Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
aż jestem ciekawa czy się sprawdzi
Madzik a te zioła Klimuszki to też na jajowody prawda? Myślicie, że można je pić razem ze Sroką czy to już przesada?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 19:22
Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:aż jestem ciekawa czy się sprawdzi
Madzik a te zioła Klimuszki to też na jajowody prawda? Myślicie, że można je pić razem ze Sroką czy to już przesada?
robiłam to w listopadzie chyba z koleżanką i śmiałam się, że kurde marzec...strasznie późno, musi się wcześniej udaćpotem mówię po zabiegu bartolina kurde ale oszustwo teraz to na pewno się nie uda bo ledwo wycięli jeszcze się nie zregenerowałam i bach
nie wiem czy to zbieg okoliczności czy coś w tym jest ale ciekawa sprawa
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Ciekawe, też sobie powróźę, ale jak się okaże, że zaciążę dopiero w grudniu to się załamię
Jeszcze żebym miała pewność, że to w tym roku będzie
AgaL lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Ciekawe, też sobie powróźę, ale jak się okaże, że zaciążę dopiero w grudniu to się załamię
Jeszcze żebym miała pewność, że to w tym roku będzie
albo uznamy , że pewnie źle to zrobiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 19:47
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Potraktuj to z przymrużeniem oka...wyjdzie szybko napalisz się i pozytywnie nastawisz, nie wyjdzie olej to tylko wróżba , to ty dyktujesz warunki a nie wahadło
albo uznamy , że pewnie źle to zrobiłaśchmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to teraz się jaram. Zadałam najpierw pytanie w jakim miesiącu dowiem się, że jestem w ciąży i wyszedł kwiecień. Potem w jakim miesiącu urodzę pierwsze dziecko no i wyszedł grudzień... a jak ile będę miała dzieci to stuknęło dwa razy... i weź tu się człowieku nie napalaj... mimo tego że nie wierzę w takie rzeczy
chmurreczkaa, Ruby, midnight, katiuszaa, Kjopa3, Edycik, madzikk, cinnamon cookie, Kasia1407, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:hehe tak wyszło...też czekałam kilka miesięcy zanim wróżba się spełni
Szefowa już zaciążyła i zaraz cała drużyna wierdźm Ruby ruszy za nią a wtedy całkowicie przeniesiemy się na fiolet
Ps. Kjopa jesteś następna w kolejceRuby, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:No to teraz się jaram. Zadałam najpierw pytanie w jakim miesiącu dowiem się, że jestem w ciąży i wyszedł kwiecień. Potem w jakim miesiącu urodzę pierwsze dziecko no i wyszedł grudzień... a jak ile będę miała dzieci to stuknęło dwa razy... i weź tu się człowieku nie napalaj... mimo tego że nie wierzę w takie rzeczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:W jakim miesiącu i wymieniałam. Od razu jak mi wyszedł grudzień to sprawdziłam w kalkulatorze i wyszedł 29 grudnia
patrzyłam na wykres aż z tego wszystkiego
edit: pytałam o to za ile bo ja tak potwierdzałam jeszcze "za ile miesięcy urodzę" bądź "...zajdę w ciążę" i stuknęł mi te kilka razy do marca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 20:47
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Kurde widzę, że ustawia się długa kolejka na fioletową, ja grzecznie poczekam na swoją kolej
Kiedyś się w końcu musi udać
-
Ja właśnie też chciałam potwierdzić bo najpierw zapytałam w jakim miesiącu i wyszedł kwiecień. Mam nadzieję, że chodzi o ten rok
a do testowania jeszcze dalekooo.
Przed chwilą dzwoniła moja mama z życzeniami i oczywiście życzyła mi dzieciątka. I jak zwykle się popłakałaRuby, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Ja właśnie też chciałam potwierdzić bo najpierw zapytałam w jakim miesiącu i wyszedł kwiecień. Mam nadzieję, że chodzi o ten rok
a do testowania jeszcze dalekooo.
Przed chwilą dzwoniła moja mama z życzeniami i oczywiście życzyła mi dzieciątka. I jak zwykle się popłakała
mogłaś jej powiedzieć, że spokojnie za jakiś tydzień się pochwalisz bo tak ci wahadełko powiedziało
ps: no ja też mam nadzieję, że to ten rokale jak jest księżyc i wahadło to chyba o ten chodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Imieniny mam
Księżyc zgadzał się dopóki mi się ostatni cykl nie wydłużył ale nic tam
Chmureczko myślę, że nikt nie będzie protestował nawet gdybyśmy WSZYSTKIE się w tym miesiącu przeniosły na fioletową
No wiadome, im więcej tym lepiej, trzeba statystyki podkręcićchmurreczkaa lubi tę wiadomość