Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Hej 
 Edycik na pewno gdzies tam jest ten śluz Dzialajcie i nie stresuj sie żadnym sluzem Dzialajcie i nie stresuj sie żadnym sluzem Powodzenia Powodzenia 

Katiuszaa to dobry znak Powodzenia na wizycie Powodzenia na wizycie 

Ja wam powiem ze tego wahadelka nie robilam i chyba nie do konca w to wierzę a jak mi nic nie wyjdzie to jeszcze może sie ze stresuje 

U mnie @ sie konczy w poniedzialek wizyta u gina zeby zobaczyc co tam sie dzieje mam nadzieje że nie bedzie zalamania no i z M mamy zamiar rozpoczac staranka 

A teraz uciekam do pracy i dzis do 21 
 Dziewczyny sory za moja nieobecność ale caly czas w wolnym czasie was podczytuje tylko nie bardzo mam kiedy odpisać 

Milego dnia wam życzę :* Edycik lubi tę wiadomość Edycik lubi tę wiadomość
- 

Ale bym chciała żeby był już piątek... Ja tam w księżyc też nie wierzę... bo mi się w tym roku nie pokryje z owu Ja tam w księżyc też nie wierzę... bo mi się w tym roku nie pokryje z owu a w ciążę zajdę na pewno a w ciążę zajdę na pewno   AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, madzikk, Smerfelinka, Kasia1407, Ruby, Kjopa3, chmurreczkaa lubią tę wiadomość AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, madzikk, Smerfelinka, Kasia1407, Ruby, Kjopa3, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
- 

Hej
 Kjopa toniech sobie jaj nierobi tylkozastrzyki,wątpie żeby dali tabletki...teściowa przy złamanej nodze też miała clexane.
 Zdrówka dla m

Madka i jak dzieciaki? b omłoda jak tylko dziś wyszła z domu to humorek był dobry, w przedszkolu super zadowolona dziś żep oszła w przeciwieństwie do wczoraj

Katiusza powodzenia na wizycie!! i działaj oczywiście,trzymam mocno kciuki :*Córcia-2012 
 J-6/11tc [*] 13.02.15,
 S -18tc [*] 30.09.15,
 F-16tc. [*] 12.05.16
 K-21tc. [*] 02.02.17

- 
                        nick nieaktualnyHej kobiety,

Jestem i czytam właśnie ale od rana zawalona robotą 

Gradło pobolewa ale generalnie dobrze się czuję, może lekko temp podwyzszona.

Majjuś nie dostałam, ale pisze że niby w doręczeniu więc lada dzień się spodziewam zamówiłam te co ty i jeden na próbę ten tańszy co niby tez chwalą zamówiłam te co ty i jeden na próbę ten tańszy co niby tez chwalą 

Kurde laski jedna z księżycem, druga z wahadłem, ale będzie ciąż w tym miesiącu Nie mogę się doczekać! Nie mogę się doczekać!

AgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość AgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyLuccecita wrote:maju, Ruby
 robicie hybrydki? bo ja tez sie czasem bawię- ale tylko sama sobie
 głownie Semilac albo Cosmetics Zone

Ruby
 chorobsko cię bierze?
 kup sobie syrop dla kobiet w ciąży Prenalen
 no coś mnie bierze...samopoczucie nie najgorsze, ale oczy mi się szklą jakbym przepita była i gardło lekko boli 

Ja tez robię dla siebie, semilac mam baze i top, a kolory cosmetic zone i tiftona. Teraz czekam na chińskie  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny