Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero wróciłam.pęcherzyk na lewym jajniku 22 mm wiec pregnyl dostałam.doktorek pytał a dziewczynkę czy chłopca wolimy..mowie że marzę o córce to już nie kazał seksiku.jak najdalej owulki ponoć na dziewczynkę.więc od 13 czyli środy dupka mam brać i doktorek mowi 26 @ nie będzie a 27 pani test robi.Wiec na 28 kwietnia na rocznicę marzę ciuchutko o pozytywnym tescik.
Majciu Ty pregnyl dostajesz ? Dobrze pamiętam..?AgaL, majju, madzikk, chmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Dopiero wróciłam.pęcherzyk na lewym jajniku 22 mm wiec pregnyl dostałam.doktorek pytał a dziewczynkę czy chłopca wolimy..mowie że marzę o córce to już nie kazał seksiku.jak najdalej owulki ponoć na dziewczynkę.więc od 13 czyli środy dupka mam brać i doktorek mowi 26 @ nie będzie a 27 pani test robi.Wiec na 28 kwietnia na rocznicę marzę ciuchutko o pozytywnym tescik.
Majciu Ty pregnyl dostajesz ? Dobrze pamiętam..?Edycik, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Dopiero wróciłam.pęcherzyk na lewym jajniku 22 mm wiec pregnyl dostałam.doktorek pytał a dziewczynkę czy chłopca wolimy..mowie że marzę o córce to już nie kazał seksiku.jak najdalej owulki ponoć na dziewczynkę.więc od 13 czyli środy dupka mam brać i doktorek mowi 26 @ nie będzie a 27 pani test robi.Wiec na 28 kwietnia na rocznicę marzę ciuchutko o pozytywnym tescik.
Majciu Ty pregnyl dostajesz ? Dobrze pamiętam..?
edit: wieści dobre, inaczej być nie mogłoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 19:35
Edycik lubi tę wiadomość
-
Jak na mnie sam pecherzyk super.pregynl dostalam pierwszy raz dwie ampułki.
Ruby tak rozmawiamy z M.czy poprawiać dziś ale zobaczymy...jak ma się udać się uda...chyba pierwszy raz taka zadowolona wróciłam z wizyty.Aha doktorek powiedział ze sluz piękny mammidnight, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość