Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Dopiero wróciłam.pęcherzyk na lewym jajniku 22 mm wiec pregnyl dostałam.doktorek pytał a dziewczynkę czy chłopca wolimy..mowie że marzę o córce to już nie kazał seksiku.jak najdalej owulki ponoć na dziewczynkę.więc od 13 czyli środy dupka mam brać i doktorek mowi 26 @ nie będzie a 27 pani test robi.Wiec na 28 kwietnia na rocznicę marzę ciuchutko o pozytywnym tescik.
 Majciu Ty pregnyl dostajesz ? Dobrze pamiętam..? AgaL, majju, madzikk, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość AgaL, majju, madzikk, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyEdyck to ja teraz mocno kciuki trzymam za twoja córcie niech na rocznice zrobi prezent rodzicomEdycik wrote:Dopiero wróciłam.pęcherzyk na lewym jajniku 22 mm wiec pregnyl dostałam.doktorek pytał a dziewczynkę czy chłopca wolimy..mowie że marzę o córce to już nie kazał seksiku.jak najdalej owulki ponoć na dziewczynkę.więc od 13 czyli środy dupka mam brać i doktorek mowi 26 @ nie będzie a 27 pani test robi.Wiec na 28 kwietnia na rocznicę marzę ciuchutko o pozytywnym tescik.
 Majciu Ty pregnyl dostajesz ? Dobrze pamiętam..?   Edycik, majju lubią tę wiadomość Edycik, majju lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyEdycik i co posłuchasz doktorka ? a może poprawcie jeszcze?Edycik wrote:Dopiero wróciłam.pęcherzyk na lewym jajniku 22 mm wiec pregnyl dostałam.doktorek pytał a dziewczynkę czy chłopca wolimy..mowie że marzę o córce to już nie kazał seksiku.jak najdalej owulki ponoć na dziewczynkę.więc od 13 czyli środy dupka mam brać i doktorek mowi 26 @ nie będzie a 27 pani test robi.Wiec na 28 kwietnia na rocznicę marzę ciuchutko o pozytywnym tescik.
 Majciu Ty pregnyl dostajesz ? Dobrze pamiętam..? 
 edit: wieści dobre, inaczej być nie mogło  Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 19:35  Edycik lubi tę wiadomość Edycik lubi tę wiadomość
- 

Jak na mnie sam pecherzyk super.pregynl dostalam pierwszy raz dwie ampułki.
 Ruby tak rozmawiamy z M.czy poprawiać dziś ale zobaczymy...jak ma się udać się uda...chyba pierwszy raz taka zadowolona wróciłam z wizyty.Aha doktorek powiedział ze sluz piękny mam midnight, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość midnight, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość