Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby powodzenia na rozmowie!
A Mąż? Trochę lepiej, ale tak naprawdę wciąż nie doszedł do siebie. Jak leży, to jest ok. Jak na trochę wstanie, to też. Jednak wciąż nie może dłużej siedzieć, schlać się, czy normalnie poruszaćW czwartek czeka go wizyta u neurochirurga i zobaczymy, co dalej, bo wtedy też kończy mu się zwolnienie. Martwi mnie, że po prawie 5 tyg. zwolnienia wciąż nie jest dobrze
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Milka witaj w naszych skromnych progach
Katiuszka owu na pewno będzie za kilka dni, tak więc spokojnie czekaj
Ja też czekam na HSG lub laparo. HSG strasznie się boję, już chyba wolałabym laparoskopięMam nadzieję, że ta borowina pomoże... Jutro skoczę po pracy do apteki, żeby odebrać zamówione plastry
Ruby zero spiny przed jutrem. Wszystko będzie dobrze, masz charyzmę i nie znajdą lepszej od Ciebie
Dziewczyny, a Srokę mam zacząć pić od 1dc czyli już dzisiaj? Bo nie wiem czy muszę parzyć...
Acha, a ten acard to odłożyć czy cały czas brać bo mam wątpliwości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:58
Milka1991, Edycik lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ale zabiegany dzień, wpadam na moment.
Jutro odbieram ziółka o. sroki i od piątku zaczynam pić.
Katiuszka :* Musi być dobrze, owulka czeka do weekendu
Edytko, a przeciwbólowe bierzesz?
Ruby kuruj sięPowodzenia jutro i nie przejmuj się tak :*
Chmureczko chyba od 1dc, ja tak zaczynam.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Dobra to parzę ziółka
Dzięki Madka
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Ruby powodzonka jutro.
Jejku, doba jest za krotka. Wszystko musze dopiac na ostatni guzik i w domu i w pracy.
Ja otrzymalam emaila ze dwie przesylki opuscily dzisiaj magazyn, wiec pewnie jutro dojda i ziolka i cala reszta z apteki. Jestem bardzo pozytywnie nastawiona, wierze ze sie uda juz niedlugo zaciazyc, tyle supli zamowilam, jak mam mozliwosc to chodze bez majtek (dzieki Edycik:)) i bardzo sie ciesze ze dotarlo do mnie ze krzywdze swoj organizm w tych za ciasnych spodniach (a sama tlumaczylam swojemu P ze nie moze nosic ciasnej bielizny). Moze zmienie garderobe, wiecie za ja nie mam zadnych sukienek na codzien. Tylko sie zastanawiam jak ja na skuterze w sukience bede jezdzic:) ale bedzie ubaw:)chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzik zrobisz furorę w tych sukienkach na skuterku
Na pewno będziesz wzbudzać zainteresowanie
Sama bym się za Tobą obejrzała
Edycik lubi tę wiadomość
-
Tak w ogóle dziewczyny, to czytałam dzisiaj o tych Waszych pazurkach i aż mi się wstyd zrobiło, że moje takie zaniedbane
W dłoniach noszę krótko obcięte zawsze i nigdy nie chce mi się ich malować, a w stopach też już były nieco zapuszczone. Lakierów w domu mam od groma, ale jakoś ciężko mi się zawsze zmobilizować. Dzisiaj jak Was poczytałam zmyłam stary lakier ze stóp i zrobiłam sobie krwisto czerwone pazurki
Nawet dłonie teraz pomalowałam na taki delikatny wrzosowy kolor
Od razu lepiej
Dzięki za mobilizację
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorki że w takim tempie odpisuje ale pojechałam z małżem do teściów.
Ruby trzymam kciuki za jutro będzie dobrze i kuruj się.
Chmureczko powodzenia w nowym cyklu.
Smerfku zdrówka dla męża. A co u ciebie poza tym?
Edycik ja bym ortopedy słuchała ale może skonsultuj to jeszcze z kimś. A narazić ciesz się wolnym.
Z owulką u mnie jest tak że jak pęcherzyk rośnie to na bank będzie więc o to się nie martwię będzie dobrze tylko żeby te plemniki się połączyły z jajeczkiem i doszło do Zagnieżdżenia. A wogóle doktorek powiedział że widzi poprawę bo coraz częściej mam owulację
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChmurka no i od razu człowiek się lepiej czuje nie?
zioła tak od 1 dnia cały cykl a nawet 3 a potem przerwa ale co ja tu piszę Ty 3 nie będziesz musiała pić
Mamat na aliexpres zamawiasz, podobna stronka do allegro wybieraj tylko przesyłkę za Free. U mnie na razie wszystko dotarłotylko czasem nawet miesiąc trwa zanim przyjdzie
Madzikk o widzę że kolejna zasuplementowanai Ty w sukience na skuterze to i ja bym się oglądała
-
Katiuszka dziękuję! A u mnie? Dużo pracy, to przede wszystkim. Poza tym co rusz łapię dołki, bo starania leżą i kwiczą. No i nawet nie mam kiedy iść do nowej pani ginekolog, która podobno dobra i przyjmuje też na nfz, a moje ostatnie cykle wyglądają dziwnie, żeby nie powiedzieć źle i aż się prosi, żeby to skonsultować. Ogólnie nie ma się czym chwalić.
Trzymam w takim razie kciuki za żołnierzy Męża i zagnieżdżenie
Lecę poczytać książkę i spać. Miłej nocy :*👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ech Ruby, to się okaże
Ten cykl raczej będzie na straty, przypuszczam, ze lekarz w czwartek da nam zakaz
, więc to raczej będzie cykl regeneracyjny. Ale następny jak wyniki będą lepsze to zobaczymy czy Sroka działa
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Ech Ruby, to się okaże
Ten cykl raczej będzie na straty, przypuszczam, ze lekarz w czwartek da nam zakaz
, więc to raczej będzie cykl regeneracyjny. Ale następny jak wyniki będą lepsze to zobaczymy czy Sroka działa
Milka1991, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Katiusza :*
Edycik przekichane z tym paluchem
Kjopa...chyba musze zlamac noge...ja place 10x wiecej
Milka witaj
Sorki za brak wysilku ale wrócilam ze szpitala i padam.Milka1991, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kjopa ja tez bardziej wierze w ksiezyc niz w wajadelko. Ogolnie ksiezyc na mnie ogromny wplyw i wierze w jego moc.
Trudno bedzie trzeba jezdzic wolniej i bede musiala pamietac zeby zalozyc majtki.
Moja mama mi ostatnio mowila ze moje babcie majtki nosily tylko jak mialy @ a tak to bez i dlugie sukienki. Cos w tym musi byc, trzeba wietrzyc:) oj to ja sobie przewietrze na skuterku i to jakchmurreczkaa, katiuszaa, Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dziewczyny, spędziłam sporą część wieczora, żeby się wdrożyć ze wszystkim na forum ;P powiedzcie mi proszę jak to jest z tym mierzeniem temperatury? do tej pory to olewałam, ale to chyba istotne w staraniach nie? muszę mierzyć codziennie rano? Bardzo mi się podoba pierwsza strona z tymi zaserduszkowanymi imionami, i fajnie też, że się udzielają dziewczyny, którym już się udało. Dajecie mega nadzieję i mobilizujecie
-
Madzik o majtkach to tym bardziej nie zapominaj, bo jeszcze jakiś kierowca się zagapi i spowodujesz wypadek
Ja tam w ten księżyc też wierzę, wahadełko póki co odpuściłam, choć może się skuszę na wróżbęSzkoda, że mi się cykle z fazami księżyca nie zgadzają, jutro wchodzi mój płodny czas wg. księżyca a ja mam @ więc kicha...
Kjopa3 lubi tę wiadomość