Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik zrobicie z M jak będziecie czuć
mi gin mowila żeby poszaleć jeszcze - to posluchalismy ale w sumie bylam juz po owu wtedy jak się okazało więc jeśli będzie miało się udać to z tego razu przed
Edycik, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Edycik super wieści, mówiłam, że ten spadek tempki to na owulkęJa bym chyba też poprawiła, na wszelki wypadek, ale podziwiam Cię za spokój, to musi przynieść pozytywny skutek, czuję dobrą energię od Ciebie
Trzymam mocno kciuki.
Madka, ja rozumiem Twój stres przed testami, mam identycznie. Zatestowałam przed odstawieniem lutki, z sercem na ramieniu, ale może i dobrze, nie mam złudzeń, że się udało, tempka spadła, czekam na @ i mam nadzieję, że będzie szybko. Chociaż nie żyję złudzeniami do ostatniej chwili.
Tak w ogóle to nie rozpisałyście się za bardzo, szybko mi poszło nadrobienie tych kilku stron, cicho tu jakoś i spokojnie ostatnio...
Kjopa żyjesz jeszcze czy już padłaś spać?
Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
A ja się właśnie dowiedziałam, że za dwa tygodnie, w dni płodne m wyjeżdża
Super, następny cykl stracony
Ile jeszcze będę czekać, przecież to się nigdy nie uda
Zrobiłam sobie koktajl z mrożonych truskawek i banana. MiodzioooA z mrożonymi owocami blender poradził sobie w 10 sekund
Kjopa3 lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
No to widzę Madka, że zakup się udał
Nie martw się na zapas owulką, może poczeka, albo uchowa się jakiś jeden dzielny żołnierzyk i będzie dziewczynka
Ja właśnie zauważyłam na papierze lekko zaróżowiony śluz, więc pewnie @ rozkręci się jutro, max pojutrze.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Chmureczko żyję nie padłam
Siedzę już w wyrku ale oczy jeszcze jak pięć złotych
. Mój P leży czasem burknie, że noga pobolewa. Jutro dopiero do lekarza bo dziś nie było miejsca w przychodni aż do czwartku więc idziemy do Lux Medu. Naskarżyłam teściowej,że nie chce brać zastrzyków i się na mnie zdenerwował ;-P. Nie wykupiłam ich jeszcze a mamy dwa opakowania. Jutro spytam lekarki czy może dać coś innego w tabletkach.
Madka masz przechlapanemój ulubiony mix truskawki z bananami w śmietanie
Mniaaaaam
Edycik super wieściJa też bym poprawiła jak dziewczyny
Bałabym się trochę, że plemniki mogą być słabsze i nie dotrwają a tyle czasu nic się nie dzieje to w sumie nie ważne czy chłopak czy dziewczynka ważne żeby się udało.
-
Powiem Ci Kjopa, że ja to Ci współczuję. Chory chłop w domu to teraz musisz mieć dużo cierpliwości do niego i spokoju. Z facetem to gorzej niż z dzieckiem, poważnie.
Mam nadzieję, że szybko wydobrzeje.
Wyśpij się, po takiej nocy i ciężkim dniu należy Ci się odpoczynek.
Ja dziś kupiłam w lidlu maliny, jutro chyba zjem z jogurtem, bo mam w diecie taki deser zaplanowany, więc już nie mogę się doczekaćRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Madka chętnie bym wpadła po takich akcjach to bym sobie osłodziła życie taką pychotką
Chmurreczo ja mu powiedziałam, że z pracy będę wracać o 20.00A jak będzie nie grzeczny to go za kolanko chwycę
. No jak na razie to zapowiada się 3 miesiące zwolnienia
. On ma najcięższy uraz MCL trzeciego stopnia który czasem kwalifikuje się na operację
.
"W przypadku uszkodzeń III stopnia możliwe jest zarówno leczenie zachowawcze jak i operacyjne. W przypadku leczenia zachowawczego należy wykluczyć uszkodzenia innych struktur stawu kolanowego, które mogą zaburzyć proces leczenia MCL. Na opóźnienie tego procesu mogą wpłynąć także zaburzenia osi kończyny np. duża wrodzona koślawość stawu kolanowego."
EDIT: ściągnęli mu z nad kolana z krwiaka 60ml krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 21:48
madka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Edycik piękny pęcherzyk
Trzymam już kciuki, za pęknięcie i za testowanie.
Ruby masz wiadomość!
Kjopa z tego co wiem to clexane nie ma odpowiednika w tabletkach, lekarz mi spraedzał bo też panikowałam. Ale da radę zacisnąć zęby i zrobić sobie zastrzyk, więc niech się chłop nie marze!Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Tak to już jest z chłopami, każdy to wielki macho a zastrzyki to koniec świata. Znam takiego co jak go siekła rwa kulszowa to na siłę wzywali pielęgniarkę do domu żeby mu zastrzyki robiła, ledwo wstawał z łóźka na siku ale o zastrzykach nie chciał słyszeć
W tym przypadku to faktycznie mało przyjemny zastrzyk, ale przecież mus to mus! Mam nadzieję, że się jakoś ten Twój P. weźmie do kupy i przełamie. Zawsze możesz teściową nasłać
Kjopa3 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!