Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
- 

WIADOMOŚĆ
- 

cinnamon cookie wrote:Hahahah Aga no ja już myślę, by od jutra działać wahadełko mnie oszukało to może księżyc będzie łaskawszy wahadełko mnie oszukało to może księżyc będzie łaskawszy     

A który u Ciebie dzień cyklu? 

P.S. ale mi się nie chce dziś pracować.... Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 

- 
                        nick nieaktualnyCześć kobitki podręczę was trochę bo mam 2 dni wolnego podręczę was trochę bo mam 2 dni wolnego 
 Luccecita zobaczymy czy owu dziś u doktora mam. Skok temperatury więc to może być to gorzej że męża wczoraj nie dopadłam bo oboje o 23 robotę skończyliśmy i sił brakło. A jak coś to dziś moja faza księżyca   Paryzetka83, majju, Edycik, chmurreczkaa, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość Paryzetka83, majju, Edycik, chmurreczkaa, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
- 

Sis a dobrze u mnie, dziś mam 17dc, piersi jak zawsze od owulki bolesne i większe, więc nic nowego ale jakoś nie skupiam się na tym, nie w tym cyklu. Myślami już planuje wyjazd ale jakoś nie skupiam się na tym, nie w tym cyklu. Myślami już planuje wyjazd 
 no i czekam na słońce żeby dalej dosiać mój warzywniaczek i patrzeć jak pięknie rośnie 
 a jak u Was z remontem, przełożony? masz to wolne na maj, zaplanowaliście coś zamiast remontu? cinnamon cookie lubi tę wiadomość cinnamon cookie lubi tę wiadomość Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 

- 

Z tego wynika, że u mnie faza księżycowa zaczyna się jutro, więc dziś jeśli @ w ciągu dnia nie przyjdzie wieczorem mam w planie zaliczyć . Trzeba się każdego sposobu chwytać, nóż widelec . Trzeba się każdego sposobu chwytać, nóż widelec 

Kawę byłoby z Wami miło wypić, ale muszę uciekać do pracy.
 Odezwę się wieczorem. Miłego dnia :*
  AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość
                                Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud! AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość
                                Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
 Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
 Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
 1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)

- 

Aga no to wyprzedzasz mnie cyklem ale czuć spokój, to dobrze ale czuć spokój, to dobrze co do remontu to tak, przesunięty, ale dni wolne w maju mam więc chcę wykorzystać, chcemy z M przynajmniej za sypialnię się wziąć, która jest teraz zawalona rzeczami Szwagrów... Już Im mówiliśmy, że skoro tak się przesunęło to chociaż niech pójdą nam na rękę i zwolnią ten pokój, bo tak naprawdę przez Ich remont my stoimy w miejscu... Mam nadzieję, że zwolnią co do remontu to tak, przesunięty, ale dni wolne w maju mam więc chcę wykorzystać, chcemy z M przynajmniej za sypialnię się wziąć, która jest teraz zawalona rzeczami Szwagrów... Już Im mówiliśmy, że skoro tak się przesunęło to chociaż niech pójdą nam na rękę i zwolnią ten pokój, bo tak naprawdę przez Ich remont my stoimy w miejscu... Mam nadzieję, że zwolnią   AgaL lubi tę wiadomość AgaL lubi tę wiadomość
- 

U mnie dziecko przyniosło lizaki na urodziny, więc teraz mam ciszę i spokój, bo siedzą i jedzą 

U mnie miało być zgranie z księżycem w tym cyklu i następnym, ale owu przesunęła mi się z 12 na 15dc i nic z tego nie będzie. Muszę czekać do lipca o ile nic mi się nie przesunie   AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
                                29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście... AgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
                                29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
 "Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."

- 

Ja niby też ale jak się udało to faza pokryła się z owu, więc wieszcinnamon cookie wrote:Paryzetka ja tam i tak patrzę na to wszystko z przymrużeniem oka    cinnamon cookie lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień cinnamon cookie lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
 Termin @: może lepiej nie wiedzieć?