Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
- 

WIADOMOŚĆ
- 

witam się

Kawkę popijam w łóżku, a dziś wizyta u ortopedy i chirurga będę w domu pewnie po 20.

Chmureczkaa i co malinki zjedzone?
 Kjopa współczuję Twojemu M.ja z tym moim pacem dalej jak kaleka funkcjonuję, także domyślam się co chłopina przechodzi.
 Madka udanego dnia w pracy  
- 

Cześć!

@ jeszcze nie ma, czekam cierpliwie, mam nadzieję, że dziś się doczekam.

Maliny jeszcze czekają na swoją kolej, muszę pilnować godzin posiłków Teraz mam serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem Teraz mam serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem 

Miłego dnia Dziewczyny!! Edycik lubi tę wiadomość
                                Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud! Edycik lubi tę wiadomość
                                Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
 Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
 Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
 1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)

- 

Cześć Piękne!

Edycik kawka w łóżku... oj zazdroszczę, w piątek też będę popijała bo wzięłam wolne i będę szykowała urodzinki M.

Uwielbiam malinki! Chmureczko świeże czy mrożone? Bo słyszałam, że już się pojawiły świeże, polskie spod ogrzewanych tuneli.

Kjopa pamiętaj, że mężczyźni nie chorują tylko walczą o życie Trzeba duużo cierpliwości. Trzeba duużo cierpliwości.

Madka spokojnych dzieciaczków 

Kjopa3, Edycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość Kjopa3, Edycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyHej,witam z kawką z pracy 

zaopatrzyłam się wczoraj w testy owu w rossmanie 

Edytka
 sliczny pecherzyk, czyli jednak pojawił się płodny śluz ?

chmurka
 kciuki za nowy cykl!

katiusza
 u Ciebie chyba owu? spadek temp i śluz widzę   Edycik lubi tę wiadomość Edycik lubi tę wiadomość
- 

Maju świeże maliny, pychota, aż mi ślinka cieknie na samą myśl Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud! Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
 Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
 Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyja dziś widziałam truskawki w sklepie chciałam młodej kupić, ale się boję, ze tam cała tablica Mendelejewa, żeby uczulenia nie dostała. chciałam młodej kupić, ale się boję, ze tam cała tablica Mendelejewa, żeby uczulenia nie dostała.

chociaż borówki z lidla cały rok je i nic jej nie jest  Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 07:58 
- 

Lucc ja już kupowałam truskawki w tym roku, pyszne i słodkie były, zwykle te pierwsze mnie uczulają, ale tym razem obyło się bez wysypki o dziwo. Uwielbiam wiosnę, między innymi przez te wszystkie pyszne słodkie owoce Truskawki, maliny, potem czereśnie Truskawki, maliny, potem czereśnie No cudny czas, już się nie mogę doczekać aż znów się ładnie i słonecznie zrobi No cudny czas, już się nie mogę doczekać aż znów się ładnie i słonecznie zrobi   Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
                                Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud! Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
                                Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!

- 
                        nick nieaktualny
- 

Cześć 
 Ja też przy kawce się witam.

Chmureczko ja też uwielbiam tę porę roku ze względu na to, że robi się coraz cieplej i są nowalijki i zaraz lato i owoce Daj znać jak te maliny z lidla, bo mnie reklamy prześladują i nie wiem czy kupić Daj znać jak te maliny z lidla, bo mnie reklamy prześladują i nie wiem czy kupić 8 cs - [*] 6/7 tydzień 8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
 Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
- 

Dzień dobry i ja przy kawce i ja przy kawce 

Aaaaaaaaaaa dziewczyny, wpadłam do Was Ciężaróweczki ostatnio na fioletową, zobaczyć jak wygląda nowy temat, klikałam na telefonie co popadnie i utworzył mi się kalendarz ciąży!!!!! jak mam to usunąć? Kto coś wie? jak mam to usunąć? Kto coś wie? 

Edit. Ok, zakończyłam kalendarz, brawo ja 

Edycik u mnie póki co też śluzu brak, tempki nie mierzę no i generalnie nie wiem co się dzieje a w czwartek moja faza księżyca się zaczyna hahahah a w czwartek moja faza księżyca się zaczyna hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 08:34  AgaL, madzikk, Ruby lubią tę wiadomość AgaL, madzikk, Ruby lubią tę wiadomość
- 

Cynamon pod wykresem masz opcję zakończ kalendarz czy jakoś tak 

Edit: Widzę, że znalazłaś  Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 08:38  cinnamon cookie lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień cinnamon cookie lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
 Termin @: może lepiej nie wiedzieć?