X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli pewnie 10000 j. Fajnie, ja też jestem zadowolona z Twojej wizyty :D

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik piękny pęcherzyk! (mój miał 21mm) trzymam za pęknięcie i żeby córunia z tego była :) :*

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik zrobicie z M jak będziecie czuć:) mi gin mowila żeby poszaleć jeszcze - to posluchalismy ale w sumie bylam juz po owu wtedy jak się okazało więc jeśli będzie miało się udać to z tego razu przed :)

Edycik, majju lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważne Kochana ze się zadziało,pęcherzyk byl, tym teraz żyje ze jak nie teraz to kolejny cykl :)

Edycik, majju lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie M.kolację mi robi.Ale jakoś spiny nie czuję kobitki by poprawić.naprawdę spokojnie podchodzę do tego

majju, AgaL, cinnamon cookie, midnight, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj rano było <3 porządnie.No i trzeba wierzyć że się uda.Tak mi doktorek mówił.Bo jeśli ma być syn to jeszcze dziś seksik ma być.
    Wasze kciuki kochane bardzo się przydały.dziękuję

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik świetne wieści :)))) trzymam kciuki za córunię ;)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik jesli owulke na dziś Ci wyznaczy,to byloby jak u mnie-dzień przed rano :)

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik teraz juz bez spiny,bo teraz to juz córcia ;)

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, bardzo mocno trzymam :) ale ja bym dzisiaj poprawila :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Edycik, bardzo mocno trzymam :) ale ja bym dzisiaj poprawila :)
    ja też :P

a kciuki zaciśnięte ;)

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Edycik super wieści, mówiłam, że ten spadek tempki to na owulkę :) Ja bym chyba też poprawiła, na wszelki wypadek, ale podziwiam Cię za spokój, to musi przynieść pozytywny skutek, czuję dobrą energię od Ciebie :) Trzymam mocno kciuki.

Madka, ja rozumiem Twój stres przed testami, mam identycznie. Zatestowałam przed odstawieniem lutki, z sercem na ramieniu, ale może i dobrze, nie mam złudzeń, że się udało, tempka spadła, czekam na @ i mam nadzieję, że będzie szybko. Chociaż nie żyję złudzeniami do ostatniej chwili.

Tak w ogóle to nie rozpisałyście się za bardzo, szybko mi poszło nadrobienie tych kilku stron, cicho tu jakoś i spokojnie ostatnio...

Kjopa żyjesz jeszcze czy już padłaś spać?

Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się właśnie dowiedziałam, że za dwa tygodnie, w dni płodne m wyjeżdża :/ Super, następny cykl stracony :/ Ile jeszcze będę czekać, przecież to się nigdy nie uda :(

Zrobiłam sobie koktajl z mrożonych truskawek i banana. Miodziooo :) A z mrożonymi owocami blender poradził sobie w 10 sekund :)

Kjopa3 lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widzę Madka, że zakup się udał :)
    Nie martw się na zapas owulką, może poczeka, albo uchowa się jakiś jeden dzielny żołnierzyk i będzie dziewczynka :)

Ja właśnie zauważyłam na papierze lekko zaróżowiony śluz, więc pewnie @ rozkręci się jutro, max pojutrze.

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczko żyję nie padłam ;-) Siedzę już w wyrku ale oczy jeszcze jak pięć złotych :-). Mój P leży czasem burknie, że noga pobolewa. Jutro dopiero do lekarza bo dziś nie było miejsca w przychodni aż do czwartku więc idziemy do Lux Medu. Naskarżyłam teściowej,że nie chce brać zastrzyków i się na mnie zdenerwował ;-P. Nie wykupiłam ich jeszcze a mamy dwa opakowania. Jutro spytam lekarki czy może dać coś innego w tabletkach.

Madka masz przechlapane ;-) mój ulubiony mix truskawki z bananami w śmietanie :-) Mniaaaaam :-)

Edycik super wieści :-) Ja też bym poprawiła jak dziewczyny ;-) Bałabym się trochę, że plemniki mogą być słabsze i nie dotrwają a tyle czasu nic się nie dzieje to w sumie nie ważne czy chłopak czy dziewczynka ważne żeby się udało.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • madka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa wpadaj :)

Kjopa3 lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci Kjopa, że ja to Ci współczuję. Chory chłop w domu to teraz musisz mieć dużo cierpliwości do niego i spokoju. Z facetem to gorzej niż z dzieckiem, poważnie.
    Mam nadzieję, że szybko wydobrzeje.
    Wyśpij się, po takiej nocy i ciężkim dniu należy Ci się odpoczynek.

Ja dziś kupiłam w lidlu maliny, jutro chyba zjem z jogurtem, bo mam w diecie taki deser zaplanowany, więc już nie mogę się doczekać :)

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka chętnie bym wpadła po takich akcjach to bym sobie osłodziła życie taką pychotką :-D

Chmurreczo ja mu powiedziałam, że z pracy będę wracać o 20.00 ;-) A jak będzie nie grzeczny to go za kolanko chwycę :-P. No jak na razie to zapowiada się 3 miesiące zwolnienia :-/. On ma najcięższy uraz MCL trzeciego stopnia który czasem kwalifikuje się na operację :-/.

"W przypadku uszkodzeń III stopnia możliwe jest zarówno leczenie zachowawcze jak i operacyjne. W przypadku leczenia zachowawczego należy wykluczyć uszkodzenia innych struktur stawu kolanowego, które mogą zaburzyć proces leczenia MCL. Na opóźnienie tego procesu mogą wpłynąć także zaburzenia osi kończyny np. duża wrodzona koślawość stawu kolanowego."

EDIT: ściągnęli mu z nad kolana z krwiaka 60ml krwi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 21:48

madka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik piękny pęcherzyk :) Trzymam już kciuki, za pęknięcie i za testowanie.

Ruby masz wiadomość!

Kjopa z tego co wiem to clexane nie ma odpowiednika w tabletkach, lekarz mi spraedzał bo też panikowałam. Ale da radę zacisnąć zęby i zrobić sobie zastrzyk, więc niech się chłop nie marze!

Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to już jest z chłopami, każdy to wielki macho a zastrzyki to koniec świata. Znam takiego co jak go siekła rwa kulszowa to na siłę wzywali pielęgniarkę do domu żeby mu zastrzyki robiła, ledwo wstawał z łóźka na siku ale o zastrzykach nie chciał słyszeć :) W tym przypadku to faktycznie mało przyjemny zastrzyk, ale przecież mus to mus! Mam nadzieję, że się jakoś ten Twój P. weźmie do kupy i przełamie. Zawsze możesz teściową nasłać :)

Kjopa3 lubi tę wiadomość

‹‹ 1589 1590 1591 1592 1593 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ