X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czytam Was na bieżąco ale w pracy mam urwanie głowy a w domu padam na twarz, gotuję obiad a potem trochę pobyć z M. i do wyra poczytać. W weekend mam najważniejsze targi w roku więc pracuję od rana do wieczora.
    Brzuch już dzisiaj boli więc jutro na pewno zacznę nowy cykl także Aguś, Kjopa łączymy siły.
    Ja w tym cyklu nie mierzę temperatury, nie biorę żadnych supli i nie robię testów owu. Co nie znaczy, że wyluzowuję :)
    Dobrej nocy! :*

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa gdzieś się podziewała kobieto? ;) trzymam kciuki za ten cykl:*

Majju to powodzenia na targach! na pewno wszystko pójdzie zgodnie z planem :)

chmurko a czemu by nie wierzyć, na pewno lepsze takie podejście niż założenie rąk i dołowanie się bo to niczemu nie pomoże :) Jesteś dzielna kobieta :*

Kjopa3, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mążek próbował wymusić na mnie sex, ale nic z tego, najpierw regeneracja potem prokreacja...

Imię_Róży lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby zalatana byłam. Problemy z młodym. Z moim u lekarza ma już założony usztywniacz na kolano i miesiąc zwolnienia. Za tydzień kontrola bo kolano jeszcze opuchnięte i źle wygląda ale lekarz chce jak najszybciej zacząć rehabilitację. Czytałam na bieżąco ale nie miałam kiedy odpisać. Nie lubię jak mój P jest za blisko żeby mi tu nie czytał o nas za dużo ;-).
    To kto nam został do ratowania kwietnia? Które dwie chętne? Edycik, Imię Róży?

Imię_Róży lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulek troszke dluzej pospalam ale tylko troszke. Myslalam ze jak opuszcze prawie wszystkie rolety i bedzie ciemniej, ale spalam moze z 30 min dluzej.

Ruby czy moj teskni. Nie wiem szczerze, mowil ze niby tak ale ze wie ze wroce. Chyba mowi ze teskni ale to dlatego ze powinien tak mowic:) narazie ok, ale w przyszlym tygodniu pewnie juz zacznie naprawde tesknkc. Jak to moja kolezanka z pracy powiedziala, ze ona w pierwszym tygodniu bedzie sie cieszyc ze mnie nie ma, w drugim juz zacznie o mnie myslec a w trzecim bedzie zdesperowana chciala zebym juz wracala:) wiec moj P pewnie tez (obydwoje skorpiony).

Kjopka to powodzenia w nowym cyklu.

Ciacho ale caly czas mokry masz ten kaszel i sie odrywa?

Edycik, ale nawet jakby sie w tym cyklu nie udalo to i tak jestes w bardzo dobrych rekach. Musze tutaj troche negatywizmu wprowadzic, bo jak ja chce kogos na ziemie sprowadzic (bo roznie bywa) to final jest zupelnie inny niz ja mowie :)

U mnie w domku bylo dzisiaj bardzo wesolo i pomimo tego ze dwie kolezanki nie przyszly (byla tylko jedna) to zeszla sie cala moja rodzinka, tyle osob jeszcze w domku nigdy nie bylo :)

No wlasnie, kto nas jeszcze moze poratowac w kwietniu?

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)
    Ja z takim małym pytankiem :)
    Czy któraś z was brała Miovarian? I czy nie zaszkodzi we wczesnej ciąży ? I czy wgl są jakieś zdrowotne przeciwwskazania??
    Z góry dziękuję za odpowiedź :*

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na kwiecień edycik. imię róży, cinnamon, Paryzetka (jeśli to było teraz owu) siebie nie piszę bo bez owulacji nie mam co w tym miesiącu testowac

• madzikk Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no jakas masakra. Od 3:30 przewracam sie z boku na bok i spac nie moge :/

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się

My dziś po pracy z M.basenik :) super tak co któryś dzień we dwójkę iść popływać.
    Madzikk nie powiem,że liczę na cud bo objawów żadnych nie mam,nawet piersi mnie nie bolą.No i oby Twój chłopina naprawdę zatęsknił.
    Majciu napewno to bezstresowy plan na przyszły cykl, a @ już przyszła?

Kobity proszę mnie tu nie straszyć testowaniem bo na razie nie mam zamiaru sikać na patyka :P

AgaL, Imię_Róży, madzikk lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Kjopa no rozumiem, szybkiego powrotu do zdrówka twojemu M bo i dla Ciebie to będzie ulga ;-)
    A co tam z młodym?

Madzikk może strzel przed snem jakieś piwko albo trochę wnika to lepiej będziesz spać?

Edycik to miłego pływania , a o testach na razie zapomnij i o tym wykresie który wszystkim się podoba bo jak wiemy takich było mnóstwo nie koniecznie z dobrym finałem, ja kibicuję po cichutku ;-)

Ja dzisiaj na miasto szafy obejrzeć i jakieś getry kupić ;-)

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dokładnie tak jak mówisz :) nie napalam się na nic.

Udanych zakupów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 08:02

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :) u nas dziś słonecznie,ale zimno... ja walczę z początkami przeziębienia, często przy @ tak mam :/ osłabienie organizmu pewnie.

Ruby daj znać jak wypatrzysz fajne getry/legginsy....też szukam :)

Edycik zdrowe podejście i to mi się podoba :) a basenik z M, super sprawa!

Madzikk cieszę się, że urlop udany :) korzystaj!

Kjopa witam w nowym cyklu i powodzonka!! :) zdrówka dla M!

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Aguś dbaj o siebie, przydałby Ci się odpoczynek.
    Kjopeczka powodzenia w nowym cyklu i niech będzie szczęśliwy.
    Cinnamonku jak się czujesz? Kaszel ustąpił.
    Milka,Lucc śpicie jeszcze?
    Madka zaglądnij do nas.
    Smerfku Tobie to chyba dłuższy urlop potrzebny bo Ty bidulko w ciągłym biegu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 08:30

• majju Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wpadam w locie zameldować nowy cykl. Krew mnie zalewa. Dosłownie :/
    Chorowitkom życzę zdrówka, dbajcie o siebie Kochane i nie dajcie się chorobom, Edycik bardzo mocno trzymam kciuki za piękny finał Twojego cyklu :*
    Spadam, dam znać z domu.

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majciu no to maj musi być Twój :) powodzenia w nowym cyklu kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju trzymaj się :* i powodzenia kochana.

Aguś powiększ sobie dawkę D dopóki taka pogoda nie fajna. Ja 6000 cały czas biorę ale ostatnio mi się skończyła 2000 to teraz 4000 od dwóch dni i czekam na słoneczko bo nie wiem czy nie dokupić. Fajnie mi podskoczyła D bo z 31 do 72 jakoś :)
    Na razie jestem w dobrej formie i mam nadzieję, że tak zostanie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 08:48

AgaL, Smerfelinka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik właśnie wstałam

Edycik lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś druga zmiana, więc trochę sobie odbiłam wstawanie o 4.30 ☺

AgaL lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka zazdroszczę.... wyspana ?:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja. Ja zaraz zmykam do pracy i dziś do 20.30 :-/

Edycik zatestujesz wtedy kiedy będziesz miala ochotę ale jak by nie patrzeć to wypadnie w kwietniu a jesli dobrze pamietam to kwiecien jak na razie nie jest zaliczony :) I tak jak Ruby pocichutku kciuki trzymam :-)

Aga kuruj sie kuruj zebys w owulke byla w 100% sprawna :-)

Maju tule mocno, i kciuki za nowy cykl :)

Cinnamonku u mnie jak by doszlo do owulki to w tym miesiacu tez bylby zloty strzal bo ja z moim M jakos ostatnio sie mijamy i niestety nasze ostatnie <3 było jeszcze przed @ wiec jak dojdzie do czegoś to mnie zaleje chyba armia ;) Kciuki za to zeby to byl faktycznie u ciebie zloty strzal :-)

Milego dzionka dziewuszki :)

AgaL, Milka1991, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

‹‹ 1624 1625 1626 1627 1628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ