Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
- 

WIADOMOŚĆ
- 

No strasznie drogie są te badania dlatego ja się cieszę, że mój pakiet w Luxmedzie je obejmuje i nic nie płaciłam. Oprócz 40zł za miesiącRuby wrote:no do karty ciąży jakieś nie wiem chyba różyczki, wymaz, mocz, morfologia...zobaczę co tam było dopiero w wynikach...ale powiem wam, że plus chodzenia na NFZ że wszystko za free robisz...niestety nie znam fajnego lekarza na NFZ. jakieś nie wiem chyba różyczki, wymaz, mocz, morfologia...zobaczę co tam było dopiero w wynikach...ale powiem wam, że plus chodzenia na NFZ że wszystko za free robisz...niestety nie znam fajnego lekarza na NFZ. 8 cs - [*] 6/7 tydzień 8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
 Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyHej piękne w ten pochmurny poniedziałkowy dzień.
 Kjopa zdrówka dla mężulka.
 Aguś wczoraj dostałam maila że już są ale nic nie pisałam bo pojawił sie tylko rozmiar 41,5 ja mam 38 / 39 a ty jak pamiętam mniejsze teraz patrze że też już tego nie ma więc czekam dalej.
 Ale mnie dziś głowa boli jakieś ciśnienie czy co. Nigdy na pogodę nie reagowałam a dziś koszmar. Całe szczęście że dla mnie dziś piatunio AgaL, majju lubią tę wiadomość AgaL, majju lubią tę wiadomość
- 

Kjopa a ile kosztuje? ja za pudełko114 płacę. Kłucie nie jest przyjemne...niestety ...ale musi sięprzełamać, ile dni mawstrzykiwać? pewnie mniej niz ja,pociesz goze niektórzy przez 8 miesięcy musząsie kłuć, i moze faktycznie mu pomóż,łatwiej troszke-można zamknąćoczy,samemu cieżko przełamaćs ie dokłucia, ja codzień mam z tym problem.

Co do pogody to chyba wszyscy..ja mam jakiś słaby humor od rana,młod TEZ jak zwykle lubi do przedszkola tak dziś miała minę jakby tobyło coś okropnego...Córcia-2012 
 J-6/11tc [*] 13.02.15,
 S -18tc [*] 30.09.15,
 F-16tc. [*] 12.05.16
 K-21tc. [*] 02.02.17

- 

Oj zdecydowanie coś z pogodą jest nie tak. Dzieci są tak strasznie niegrzeczne, a jak wrzeszczą. Zaraz oszaleje. A do 17 jeszcze daleko.
 Nie bardzo mam jak pisać, bo muszę ich mieć pod kontrolą.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
 "Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."

- 
                        nick nieaktualny
- 

Dzięki Kochane :*

Edycik o której wizyta?

Lucc nie wiem czy testuję. Żadnych objawów nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 14:18 29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...

- 
                        nick nieaktualny
- 

Paryzetko właśnie nie wiem. Gin mi mówiła, że nic się nie stanie, swojego proga mam dobrego. Nie mam żadnych objawów cionszowych w tym cyklu. Nastawiłam się na @, myślę, że biel mnie dobije.

Edit: Jak nastawię się na testowanie to będę dawała sobie cień nadziei i gorzej zniosę biel niż jak @ przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 15:09 29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...

- 

Dupka dostałam na wywołanie przy cyklu bezowulacyjnym. Od tamtej pory mam brać 21-25dc, w sumie nie wiem dlaczego. Mówiła, że proga mam dobrego, ale wskazuje on na pracę jednego jajnika.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...

.
.