Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie zaszkodzi w coś wierzyć
Podchodzę sceptycznie, ale kto wie, czy to ma jakieś znaczenie? Może akurat?katiuszaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Byłam dziś w aptece po eutyrox i na kolejny cykl zamówiłam sobie te plastry borowinowe Do tego zioła Sroki i może księżyc nie będzie musiał być w odpowiedniej fazie, a mimo wszystko się uda? Jeszcze zobaczymy co lekarz powie mężowi w czwartek odnośnie tego gronkowca, czy będziemy mogli czy będzie zakaz i jednak nici z cyklu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 17:51
majju lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Byłam dziś w aptece po eutyrox i na kolejny cykl zamówiłam sobie te plastry borowinowe Do tego zioła Sroki i może księżyc nie będzie musiał być w odpowiedniej fazie, a mimo wszystko się uda? Jeszcze zobaczymy co lekarz powie mężowi w czwartek odnośnie tego gronkowca, czy będziemy mogli czy będzie zakaz i jednak nici z cyklu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 17:56
-
Ruby lepiej popytaj lekarza Kochana, ale jeśli nie ma przeciwwskazań, to możesz spróbować poćwiczyć
Dziewczyny przeszłam dzisiaj samą siebie z tym obiadem, aż się muszę pochwalić Chociaż to mi się udało Właśnie wszamaliśmy piersi z kurczaka owinięte w bakłażana i zapieczone w sosie pomidorowym, a wszystko zrobione na sposób grecki, czyli z ziołami, suszonymi pomidorami w płatkach, czosnkiem i cynamonem Taaaka pycha, mówię Wam Aż mi się przypomniała nasza grecka podróż poślubna...majju, Edycik, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Katiuszka a ja myślę, że to wszystko co napisałaś się uda! I wierzę w to mocno!
Ruby a jak to było z tym wahadełkiem? Bo się nie dokopię teraz do tego a bym zobaczyła co u mnie wychodzi
Smerfie... aż się obśliniłamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 18:04
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
No właśnie dziewczyny, "o co kaman" z tym wahadełkiem bo chyba nie jestem w temacie?
Smerfie, pyszny obiadek
Ja dziś jadłam łososia pieczonego w piekarniku z sałatką. Też dobre, ale dalej jestem głodnaSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam z roboty mogę zacząć weekend
Dzięki dziewczyny w wiarę ale u mnie zawsze jak sobie coś wymyślę że tak byłoby idealne los daje mi po tyłku i mówi że on to widzi zupełnie inaczej i stąd moje negatywne myśli. Ale tak jak mówicie trzeba myśleć pozytywnie więc na razie przynajmniej do wtorku zamierzam. We wtorek doktorek ściągnie mnie na ziemie.
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:No właśnie dziewczyny, "o co kaman" z tym wahadełkiem bo chyba nie jestem w temacie?
Smerfie, pyszny obiadek
Ja dziś jadłam łososia pieczonego w piekarniku z sałatką. Też dobre, ale dalej jestem głodnachmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Katiuszka, jutro się pobawię jak będę sama w domku Albo dziś wieczorem jak mężuś na nockę pojedzieRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby kiedyś pisała pierzesz pierścionek który najczęściej nosisz (obrączkę) zawieszają na włosie. Zadajesz jakieś pytanie: W jakim miesiącu urodzę, ile będę miała lat jak urodzę itp. Wahadełko ustawiasz nad szklanką do połowy wypełnioną wodę i liczysz ile razy uderzy o szklankę. Ilość uderzeń daje Ci wynik
o to to tak. Ale pytania dokładnie postawione np: za ile miesięcy zajdę w ciążę? albo w jakim miesiącu zajdę itp
i druga opcja nad ręką się macha ale wtedy pokazuje ilość dzieci i rodzaj płci.
Zawieszasz tak samo nad dłonią i ono zacznie się kołysać jesli kołysze się jak koło to dziewczynka jeśli po lini prostej to chłopchmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:i druga opcja nad ręką się macha ale wtedy pokazuje ilość dzieci i rodzaj płci.
Zawieszasz tak samo nad dłonią i ono zacznie się kołysać jesli kołysze się jak koło to dziewczynka jeśli po lini prostej to chłop
To u Ciebie Ruby chłopczyk czy dziewczynka? Zobaczymy czy się sprawdzi
-
Ruby a mozna przy wahadelku trzymac lokiec na stole? Inaczej wydaje mi sie ze bedzie sie bujac we wszysykie strony i nigdy nie zatrzyma:)
Dziewczyny zrobilam dwa zamowienia:
3 x ziola klimuszki po 450g ((Dzieki Ciastko, wiesz moze czy mozna zaczac od polowy cyklu? Chodzi o cykl odpuszczony)
Apteka- acard, castagnus, plastry borowinowe, b6 i tranWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 19:20
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:To u Ciebie Ruby chłopczyk czy dziewczynka? Zobaczymy czy się sprawdzi
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ruby a mozna przy wahadelku trzymac lokiec na stole? Inaczej wydaje mi sie ze bedzie sie bujac we wszysykie strony i nigdy nie zatrzyma:)
Dziewczyny zrobilam dwa zamowienia:
3 x ziola klimuszki po 450g ((Dzieki Ciastko, wiesz moze czy mozna zaczac od polowy cyklu?)
Apteka- acard, castagnus, plastry borowinowe, b6 i tran
edit: ale czasem trzeba czekać zanim się rozbujaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 19:22