Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykurde fix zgubiłam posta, dałam wstecz i dooopa wkleiłam tego samego
A to przez wypadek z prądem bo wyłączyli u nas na chwilę
Kjopa tak już wie i bardzo się cieszy, planuje jużczuję że jutro pół przedszkola będzie wiedzieć
ale powiedziałam żeby jeszcze Paniom się nie chwaliła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 21:53
Kjopa3, AgaL lubią tę wiadomość
-
Pewnie tak będzie, że pół przedszkola będzie wiedzieć. Młody jak wiedzieł to też powiedział wszystkim. A jak byłam już po poronieniu to jego wychowawczyni mówi "Ale pani ładnie w tej ciąży"
.
Mój ma poważnie rozwalone ścięgno, z kolana ściągnęli trzy strzykawki krwi bo był krwiak. Zrobili RTG i teraz zawołali i słyszałam, że jeszcze będą robić tomografię.
-
Dzień dobry poniedziałkowo
Robota na działce wykonana, a ja padam już ze zmęczeniaDziś cały dzień w pracy
Koktajlowe śniadanko zaliczone
A teraz zmykam.
Kjopa jak tam? Jak się Twój czuje?
Miłego dnia :*Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Dzień dobry! Jak ten weekend szybko się kończy, znów cały tydzień pracy przede mną
Kjopa biedna tyle czasu czekania, mam nadzieję, że szybko wróciliście do domku i spać poszliście. Dzisiaj masz wolne czy pracujesz?
Jak szanowny Małżonek się czuje?
Pobudka Śpiochy, PONIEDZIAŁEKRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Witam kochane
Dziękuję, że pytacie. O 2.00 byliśmy w domu. Ja do pracy idę. Mój P ma założony gips.Musi go zamienić na usztywnienie które kosztuje 500 zł a NFZ potem dopłaca 70%. Dostał Cleaxane i będzie musiał robić zastrzyki sobie. Dziś musimy jechać do ogólnego jeszcze i za tydzień do ortopedy. Na skierowaniu napisane, że na leczenie długoterminowe
. Jeszcze będzie trzeba do szpitala jechać po wynik tomografii bo wczoraj już nas wypuścili o 1.00 a tak mówił, że do 2.00 byśmy musieli czekać.
Miłego dnia Wam życzę i zajrzę pewnie wieczorem dopiero bo w poniedziałki kocioł w pracy a później lekarz. -
dzień dobry
Kjopa czego jeszcze dowiedzieliście się na pogotowiu?jak się M.miewa?
Madka jaki koktajl dziś był?
Aguś, Cinnamonku,Mid gdzie jesteście kobity?
CHmureczka tfu tfu ale masz wykresik.
My wczoraj oglądaliśmy z M.Szybkich i wściekłych 5 i poszliśmy spaćpogoda za oknem dalej kiepska,także ja na razie w łóżku.
-
Dzień dobry
Ja już w pracy, ale dopiero zbieram siły, żeby za coś się zabrać. Dziś upuściłam krwi na prl i fsh wyniki za dwa dni. Nie wiem co mi wyjdzie bo w nocy coś spać nie mogłam.
Kjopa współczuję mężowi, a jak Ty dzisiaj w pracy wytrzymasz?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik, ja już grzecznie wyglądam za @. Mam nadzieję, że nie każe mi długo na siebie czekać. Bóle @ mam jak fix, więc niczego dobrego się nie spodziewam, a tempka może być trochę zakłamana przez luteinę, odkąd odstawiłam jest duży spadek. Czekam jeszcze 2-3 dni i zobaczymy. Do czwartku @ musi przyjść bo zwykle mam 14-15dni fazę lutealną, więc mam nadzieję, że nie będzie mnie zwodzić i dawać nadziei.
Kjopa, ciężki dzień przed Tobą, trzymaj się.
Paryzetka ja też w nowym cyklu planuję zrobić hormony, zobaczymy co tam nam wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 07:49
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Ja podobnie jak Ty Paryzetko...
Głównie stosunek LH do FSH chcę sprawdzić i w II fazie cyklu prolaktynę. Nikt tego nigdy nie zauważył, a obawiam się, że mogę mieć problem z tym hormonem i tu jest pies pogrzebany. Jak nie sprawdzę to się nie dowiem...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Witam się Kobietki
Madka zdrowe śniadanko, a ja wcinam pączki z kawąoj niedobra ja
Edycik zazdroszczę, że Ty dziś w domku... jak paluszek? torebka śliczna! mam z tego samego materiału limonkową i ją uwielbiam
Paryzetka co wyczytałaś? niepotrzebnie się stresujesz na zaś :*
Kjopa jak Ty dziś funkcjonujesz?:*
Ruby będziesz mieć opiekunkę w starszej Córce, ja jestem starsza 5 lat od mojej Siostry... i dużo się Nią zajmowałam, a teraz to moja najlepsza przyjaciółka
Chmureczka życzę by może ta @ sobie o Tobie zapomniałamadka, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Paryzetka Ty badałaś już wcześniej te hormony, co nie? teraz powtarzasz?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Aguś właśnie nie byłam pewna kiedy badać, a wyczytałam tu:
https://parenting.pl/portal/badanie-hormonow-plciowychAgaL lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!