Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
- 

WIADOMOŚĆ
- 

No to ja już nie wiem dziewczyny, bo w tym artykule pisze co innego...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
 Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
 Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
 1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)

- 

Kjopa mam nadzieje ze mezowi szybko przejdzie a dzisiejszy dzien szybko zleci.

Edycik ty dzisiaj wizyta u doktorka. 3mam kciuki:)

Partyzerka, no stress!

Chmurka faktycznie progesteren podwyzsza tempke, mam nadzieje ze @ nie kaze czekac zbyt dlugo.

Agulek ja juz w ten weekend bede jadla paczusia wogole zostaly mi cztery dni pracy i w piatek lece juz do Wrocka, ponad trzy tygodnie wolnego wogole zostaly mi cztery dni pracy i w piatek lece juz do Wrocka, ponad trzy tygodnie wolnego 

U mnie poekny dzien za oknem   AgaL, Edycik lubią tę wiadomość AgaL, Edycik lubią tę wiadomość 
 31cs
 IUI 23.3.2017
 IUI 27.2.2017
 HSG 26.10.2015
- 

Chmureczka ja miałam badaną prl u dwóch różnych ginów i zawsze w pierwszej połowie cyklu, ale może dlatego że razem z FSH i LH a do tych dwóch jest wskazanie, że w 3-5 dc. A Tobie lekarz zlecił, czy sama badasz? jak sama to zbadaj w pierwszej połowie razem z innymi i już   Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 

- 

Sama chcę się skontrolować, więc zbadam tak jak radzicie w 3dc razem z resztą i za jednym kłuciem 

Spadam do pracy, odezwę się wieczorem.

Miłego dnia   AgaL lubi tę wiadomość
                                Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud! AgaL lubi tę wiadomość
                                Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
 Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
 Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
 1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)

- 

Tak sobie poczytałam te artykuły i wnioskuję, że skoro ciąża podnosi poziom prl to może lepiej zbadać poziom przed owulacją, żeby nic nam nie zaburzało wyniku? AgaL lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień AgaL lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
 Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
- 

Ja też odliczam do majówki i do Pragi 6-8 majaAgaL wrote:Madzikk 3 tygodnie laby! no zazdroszczę 

A ja odliczam dni do weekendu w Gdańsku, a Majju Ty kiedy Barcelona ??  
 Kiedy jedziecie do Gdańska?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 09:22  Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
- 

Dzień dobry no i mamy kolejny tydzień... no i mamy kolejny tydzień...

Kjopa współczuję biedny Twój M... a Ty pewnie ledwo żyjesz jak o 2 dopiero w domu? biedny Twój M... a Ty pewnie ledwo żyjesz jak o 2 dopiero w domu?

Edycik my też oglądaliśmy ten film po raz trzeci już chyba po raz trzeci już chyba trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i owulkę oczywiście trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i owulkę oczywiście 

Paryzetka bez nerwów :* nie ma co się przejmować zawczasu 

Aga pączki???? Osz Ty a ja dziś kolejne spodnie odpuściłam bo za ciasne... a ja dziś kolejne spodnie odpuściłam bo za ciasne...

Chmureczko trzymam kciuki by @ jednak nie przyszła 

Dziewczyny a mnie od soboty męczy kaszel, taki raczej mokry, macie jakieś sposoby? Edycik lubi tę wiadomość Edycik lubi tę wiadomość
- 

Hej

Kjopa strasznie współczuję..izdrówka życzę , szybkiego powrotu do formy.współczuję też zastrzyków...a clexane maciena refundacje?-tak z ciekawości

MAdzik słodki avatarek

Bratku-ja już kiedyś pisałam comi położna w1ciąży powiedfziała- ze ciaża to jest taki test, wychodzą choroby ktore i tak w przyszłośći nas by dopadły-ja mam nadciśnienie,już na zawsze,coś w tym jest bo u nas to rodzinne ale cukrzycy wolałabym jednak uniknąć jak najdłużej ale cukrzycy wolałabym jednak uniknąć jak najdłużej

ZazdroszęWam wyjazdów... dawno nie wyjeżdzałam  a uwielbiam...chyba spróbuje odłozyc odrobine kasy i chociazna weekend gdzies dawno nie wyjeżdzałam  a uwielbiam...chyba spróbuje odłozyc odrobine kasy i chociazna weekend gdzies

Cinnamon jakmokry na moja młoda acc mini działa,dla dorosłych tez sa acc(alenie wiem jakie), ale najlepiej w tabletkach taki rozpuszany w wodzie do picia.bo syropy to tylko cukier, albo syrop z cebuli albo z buraka cinnamon cookie lubi tę wiadomość
                                Córcia-2012 cinnamon cookie lubi tę wiadomość
                                Córcia-2012 
 J-6/11tc [*] 13.02.15,
 S -18tc [*] 30.09.15,
 F-16tc. [*] 12.05.16
 K-21tc. [*] 02.02.17

- 

Paryzetka 29.04 mamy lot z Krakowa, wracamy w nocy z 2-3 maja nie mogę się doczekać! oby tylko pogoda dopisała , tzn żeby nie padało, większych wymagań nie mam . nie mogę się doczekać! oby tylko pogoda dopisała , tzn żeby nie padało, większych wymagań nie mam .
 A Ty do Pragi....super! jeszcze nie byłam....   Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 

- 

Cinnamonku ja miałam suchy kaszel... więc piłam coś wykrztuśnego, już lepiej 
 Może faktycznie te musujące ACC, poczytaj na necie na jaki kaszel są.
 Też uwielbiamy Szybkich i Wściekłych   Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 

- 

Aga no ja właśnie też nie byłam, a zawsze chciałam Nigdy kasy nie było więc teraz stwierdziłam, że z pieniędzy odłożonych na badania i inne wydatki związane z ciążą jedziemy! Może jak się doprowadzę do bankructwa to zajdę? Nigdy kasy nie było więc teraz stwierdziłam, że z pieniędzy odłożonych na badania i inne wydatki związane z ciążą jedziemy! Może jak się doprowadzę do bankructwa to zajdę?   AgaL lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
- 

Paryzetka zgadzam się! też stwierdziliśmy, że żyjemy i planujemy wjazdy jak dawniej sprzed starań.... bo tak to utkwimy w martwym punkcie 
 i wreszcie mam spokojną głowę, pierwszy cykl w którym tak naprawdę nie wiem który dzień teraz mam, dopóki nie zerknę na wykres, nie mierzę już tempki. Naprawdę psychika mi odetchnęła i Mojemu M też i Mojemu M też   midnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość midnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 

- 
                        nick nieaktualnyHej kobiety 

Ja też dzisiaj upuściłam krwi i z rabatem 5% całe 362 zł nie moje 
 Tak drogie to wszystko , że masakra 

Chmurka ja robiłam w różnych fazach prl, ale jak idziesz w 3 dniu cyklu badać lh ifsh to faktycznie za jednym zamachem zrobisz:)

My też w maju czekamy na wyjazd, cieszę się ogromnie, chociaż w pełni nie skorzystam ale jednak jakiś odpoczynek 

- 

Majju mi też się podoba mój podpis 
 Aga ja w tym cyklu pilnuję tempki itp ale to mnie nie stresuje, a poza tym jak odpuszczę mierzenie to od razu leków nie łykam, ziółek nie piję, więc chyba muszę tak wszystkiego dopilnować   AgaL lubi tę wiadomość
                                8 cs - [*] 6/7 tydzień
 37 cykl starań
- 
                        nick nieaktualnyno do karty ciążycinnamon cookie wrote:Ruby a jakie badania takie drogie?? jakieś nie wiem chyba różyczki, wymaz, mocz, morfologia...zobaczę co tam było dopiero w wynikach...ale powiem wam, że plus chodzenia na NFZ że wszystko za free robisz...niestety nie znam fajnego lekarza na NFZ. jakieś nie wiem chyba różyczki, wymaz, mocz, morfologia...zobaczę co tam było dopiero w wynikach...ale powiem wam, że plus chodzenia na NFZ że wszystko za free robisz...niestety nie znam fajnego lekarza na NFZ.