Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się
Kawkę popijam w łóżku, a dziś wizyta u ortopedy i chirurga będę w domu pewnie po 20.
Chmureczkaa i co malinki zjedzone?
Kjopa współczuję Twojemu M.ja z tym moim pacem dalej jak kaleka funkcjonuję, także domyślam się co chłopina przechodzi.
Madka udanego dnia w pracy -
Cześć!
@ jeszcze nie ma, czekam cierpliwie, mam nadzieję, że dziś się doczekam.
Maliny jeszcze czekają na swoją kolej, muszę pilnować godzin posiłkówTeraz mam serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem
Miłego dnia Dziewczyny!!Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Cześć Piękne!
Edycik kawka w łóżku... oj zazdroszczę, w piątek też będę popijała bo wzięłam wolne i będę szykowała urodzinki M.
Uwielbiam malinki! Chmureczko świeże czy mrożone? Bo słyszałam, że już się pojawiły świeże, polskie spod ogrzewanych tuneli.
Kjopa pamiętaj, że mężczyźni nie chorują tylko walczą o życieTrzeba duużo cierpliwości.
Madka spokojnych dzieciaczków
Kjopa3, Edycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,witam z kawką z pracy
zaopatrzyłam się wczoraj w testy owu w rossmanie
Edytka
sliczny pecherzyk, czyli jednak pojawił się płodny śluz ?
chmurka
kciuki za nowy cykl!
katiusza
u Ciebie chyba owu? spadek temp i śluz widzęEdycik lubi tę wiadomość
-
Maju świeże maliny, pychota, aż mi ślinka cieknie na samą myślRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dziś widziałam truskawki w sklepie
chciałam młodej kupić, ale się boję, ze tam cała tablica Mendelejewa, żeby uczulenia nie dostała.
chociaż borówki z lidla cały rok je i nic jej nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 07:58
-
Lucc ja już kupowałam truskawki w tym roku, pyszne i słodkie były, zwykle te pierwsze mnie uczulają, ale tym razem obyło się bez wysypki o dziwo. Uwielbiam wiosnę, między innymi przez te wszystkie pyszne słodkie owoce
Truskawki, maliny, potem czereśnie
No cudny czas, już się nie mogę doczekać aż znów się ładnie i słonecznie zrobi
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Ja też przy kawce się witam.
Chmureczko ja też uwielbiam tę porę roku ze względu na to, że robi się coraz cieplej i są nowalijki i zaraz lato i owoceDaj znać jak te maliny z lidla, bo mnie reklamy prześladują i nie wiem czy kupić
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry
i ja przy kawce
Aaaaaaaaaaa dziewczyny, wpadłam do Was Ciężaróweczki ostatnio na fioletową, zobaczyć jak wygląda nowy temat, klikałam na telefonie co popadnie i utworzył mi się kalendarz ciąży!!!!!jak mam to usunąć? Kto coś wie?
Edit. Ok, zakończyłam kalendarz, brawo ja
Edycik u mnie póki co też śluzu brak, tempki nie mierzę no i generalnie nie wiem co się dziejea w czwartek moja faza księżyca się zaczyna hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 08:34
AgaL, madzikk, Ruby lubią tę wiadomość
-
Cynamon pod wykresem masz opcję zakończ kalendarz czy jakoś tak
Edit: Widzę, że znalazłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 08:38
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?