Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja już nie wiem dziewczyny, bo w tym artykule pisze co innego...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kjopa mam nadzieje ze mezowi szybko przejdzie a dzisiejszy dzien szybko zleci.
Edycik ty dzisiaj wizyta u doktorka. 3mam kciuki:)
Partyzerka, no stress!
Chmurka faktycznie progesteren podwyzsza tempke, mam nadzieje ze @ nie kaze czekac zbyt dlugo.
Agulek ja juz w ten weekend bede jadla paczusiawogole zostaly mi cztery dni pracy i w piatek lece juz do Wrocka, ponad trzy tygodnie wolnego
U mnie poekny dzien za oknemAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Chmureczka ja miałam badaną prl u dwóch różnych ginów i zawsze w pierwszej połowie cyklu, ale może dlatego że razem z FSH i LH a do tych dwóch jest wskazanie, że w 3-5 dc. A Tobie lekarz zlecił, czy sama badasz? jak sama to zbadaj w pierwszej połowie razem z innymi i już
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Sama chcę się skontrolować, więc zbadam tak jak radzicie w 3dc razem z resztą i za jednym kłuciem
Spadam do pracy, odezwę się wieczorem.
Miłego dniaAgaL lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Tak sobie poczytałam te artykuły i wnioskuję, że skoro ciąża podnosi poziom prl to może lepiej zbadać poziom przed owulacją, żeby nic nam nie zaburzało wyniku?
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Madzikk 3 tygodnie laby! no zazdroszczę
A ja odliczam dni do weekendu w Gdańsku, a Majju Ty kiedy Barcelona ??
Kiedy jedziecie do Gdańska?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 09:22
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Dzień dobry
no i mamy kolejny tydzień...
Kjopa współczujębiedny Twój M... a Ty pewnie ledwo żyjesz jak o 2 dopiero w domu?
Edycik my też oglądaliśmy ten filmpo raz trzeci już chyba
trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i owulkę oczywiście
Paryzetka bez nerwów :* nie ma co się przejmować zawczasu
Aga pączki???? Osz Tya ja dziś kolejne spodnie odpuściłam bo za ciasne...
Chmureczko trzymam kciuki by @ jednak nie przyszła
Dziewczyny a mnie od soboty męczy kaszel, taki raczej mokry, macie jakieś sposoby?Edycik lubi tę wiadomość
-
Hej
Kjopa strasznie współczuję..izdrówka życzę , szybkiego powrotu do formy.współczuję też zastrzyków...a clexane maciena refundacje?-tak z ciekawości
MAdzik słodki avatarek
Bratku-ja już kiedyś pisałam comi położna w1ciąży powiedfziała- ze ciaża to jest taki test, wychodzą choroby ktore i tak w przyszłośći nas by dopadły-ja mam nadciśnienie,już na zawsze,coś w tym jest bo u nas to rodzinneale cukrzycy wolałabym jednak uniknąć jak najdłużej
ZazdroszęWam wyjazdów...dawno nie wyjeżdzałam a uwielbiam...chyba spróbuje odłozyc odrobine kasy i chociazna weekend gdzies
Cinnamon jakmokry na moja młoda acc mini działa,dla dorosłych tez sa acc(alenie wiem jakie), ale najlepiej w tabletkach taki rozpuszany w wodzie do picia.bo syropy to tylko cukier, albo syrop z cebuli albo z burakacinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetka 29.04 mamy lot z Krakowa, wracamy w nocy z 2-3 maja
nie mogę się doczekać! oby tylko pogoda dopisała , tzn żeby nie padało, większych wymagań nie mam .
A Ty do Pragi....super! jeszcze nie byłam....Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku ja miałam suchy kaszel... więc piłam coś wykrztuśnego, już lepiej
Może faktycznie te musujące ACC, poczytaj na necie na jaki kaszel są.
Też uwielbiamy Szybkich i WściekłychEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Aga no ja właśnie też nie byłam, a zawsze chciałam
Nigdy kasy nie było więc teraz stwierdziłam, że z pieniędzy odłożonych na badania i inne wydatki związane z ciążą jedziemy! Może jak się doprowadzę do bankructwa to zajdę?
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka zgadzam się! też stwierdziliśmy, że żyjemy i planujemy wjazdy jak dawniej sprzed starań.... bo tak to utkwimy w martwym punkcie
i wreszcie mam spokojną głowę, pierwszy cykl w którym tak naprawdę nie wiem który dzień teraz mam, dopóki nie zerknę na wykres, nie mierzę już tempki. Naprawdę psychika mi odetchnęłai Mojemu M też
midnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobiety
Ja też dzisiaj upuściłam krwi i z rabatem 5% całe 362 zł nie moje
Tak drogie to wszystko , że masakra
Chmurka ja robiłam w różnych fazach prl, ale jak idziesz w 3 dniu cyklu badać lh ifsh to faktycznie za jednym zamachem zrobisz:)
My też w maju czekamy na wyjazd, cieszę się ogromnie, chociaż w pełni nie skorzystam ale jednak jakiś odpoczynek
-
Majju mi też się podoba mój podpis
Aga ja w tym cyklu pilnuję tempki itp ale to mnie nie stresuje, a poza tym jak odpuszczę mierzenie to od razu leków nie łykam, ziółek nie piję, więc chyba muszę tak wszystkiego dopilnowaćAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby a jakie badania takie drogie??
jakieś nie wiem chyba różyczki, wymaz, mocz, morfologia...zobaczę co tam było dopiero w wynikach...ale powiem wam, że plus chodzenia na NFZ że wszystko za free robisz...niestety nie znam fajnego lekarza na NFZ.