Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Hahahah Aga no ja już myślę, by od jutra działać
wahadełko mnie oszukało to może księżyc będzie łaskawszy
A który u Ciebie dzień cyklu?
P.S. ale mi się nie chce dziś pracować....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyCześć kobitki
podręczę was trochę bo mam 2 dni wolnego
Luccecita zobaczymy czy owu dziś u doktora mam. Skok temperatury więc to może być to gorzej że męża wczoraj nie dopadłam bo oboje o 23 robotę skończyliśmy i sił brakło. A jak coś to dziś moja faza księżycaParyzetka83, majju, Edycik, chmurreczkaa, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Sis a dobrze u mnie, dziś mam 17dc, piersi jak zawsze od owulki bolesne i większe, więc nic nowego
ale jakoś nie skupiam się na tym, nie w tym cyklu. Myślami już planuje wyjazd
no i czekam na słońce żeby dalej dosiać mój warzywniaczek i patrzeć jak pięknie rośnie
a jak u Was z remontem, przełożony? masz to wolne na maj, zaplanowaliście coś zamiast remontu?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Z tego wynika, że u mnie faza księżycowa zaczyna się jutro, więc dziś jeśli @ w ciągu dnia nie przyjdzie wieczorem mam w planie zaliczyć
. Trzeba się każdego sposobu chwytać, nóż widelec
Kawę byłoby z Wami miło wypić, ale muszę uciekać do pracy.
Odezwę się wieczorem. Miłego dnia :*
AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Aga no to wyprzedzasz mnie cyklem
ale czuć spokój, to dobrze
co do remontu to tak, przesunięty, ale dni wolne w maju mam więc chcę wykorzystać, chcemy z M przynajmniej za sypialnię się wziąć, która jest teraz zawalona rzeczami Szwagrów... Już Im mówiliśmy, że skoro tak się przesunęło to chociaż niech pójdą nam na rękę i zwolnią ten pokój, bo tak naprawdę przez Ich remont my stoimy w miejscu... Mam nadzieję, że zwolnią
AgaL lubi tę wiadomość
-
U mnie dziecko przyniosło lizaki na urodziny, więc teraz mam ciszę i spokój, bo siedzą i jedzą
U mnie miało być zgranie z księżycem w tym cyklu i następnym, ale owu przesunęła mi się z 12 na 15dc i nic z tego nie będzie. Muszę czekać do lipca o ile nic mi się nie przesunieAgaL, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
cinnamon cookie wrote:Paryzetka ja tam i tak patrzę na to wszystko z przymrużeniem oka
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?