymam kciuki - kto wie, kto wie
Trzeba było jeszcze dobrać moje szczęśliwe Facelle))
Edycik - super))) Trzymam kciuki za powrót M.
Palca szkodaZawsze można trochę schłodzić, chociaż to najlepiej zaraz po urazie ;/ No i Altacet, jak pisze majju.
Jeśli będzie bardzo bolał czy puchł, to lepiej podjechać na SOR i zrobić RTG, żeby sprawdzić czy coś się nie uszkodziło.
Ruby - luz-żaba, wsuwaj no-spę i odpocznijRuby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka, mmm
Pyszności
Edycik, toś narobiła z tym paluchemKurde, aż mnie zabolało jak czytałam. Chyba jedynie altacet albo lód, choć mam nadzieję, że już jest lepiej.
Owulka poczeka na Mężusia, grzeczna
Ruby nospę możesz jeść w ciąży ile tylko potrzebujesz
Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dziewczyny, a byłyście ostatnio w Pepco? Kurczę ja bardzo rzadko zaglądam, bo nie mam specjalnie po drodze a dzisiaj czekałam na M. żeby mnie odebrał od lekarza i zakupiłam dwie śliczne bluzeczki. Jedna 15 a druga 20zł. Takie fajne, luźniejsze, Mąż stwierdził, że nawet w ciąży będą jak znalazł, bo brzuszek się zmieści
Dużo fajnych rzeczy było, nawet miałam problem na co się zdecydować, a nie chciałam za bardzo szaleć, bo obiecaliśmy sobie w tym miesiącu trochę zaoszczędzić
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Chmureczko, ja czasem Młodemu kupuję ubranka w Pepco i całkiem fajne są. Troszkę jakościowo gorsze, ale ja wychodzę z założenia, że lepiej kupić częściej i mieć nowe rzeczy
Przeglądam allegro w poszukiwaniu blendera i trafiłam na cudeńko, które strasznie mi się podoba. malutkie i śliczne wizualnie. Zastanawiam się tylko co to za firma. Opinie ma dobre w necie. Pomożecie? http://allegro.pl/blender-russell-hobbs-21350-56-mix-go-2butelki-i5201708977.html#tabsAnchor
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyChmureczka ja też mojej młodej w pepco kupuję, zanim się zniszczą to ona i tak z tego wyrośnie, a często gęsto długo w dobrym stanie się trzymają. Dla siebie rzadko , ale czasem jak coś wpadnie w oko to wezmę
muszę też zajrzeć skoro fajne rzeczy widziałaś bo bluzeczek to mi brakuje...
Madka kurka nie znam się na tym, ale polegała bym na opiniacha wygląda dość ciekawie. Ja ten co Aga wysłała też rozważam po wypłacie
-
Nadrobiłam....chyba
Paryzetka fundujesz emocje, sikaj:*
Edycik cieszę się z wizyty i wieści od gina, a owulce nakazuje zaczekać na Twojego M, się będzie działojak Twój palec Biedaczku....auuć musiało boleć
Bratku kiedyś będziesz opowiadać Synusiowi jak Go w pracy podglądałaśfajowo
Madka ja mam czajnik tej firmy, zadowolona jestemale jakoś kusi mnie ten kenwood bardziej mi pasuje do kuchni
Ruby jak brzuch? mam nadzieję, że no-spa pomogła. Nie mogę się już doczekać Twojej wizyty w piątek :*
Zmykam dobrej nocki Wszystkim!!Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kurcze Dziewczyny radzić
Albo zaraz zamówię tego Kenwooda, albo jutro kupię tego Russella. W sumie kenwood to już jakaś firma. Pomocy, nie umiem się zdecydować http://allegro.pl/blender-russell-hobbs-21350-56-mix-go-2butelki-i5201708977.html#tabsAnchor
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Edycik sama sobie przytrzasnelas? Biedactwo. Dwa tygodnie temu mojej kolezanki maz przytrzasnal jej palca, ponoc palec wisial, kosc pognieciona, palec zlamany, musieli zszywac, miala usztywniajacy plastik zalozony, ale juz sciagneli, jest troche krzywy ale mam nadzieje ze sie jeszcze wyprostuje. Uwazajcie na palce.
Edycik super z ta owulka. Akurat sie za soba stesknicie, bedzie szal cial:)
Partyzerka kciuki zacisniete.
Ostatnio malo czasu. Dobrej nocki!Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej
Kas gratulacjeCudowne przeżycie zobaczyc serduszko fasoleczki.
Paryzetka, Lucc trzymam jednak kciuki zeby @ nie przyszla a testy okazaly sie felerne.
Edycik współczuję paluszka. A jezeli chodzi o owulke to wszystkie tutaj ja przestraszylysmy i sie jednak posluchaI tak jak Madzik wspomniala akurat bedziecie za soba stesknieni to i plemniczki beda silniejsze
Aga fajnie ze poszlas do takiej doktorki ktora ma taki wplyw na ciebie bo to juz jest bardzo dużoJa tez tersz na takiego lekarza trafilam do którego mam zaufanie i wiem ze on wie co robi. Wierzę ze niedlugo beda efekty dzialan tych naszych lekarzy
Bratku jak fajnie ze mozesz podejrzec swoje malenstwo juz niebawem poczujesz na pewno ruchy dzieckaNo i niech bedzie takie grzeczniutkie
Życzę wam wszystkim dobrej i spokojnej nocyBratek, AgaL lubią tę wiadomość
-
Madka ja mam taki zestaw http://olx.pl/oferta/blender-clarus-z-akcesoriami-CID628-IDcX159.html
i jestem zadowolona. A miałam kiedyś taki stojący i był mega głośny i się go pozbyłam. Było to dawno temu więc teraz może są bardziej ciche. Ja kupowałam ze względu na młodego żeby robić pierwsze dania.
Paryzetko poprzednio chyba też cień zobaczyłaś po kilku godzinach? Trzymam kciuki
Auuuuuć Edycik biedulkowiem co to znaczy bo też sama sobie kiedyś przytrzasnęłam. Myślałam, że zemdleję z bólu.
Bratku zazdraszczam samodzielnego podglądania. Szkoda, że nie mieszkamy wszystkie w jednym mieście bo byś miała nowe klientki
Wiesz niby z pieskiem a w gabinecie brzuchy na wierzch
.
Bratek, Edycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
Witam się w kolejny ładny dzień
U mnie wczoraj bóle @ odpuściły niemal zupełnie, tylko delikatnie czułam jakby ciągnięcie jajników.
Dziś ostatni dzień luteiny, jutro muszę dla pewności siknąć, choć tego nie lubię
Paryzetka, Lucc... my nadal pokładamy w Was nadzieję, sikać mi tam zaraz z rana i przynosić dobre wieściRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Kobity spałam w nocy może z 3 godziny przez ten palec, bolał i narywał jak cholera, spuchł oczywiście, a to kciuk prawej ręki i nic zrobić nie mogę.
Jak wzięłam paracetamol dopiero usnęłam na te 3 godziny.Chyba będę zmuszona zarejestrować się do lekarza pierwszego kontaktu.Miałam nawet w nocy gorączkę 38.3 chyba z tego bólu.
Majju ma rację mocno pieprznęłam tymi drzwiami.
Paznokieć cały niebieski się zrobił.
Chmureczko jak pepco omijam bo za dużo tam pokus