Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:no do karty ciąży
jakieś nie wiem chyba różyczki, wymaz, mocz, morfologia...zobaczę co tam było dopiero w wynikach...ale powiem wam, że plus chodzenia na NFZ że wszystko za free robisz...niestety nie znam fajnego lekarza na NFZ.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej piękne w ten pochmurny poniedziałkowy dzień.
Kjopa zdrówka dla mężulka.
Aguś wczoraj dostałam maila że już są ale nic nie pisałam bo pojawił sie tylko rozmiar 41,5 ja mam 38 / 39 a ty jak pamiętam mniejsze teraz patrze że też już tego nie ma więc czekam dalej.
Ale mnie dziś głowa boli jakieś ciśnienie czy co. Nigdy na pogodę nie reagowałam a dziś koszmar. Całe szczęście że dla mnie dziś piatunioAgaL, majju lubią tę wiadomość
-
Kjopa a ile kosztuje? ja za pudełko114 płacę. Kłucie nie jest przyjemne...niestety ...ale musi sięprzełamać, ile dni mawstrzykiwać? pewnie mniej niz ja,pociesz goze niektórzy przez 8 miesięcy musząsie kłuć, i moze faktycznie mu pomóż,łatwiej troszke-można zamknąćoczy,samemu cieżko przełamaćs ie dokłucia, ja codzień mam z tym problem.
Co do pogody to chyba wszyscy..ja mam jakiś słaby humor od rana,młod TEZ jak zwykle lubi do przedszkola tak dziś miała minę jakby tobyło coś okropnego...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Oj zdecydowanie coś z pogodą jest nie tak. Dzieci są tak strasznie niegrzeczne, a jak wrzeszczą. Zaraz oszaleje. A do 17 jeszcze daleko.
Nie bardzo mam jak pisać, bo muszę ich mieć pod kontrolą.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Kochane :*
Edycik o której wizyta?
Lucc nie wiem czy testuję. Żadnych objawów nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 14:18
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
nick nieaktualny
-
Paryzetko właśnie nie wiem. Gin mi mówiła, że nic się nie stanie, swojego proga mam dobrego. Nie mam żadnych objawów cionszowych w tym cyklu. Nastawiłam się na @, myślę, że biel mnie dobije.
Edit: Jak nastawię się na testowanie to będę dawała sobie cień nadziei i gorzej zniosę biel niż jak @ przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 15:09
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Dupka dostałam na wywołanie przy cyklu bezowulacyjnym. Od tamtej pory mam brać 21-25dc, w sumie nie wiem dlaczego. Mówiła, że proga mam dobrego, ale wskazuje on na pracę jednego jajnika.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...