Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:ale się spełniły i to jest naj ważniejsze w tym momencie
Szefowa już zaciążyła i zaraz cała drużyna wierdźm Ruby ruszy za nią a wtedy całkowicie przeniesiemy się na fiolet
Ps. Kjopa jesteś następna w kolejce
Nie następna jest Majju. Ja wrzesień, październik
. W sumie to by mi pasowało i było jak chciałam, że dzieciaki z lipca by były
.
A zamiast pierścionka może być obrączka jeszcze nie noszona. Pierścionków na razie żadnych nie noszę.
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:
Nie następna jest Majju. Ja wrzesień, październik
. W sumie to by mi pasowało i było jak chciałam, że dzieciaki z lipca by były
.
A zamiast pierścionka może być obrączka jeszcze nie noszona. Pierścionków na razie żadnych nie noszę.
-
Kjopa jak sobie zaczęłam cykle wg. księżyca przeliczać, to największe prawdopodobieństwo zaciążenia wychodzi mi na październik... Trochę długo trzeba czekać, ale za to do tego czasu pięknie schudnę i będę potem sexy-mama
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Katiusza ostatnio pisałaś, że Twoja Atenka oglądała film
Teraz mój Leonek oglądał zdjęcia na dużym telewizorze, bo włączyłam nasze z podróży poślubnej w Bieszczady
Wyglądał na zdziwionego, że go tam nie ma
Zawsze z nami jeździ, ale w Bieszczady z psem nie można, więc wtedy został u mojej mamy. Siedział i oglądał teraz zdjęcie po zdjęciu, a na ciekawsze coś tam nawet pomrukiwał pod nosem, a na jednym było stado kóz to podszedł telewizor obwąchać
Pocieszne te zwierzaki
Kasia1407 lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Katiusza ostatnio pisałaś, że Twoja Atenka oglądała film
Teraz mój Leonek oglądał zdjęcia na dużym telewizorze, bo włączyłam nasze z podróży poślubnej w Bieszczady
Wyglądał na zdziwionego, że go tam nie ma
Zawsze z nami jeździ, ale w Bieszczady z psem nie można, więc wtedy został u mojej mamy. Siedział i oglądał teraz zdjęcie po zdjęciu, a na ciekawsze coś tam nawet pomrukiwał pod nosem, a na jednym było stado kóz to podszedł telewizor obwąchać
Pocieszne te zwierzaki
-
Majeczko ja w Bieszczadach byłam tylko raz, głównie ze względu na psiaki, bo nie mogę ich tam ze sobą zabrać i to jest kłopot, bo ciężko dwa psy komuś powierzyć do opieki. Jestem zauroczona w każdym razie i kiedyś na pewno jeszcze się wybiorę
Z psami uwielbiam jeździć np. w Karkonosze, tam są mile widziani a tereny równie piękne, choć już nie takie dzikie.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Tadaaam. Mam avatarka:) mam sentyment do misiow panda:)
Chmureczka Klimuszki tak na jajowody. Ja bym raczej nie kombinowala zeby w tym samym czase pic i Klimuszko i Sroke, niewiadomo jaki moze miec wplyw na organizm taka mieszanka, chyba ze ktos wie na ten temat wiecej niech sie wypowie.
Oj glowka rozbolala pora spac. Dobranoc:)
chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Madzik śliczny avatarek
Z ziołami przemyślałam temat i Klimuszkę na razie odpuszczęPóki co pocuduję z borowiną na te jajowody, a pić będę Srokę
Podziel się opinią jak w smaku te ziółka, bo nie wszystkie da się wypić, ale czego się nie robi z drugiej strony
-
Witam sie niedzielnie.
Kjopa az tak zle? Mam nadzieje ze nic powaznego. Ale mojej kolezanki maz jak zlamal reke (mial bardzo powazne zlamanie w trzech miejscach) to miesiac po operacji byla w ciazy:)
Dam znac Chmurka, od piatku jak dotre do Wrocma to powinnam zaczac je pic (jak dojdzie przesylka).
Dzieki Katiuszka. Uwielbiam pandy, ale to przez mojego P. Spie nawet z jedna
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
dobry w deszczową niedzielę, ja już po kawusi
Kjopa ojj współczuję Twojemu M.
Madzikk śliczny avatareklubię pandy.
Majjusia spóźnione życzenia z okazji imienin, wszystkiego dobrego kochana i spełnienia marzeń :* Pamiętasz o o.Sroce?
Chmureczkaa ja chyba też nie ryzykowałabym pić jedne i drugie ziółka.madzikk lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Madzikk super avatar, w końcu się dorobiłaśco do ziół to ja czekam do nowego cyklu, nie wiem czy można zacząć od połowy...
Chmureczko ja bym nie mieszała, co za dużo to nie zdrowo
Kjopa łączę się w bólu :* mój M właśnie wysłał mi fotkę jak zahaczył nogą o gwóźdź, ładnie rozwalił
Jak klientów nie będzie to będę wróżyć, a co! Majju zajarałam się też!madzikk lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny. Dziś pojedziemy na pogotowie bo wczoraj już późno było i nie chcieliśmy nocki spędzić w szpitalu
.
Madzikk super awatar. Też lubię pandy i też myślałam , że ktoś nowy.
Mi wczoraj słabo wyszło z wahadełkiem. Zaciążę w sierpniu albo wrześniu bo raz nie byłam pewna czy uderzyło. Więc powtórzyłam i wychodziło inaczej. Zrobiłam też nad ręką i wyszło dwóch chłopaków i dwie dziewczyny
. Ciekawe czy ta druga ciąża to miał być chłopak i teraz będzie dziewczynka
.
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Dziękuję dziewczyny. Dziś pojedziemy na pogotowie bo wczoraj już późno było i nie chcieliśmy nocki spędzić w szpitalu
.
Madzikk super awatar. Też lubię pandy i też myślałam , że ktoś nowy.
Mi wczoraj słabo wyszło z wahadełkiem. Zaciążę w sierpniu albo wrześniu bo raz nie byłam pewna czy uderzyło. Więc powtórzyłam i wychodziło inaczej. Zrobiłam też nad ręką i wyszło dwóch chłopaków i dwie dziewczyny
. Ciekawe czy ta druga ciąża to miał być chłopak i teraz będzie dziewczynka
.
Powodzenia w szpitalu, mam nadzieję, że jednak nie złamanie:/
Cynamon nooo daj znać jakie efekty
Chmureczka a co u ciebie wyszło?
Lecimy do kościoła teraz -
Witam się w tą pochmurną niedzielę. Właśnie przyszłam z długiego spaceru z psami, chociaż się trochę dotleniłam.
U mnie tempka nie pozostawiła dziś już żadnych złudzeń, grzecznie czekam na @. Oby przyszła jak najszybciej, wtedy jest szansa jakoś z księżycem się zrównać
Ruby ja w końcu wczoraj nie wróżyłam, może dzisiaj popołudniu, wtedy dam znać co wyszło
Kolejny cykl chyba odpuszczę, zobaczymy jeszcze co mężowi powie ten androlog w czwartek, bo jak będzie zakazto nie będzie jak zaciążyć. Posuplementuję się, poobserwuję, leki chociaż zaczną działać, a ja zbiorę siły na następny cykl. Może uda się zrobić sobie urodzinowy prezent? 6. czerwca mam urodziny, lepszego prezentu sobie wymarzyć nie mogę
Co do ziółek mieszać nie będę, pomyślałam dokładnie tak jak Wy, że co za dużo to niezdrowo
Kjopa, Cynamonek, jakieś fatum z tymi Waszymi chłopami normalnie. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
Przyjemnej niedzieli Kochane