Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Majeczka ale tempka ładnie Ci idzie... ech te wykresy zawsze mnie nakręcają
U Edycika też tempka odbija, na pewno owulka była
Katiuszka trzymam by owulka ładnie przyszła
Madka kusisz tymi koktajlami, po wypłacie muszę kupić ten blenderEdycik, madka, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik co za !.... bez komentarza wrrrr...
nie przejmuj się gadaniem, tylko kuruj
A u mnie Kochana bardzo pozytywnie, słonko w końcu świeci, więc znowu popracuje w warzywniaczku, a wieczorem basen z Siostrzyczkąi jak torebka od Teściów służy Ci? ja moją uwielbiam i myślę żeby dokupić jeszcze ten kolor co Ty masz, bo jest praktyczna i śliczna
majju, Edycik lubią tę wiadomość
-
Aguś zdecydowanie polecam! A mam go dzięki Tobie :* A jak tam u Ciebie?
Edycik nie przejmuj się wcale pracą, nie wolno Ci :* Niech spadają na drzewo z takim podejściem. U Ciebie chcę widzieć pełny luz :*
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Hej
Kjopa dzięki że pytasz, po zastrzyku który był o 12,cały czas farbowałam z tej mikronowej dziurki, przestalo w szpitalu- oczywiśćie, zawsze tak jest,odesłali mnie tylko z nowym opatrunkiem,tylko ze po pidzamie pościeli i prześcieradle widzę ze w nocy znów farbowałam. niby piguła mówi ze może tak być...ale chyba troche długo co?Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Aguś jak pozytywnie to bardzo się cieszę :* A na działce prace co raz to bardziej do przodu. Pokój Młodego pomalowany, w piątek kładziemy podłogę i w sobote wynosimy Go do swojego pokoju
AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Aguś dziękuję ogólnie dobrze, martwi mnie tylko tak bardzo rozrzedzona krew.
A z kłuciami i badaniami to kwestia przyzwyczajenia- jeszcze 7 miesiecyAgaL lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hih
o to chodzi Madka, żeby ciągle mieć nieustanne wsparcie. Ja dziś mam wolne więc pojadę na zakupki, aby oczywiście pocieszyć się po nieudanym cyklu. Też macie jakieś pocieszacze czy znosicie porażki w sposób kontrolowany? Zakupię sobie termometr i od jutra mierzenie. A co z tymi ziołami. Wszystkie się zaopatrzyłyście, mają jakiś pozytywny wpływ na płodność?
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Witam sie z rana
Maju jak ładnie tempka twoja pnie sie do góryA powiedz mi czy to pierwszy twoj cykl z pregnylem?
Edycik olej prace bo to az szkoda nerwów na takich ludzi. Guzik im do tego czy ty jesteś na zwolnieniu czy nie. A po za tym kciukam mocno za ten cykl
Agus u ciebie slonko? U mnie to chyba nawet szans nie ma na przebicie slonca
Życzę wam juz tradycyjnie miłego dnia a ja uciekam do pracy i dzis do 20 wiec o godzinkę wczesniejAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Milka ja pije ziolka O.Sroki drugi niepelny cykl. Podobno dobrze sprzyja owulce
I dużo dziewczyn je poleca. Nawwt mozna spojrzeć na nasze forum co druga dziewczyna je pije. A Ruby w drugim cyklu picia zaciazyla
Madka w 100% masz rację- uzależnia i to bardzoAgaL lubi tę wiadomość
-
Kasiu to wysyłam Ci kilka promyków ode mnie na pocieszenie :* i miłego dnia
Mika coś dla siebie na pocieszenie i na dodanie energii na nowy cykl to bardzo dobry pomysłja zawsze planuje sobie jakieś pazurki, zakupki małe, wyjazd itp
Milka1991, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Kasia1407 wrote:Milka ja pije ziolka O.Sroki drugi niepelny cykl. Podobno dobrze sprzyja owulce
I dużo dziewczyn je poleca. Nawwt mozna spojrzeć na nasze forum co druga dziewczyna je pije. A Ruby w drugim cyklu picia zaciazyla
Madka w 100% masz rację- uzależnia i to bardzo
Kurka jak mi się nie uda niedługo to kupuje ziółkaMilka1991, Kasia1407 lubią tę wiadomość