Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Edycik na pewno gdzies tam jest ten śluzDzialajcie i nie stresuj sie żadnym sluzem
Powodzenia
Katiuszaa to dobry znakPowodzenia na wizycie
Ja wam powiem ze tego wahadelka nie robilam i chyba nie do konca w to wierzę a jak mi nic nie wyjdzie to jeszcze może sie ze stresuje
U mnie @ sie konczy w poniedzialek wizyta u gina zeby zobaczyc co tam sie dzieje mam nadzieje że nie bedzie zalamania no i z M mamy zamiar rozpoczac staranka
A teraz uciekam do pracy i dzis do 21
Dziewczyny sory za moja nieobecność ale caly czas w wolnym czasie was podczytuje tylko nie bardzo mam kiedy odpisać
Milego dnia wam życzę :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Ale bym chciała żeby był już piątek...
Ja tam w księżyc też nie wierzę... bo mi się w tym roku nie pokryje z owu
a w ciążę zajdę na pewno
AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, madzikk, Smerfelinka, Kasia1407, Ruby, Kjopa3, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hej
Kjopa toniech sobie jaj nierobi tylkozastrzyki,wątpie żeby dali tabletki...teściowa przy złamanej nodze też miała clexane.
Zdrówka dla m
Madka i jak dzieciaki? b omłoda jak tylko dziś wyszła z domu to humorek był dobry, w przedszkolu super zadowolona dziś żep oszła w przeciwieństwie do wczoraj
Katiusza powodzenia na wizycie!! i działaj oczywiście,trzymam mocno kciuki :*Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyHej kobiety,
Jestem i czytam właśnie ale od rana zawalona robotą
Gradło pobolewa ale generalnie dobrze się czuję, może lekko temp podwyzszona.
Majjuś nie dostałam, ale pisze że niby w doręczeniu więc lada dzień się spodziewamzamówiłam te co ty i jeden na próbę ten tańszy co niby tez chwalą
Kurde laski jedna z księżycem, druga z wahadłem, ale będzie ciąż w tym miesiącuNie mogę się doczekać!
AgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:maju, Ruby
robicie hybrydki? bo ja tez sie czasem bawię- ale tylko sama sobie
głownie Semilac albo Cosmetics Zone
Ruby
chorobsko cię bierze?
kup sobie syrop dla kobiet w ciąży Prenalen
no coś mnie bierze...samopoczucie nie najgorsze, ale oczy mi się szklą jakbym przepita była i gardło lekko boli
Ja tez robię dla siebie, semilac mam baze i top, a kolory cosmetic zone i tiftona. Teraz czekam na chińskie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny