Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Milka ja też popijam ziółka o. Sroki. W pierwszym cyklu z nimi udało się zajść, więc kontynuuję kurację
Majju paskudny wykres, tfu :*
Mid kurcze nie fajnie z tą ranką. Mi się tylko siniaki robiły, ale krwawienia nigdy nie miałam. Trzymam kciuki, żeby to tylko jednorazowe było.midnight lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry
Sisterko u Ciebie słońce a u mnie kropi deszcz
jadę do Ciebie
Katiuszka otóż to, obyśmy nie doczekały tego cholernego HSG!
Madzikk na skuterku w sukience? Przyłączam się do dziewczyn, też bym się obejrzała
Edycik nie wnikaj w takie gadanie.... normaludzie są wredni
Ruby Ciężarówko kuruj sięja kupiłam wczoraj ACC i już dwa wypiłam ale poprawy nie czuję..
Kjopa i Smerfelinka - życzę dużo zdrowia dla Waszych mężczyzn
Majju zapomniałabym - lody karmelowe pyyyyychaaaaa!!!!!
Milka witaj u nasdobrze trafiłaś (najlepiej
). Co do ziółek to dziewczyny piją o.Sroki a ja od nowego cyklu zaczynam o.Klimuszki - poczytaj sobie opinie na necie
AgaL, Smerfelinka, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam drogie panie
Edycik olej robotę to głupie wkurzać się że ktoś jest chory. Całe szczęście ty niedługo na ciążowe pójdziesz
Aguś muszę do Ciebie przyjechać u nas same chmury a nawet zapowiadają burzę w południe.
Chmureczko cieszę się że Ziółka ci smakuje jak dla mnie też super parze je jak Bratek opowiadała w kubku termiczny bo nie lubię zimnych.
Ja jeszcze u Teściów więc z komórki muszę pisać a to mega nie wygodne.
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Kasiu to mój drugi cykl z Pregnylem (mam nadzieję, że ostatni
)
Edycik, tak jak dziewczyny piszą, olej głupie gadanie. Strasznie mnie wkuurr jak ktoś myśli, że specjalnie choruję
A mój wykres... hmmm no obrzydliwy. I jak tu się nie nakręcać?????
Katiuszko Ty jeszcze dziś masz wolne?Edycik, AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie też nawet ziółka smakują
wczoraj byliśmy na randceteatr, o 22 naszło nas na kebaba
na koniec
i spać
powiem Wam, że jak się już ma dziecko to bardzo brakuje takich chwil tylko we dwojemidnight, Edycik, AgaL, Imię_Róży, Smerfelinka, MamaTuśka, Kjopa3, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Lucc to prawda..tez mi czesto brakuje tego luzu,dlatego czasami uda sie mlodą podrzucić na noc do dziadków i odetchnąć i pobyć trochę sam na sam
Fajnie ze Wam sie udało milo spędzić czas razemLuccecita, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyLuccecita niestety nie wiem jak to jest bo ja z dzieci to tylko psa mam
ale bardzo się cieszę że wam tak miło czas zlecił.
Majju tak dziś ostatni dzień weekendu dla mnie. Teście mają dom więc korzystamy z siedzenia na dworze a i Atena może się wybiegać z innymi psamiSmerfelinka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
No i po rozmowiedzisiaj zakakująco dobrze poszło, bardzo przyjemny człowiek no i nie zrobiłam z siebie debila także uznaję za udaną, jak się uda to super, jak nie to trudno
Majju za dwa dni pierwszy teścik
Aga u mnie też super pogoda aż chce się życ
Paryzetka83, Luccecita, majju, Smerfelinka, Ejrene, madzikk, AgaL, midnight, Kjopa3, cinnamon cookie, chmurreczkaa, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane!
Ale się dzieje od ranaZaraz Was poczytam, a póki co...
Ruby - zu nas ciężko, bo nie ważne, kto wykazuje się większą inicjatywą, Mężowi to niestety nie służy i później musi odchorować
Ostatnio niby wstrzeliliśmy się w czas okołoowulacyjny, ale i tak nic z tego nie było, więc nie chcę go męczyć
Mika - przepraszam za przeoczenie! Witam się i ja
U mnie pogoda dziś też ładna, ale ja w pracy siedzę do ok. 22I humor też coś znów mi siadł...
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Luccecita mój temat jest mega nudny, studiuję ekonomię. Piszę o konkurencji na prywatnym rynku usług medycznych w Polsce, na przykładzie Medicover i Lux Med.
Smerfelinko witam
Ruby o jaką pracę się starasz?Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Luccecita mój temat jest mega nudny, studiuję ekonomię. Piszę o konkurencji na prywatnym rynku usług medycznych w Polsce, na przykładzie Medicover i Lux Med.
Smerfelinko witam
Ruby o jaką pracę się starasz?
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Edycik nie przejmuj się, to tylko praca! Nie ta, będzie następna, a zdrowie jest tylko jedno. Ja od kiedy mam takie podejście, dużo mniej się stresuję
Aguś zazdroszczę Ci tego basenu. Też chętnie bym się wybrała, ale póki co nie mam z kim
Midnight zdrówka życzę Kochana i żebyś w końcu miała trochę spokoju :*
Dziewczyny, a ja sobie wymyśliłam takie buciki. Co myślicie? Ja najbardziej się boję, że do rajstop nie będą się nadawały, a na tym mi zależy, ale bardzo mi się podobają. Kupiłabym sobie na poprawę humoru...
https://www.zalando.pl/s-oliver-baleriny-black-so211a09a-q11.htmlmidnight lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfku Kochana chodź z nami
przytulam na poprawę nastroju i przesyłam troszkę pozytywnej energii. Pomyśl, że teraz może być już tylko lepiej, M się wykuruje lada moment, będzie wiosna, lato...będą owocne staranka !:*
Smerfelinka, katiuszaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś dziękuję! Chętnie bym z Wami poszła :* Jednak ze staraniami to chyba nie będzie takie proste... Mąż kiedy stanie na nogi, nie wiem. Poza tym wyniki nasienia Mężula były kiepskie, a i ze mną teraz coś niedobrego się dzieje. Moje @ wyglądają np. tak: 2-3 dni plamienia, 1 dzień normalnego krwawienia, 1 dzień słabszego, 1 dzień znów mocniej, 1 dzień tylko plamienie, 1 dzień znów mocniejsze krwawienie i na koniec znów kilka dni plamienia. Nigdy aż tak to się nie rozciągało w czasie i nigdy takich wahań nie miałam. Martwię się i chyba muszę iść do tej nowej ginki, bo mój stary to zlekceważył. Zresztą w ogóle zgonił wszystko na męski problem, a ja widzę, że i ze mną nie jest dobrze👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml