Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu miałam jeden cykl z ovitrelle, lekarz mi zaaplikowal.
Majju to czekamy do piątku :*
Edycik pewnie pęka pęcherzyk to dobrzepowodzenia u chirurga!
Cinnamonek pazurki super kolory
Zbieram sie z kumpela na kawę, gofry i ploty do kawiarniEdycik, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatiuszka to dobrze, że lekarz działa. Nie uda się to jest plan, a nie czekanie z miesiąca na miesiąc. Trzymam kciuki mimo wszystko za cykl :*
Edycik to jesteś na L4 do 21 kwietnia? jak palec? lepiej już?
Majju teraz nikt nie czeka na weekend tylko wszyscy na twoje testowanie, kciuki zaciśnięte
U mnie spadek nastroju jakiś chyba przez pracę...jutro rozmowa której jakoś nie czuję...a dzisiaj się przenieśliśmy na inne piętro - chłopaki chcieli mi dać najgorsze miejsce takie że szef by mi w monitor patrzał więc się obraziłam i poszłam w zupełnie inne i teraz siedzę daleko od nich! na złość!
Do tego jedna babka odchodzi za miesiąc niby ale już jej jakby nie ma bo wypisała się z naszej grupy i zlecenia już do niej nie idąi w sumie teraz od czarnej roboty jestem ja:/
-
Cześć kobietki no dorwałam laptopa znowu:-)
Ruby kuruj się kochana ciężarówko:-) .... specjalnie polazłam do szafki z lekami i wygrzebałam ten syrop dla ciężarnych, żeby sprawdzić nazwę Prenalen, ja go stosowałam w ciąży i propolki na gardło;-)
Paryzetka jesteś moim guru, tfu tfu wycofuję co napisałam dwa dni wcześniej po wit. b6 mam śluz cud miód malina i dzisiaj dwie grube krechy na teście owu;-))... także ten dzisiaj wieczorm znikam:-)
Edycik trzymam kciuki za córcię
Majju u ciebie za betkę
ps. my też sie przymierzamy do zakupu nowego auta, dzisiaj dwa oglądaliśmy;-) bo już mamy klepnięte wczasy pod koniec czerwca:-) starania staraniami ale niech codzienne życie nie przecieka przez palce;-)
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiusza to oby owulacja była. Stawiam na weekend
. No i oby obyło się bez HSG.
Edycik dalej zwolnienie? Jak ten palec? Boli jeszcze?
Majju na pewno zajdziesz w ciążę !! Faza księżyca sprawdza się u 70% kobiet Ty nie musisz w niej byćJa też w to wierzę pół żartem pół serio ale bardziej niż w wahadełko bo potwierdzone naukowo przez lekarza
Kasiu oby praca szybko minęła
Mid za opakowanie 10szt. zapłaciłam 12,38zł. Byliśmy dziś w Lux i weszłam z moim P do lekarza. Lekarka się śmiała, że sam nie potrafi gadać a ja weszłam tylko po to żeby nagadać o tych zastrzykach. No i wytłumaczyła mu wszystko. Zadzwoniła do pielęgniarek żeby mu zrobiły zastrzyk i mi pokazały jak się to robi. W aptece okazało się że lekarz w szpitalu nie podpisał recepty. Na szczęście udało się i ogólna wypisała receptę na podstawie tamtej. Tak więc będzie kłucie codziennie rano
Edycik, midnight, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Katiuszka to kciuki za owulkę i żeby przepychania nie było :*
Imię Róży wiedzę o vit.b6 mam od Bratka więc jej się podziękowania należąWiesiołek może się schować
A w ogóle dobrze, że na forum weszłam to mi się o ziółkach przypomniałoMaju Tobie też przypominam!
Imię_Róży lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dziewczyny potem Was poczytam i nadrobię, wpadłam na chwilę zaznaczyć @ na wykresie. Płakać nie będę, spodziewałam się tego, nawet się cieszę, że nie trzymała mnie zbyt długo w niepewności.
Jestem głodna jak wilk, muszę przygotować rybkę z parowaru z marchewką i ziemniaczkami
Buziaki :*Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Katiuszka będzie owu na pewno, są chęci na ♥ i pozytywne nastawienie więc musi być dobrze
Ooo dzięki za przypomnienie o ziołach, idę parzyć
Imię! Miłego i owocnego ♡
Chmurko trzymaj się cieplutko ;*Paryzetka83, chmurreczkaa, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Kobitki zwolnienie na razie mam do piątku, potem zobaczę co dalej.
Palec niestety boli dalej i dwie sprzeczne opinie mam chirurg kazał nosić jeszcze szynę, a ortopeda już nie i nie wiem co robić.
Imię R to miłego szaleństwa
Ruby współczuję niemiłej sytuacji dziś w pracy.
Majciu ja głęboko wierzę,że wysikasz nam dwie kreski.
Chmureczko powodzenia w nowym cyklu.
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Jestem tu nowa, w końcu udało mi się znaleźć miejsce, gdzie takich jak ja jest dużo i nie będę się czuć samotna ze swoim problemem. Krótko o mnie - staramy się z mężem o dziecko 10 miesięcy, u Niego wszystko ok, u mnie na razie PCO. Biorę metforminę i duphaston, mam za sobą pierwszy cykl z tymi lekami. Pierwszy nieudany, dziś zaczynam kolejny cykl
z czasem postaram się bliżej poznać stałe bywalczynie i nauczyć od Was jak najwięcej
-
Cynamonku, ale czadowe muszą być te paznokcie
Zazdraszczam! Ja zawsze idę do kosmetyczki z jakimś szalonym pomysłem, a kończy się jak zwykle, klasycznie
Katiuszka trzymam kciuki za owulkę! Korzystaj z wolnych dni :* I obyś hsg nie doczekała
Imię Róży miłego wieczoru
Chmureczka smacznego!
Buziaki Kochane :*cinnamon cookie, Imię_Róży lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyPrzyszły mi dzisiaj ubrania z chin dla młodej
Młoda zachwycona zrobiła nam pokaz mody
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, tutaj za te pieniądze na pewno bym tego nie kupiła
Hej milka
Imię dzięki może jutro skoczę , dzisiaj jeszcze czosnek z mlekiem i modem po raz drugi zaserwuję
Kjopaa brawo, świetnie to rozegrałaś
chmureczko kochana to powodzenia w tym cyklu z całą armią supli :*
Smerfie a jak twój m się ma teraz?
Edycik, Milka1991, cinnamon cookie, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw ogóle to uczę się do rozmowy na jutro. Nie chcę znowu wypaść tak jak ostatnio czyli niezbyt dobrze. Nawet sobie spisałam wszystko na kartce i wydrukowałam. Chyba za bardzo się przejmuję bo jak się nie uda to przecież te kilka miesięcy dam radę i tutaj...ale ja znowu jak głupia wszystko biorę do siebie
Smerfelinka lubi tę wiadomość