Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czytam Was na bieżąco ale w pracy mam urwanie głowy a w domu padam na twarz, gotuję obiad a potem trochę pobyć z M. i do wyra poczytać. W weekend mam najważniejsze targi w roku więc pracuję od rana do wieczora.
Brzuch już dzisiaj boli więc jutro na pewno zacznę nowy cykl także Aguś, Kjopa łączymy siły.
Ja w tym cyklu nie mierzę temperatury, nie biorę żadnych supli i nie robię testów owu. Co nie znaczy, że wyluzowuję
Dobrej nocy! :*AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa gdzieś się podziewała kobieto? trzymam kciuki za ten cykl:*
Majju to powodzenia na targach! na pewno wszystko pójdzie zgodnie z planem
chmurko a czemu by nie wierzyć, na pewno lepsze takie podejście niż założenie rąk i dołowanie się bo to niczemu nie pomoże Jesteś dzielna kobieta :*Kjopa3, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Ruby zalatana byłam. Problemy z młodym. Z moim u lekarza ma już założony usztywniacz na kolano i miesiąc zwolnienia. Za tydzień kontrola bo kolano jeszcze opuchnięte i źle wygląda ale lekarz chce jak najszybciej zacząć rehabilitację. Czytałam na bieżąco ale nie miałam kiedy odpisać. Nie lubię jak mój P jest za blisko żeby mi tu nie czytał o nas za dużo .
To kto nam został do ratowania kwietnia? Które dwie chętne? Edycik, Imię Róży?Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Agulek troszke dluzej pospalam ale tylko troszke. Myslalam ze jak opuszcze prawie wszystkie rolety i bedzie ciemniej, ale spalam moze z 30 min dluzej.
Ruby czy moj teskni. Nie wiem szczerze, mowil ze niby tak ale ze wie ze wroce. Chyba mowi ze teskni ale to dlatego ze powinien tak mowic:) narazie ok, ale w przyszlym tygodniu pewnie juz zacznie naprawde tesknkc. Jak to moja kolezanka z pracy powiedziala, ze ona w pierwszym tygodniu bedzie sie cieszyc ze mnie nie ma, w drugim juz zacznie o mnie myslec a w trzecim bedzie zdesperowana chciala zebym juz wracala:) wiec moj P pewnie tez (obydwoje skorpiony).
Kjopka to powodzenia w nowym cyklu.
Ciacho ale caly czas mokry masz ten kaszel i sie odrywa?
Edycik, ale nawet jakby sie w tym cyklu nie udalo to i tak jestes w bardzo dobrych rekach. Musze tutaj troche negatywizmu wprowadzic, bo jak ja chce kogos na ziemie sprowadzic (bo roznie bywa) to final jest zupelnie inny niz ja mowie
U mnie w domku bylo dzisiaj bardzo wesolo i pomimo tego ze dwie kolezanki nie przyszly (byla tylko jedna) to zeszla sie cala moja rodzinka, tyle osob jeszcze w domku nigdy nie bylo
No wlasnie, kto nas jeszcze moze poratowac w kwietniu?
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
witam się
My dziś po pracy z M.basenik super tak co któryś dzień we dwójkę iść popływać.
Madzikk nie powiem,że liczę na cud bo objawów żadnych nie mam,nawet piersi mnie nie bolą.No i oby Twój chłopina naprawdę zatęsknił.
Majciu napewno to bezstresowy plan na przyszły cykl, a @ już przyszła?
Kobity proszę mnie tu nie straszyć testowaniem bo na razie nie mam zamiaru sikać na patyka
AgaL, Imię_Róży, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Kjopa no rozumiem, szybkiego powrotu do zdrówka twojemu M bo i dla Ciebie to będzie ulga
A co tam z młodym?
Madzikk może strzel przed snem jakieś piwko albo trochę wnika to lepiej będziesz spać?
Edycik to miłego pływania , a o testach na razie zapomnij i o tym wykresie który wszystkim się podoba bo jak wiemy takich było mnóstwo nie koniecznie z dobrym finałem, ja kibicuję po cichutku
Ja dzisiaj na miasto szafy obejrzeć i jakieś getry kupić
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja u nas dziś słonecznie,ale zimno... ja walczę z początkami przeziębienia, często przy @ tak mam osłabienie organizmu pewnie.
Ruby daj znać jak wypatrzysz fajne getry/legginsy....też szukam
Edycik zdrowe podejście i to mi się podoba a basenik z M, super sprawa!
Madzikk cieszę się, że urlop udany korzystaj!
Kjopa witam w nowym cyklu i powodzonka!! zdrówka dla M!Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ojj Aguś dbaj o siebie, przydałby Ci się odpoczynek.
Kjopeczka powodzenia w nowym cyklu i niech będzie szczęśliwy.
Cinnamonku jak się czujesz? Kaszel ustąpił.
Milka,Lucc śpicie jeszcze?
Madka zaglądnij do nas.
Smerfku Tobie to chyba dłuższy urlop potrzebny bo Ty bidulko w ciągłym biegu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 08:30
-
Hej, wpadam w locie zameldować nowy cykl. Krew mnie zalewa. Dosłownie
Chorowitkom życzę zdrówka, dbajcie o siebie Kochane i nie dajcie się chorobom, Edycik bardzo mocno trzymam kciuki za piękny finał Twojego cyklu :*
Spadam, dam znać z domu.Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajju trzymaj się :* i powodzenia kochana.
Aguś powiększ sobie dawkę D dopóki taka pogoda nie fajna. Ja 6000 cały czas biorę ale ostatnio mi się skończyła 2000 to teraz 4000 od dwóch dni i czekam na słoneczko bo nie wiem czy nie dokupić. Fajnie mi podskoczyła D bo z 31 do 72 jakoś
Na razie jestem w dobrej formie i mam nadzieję, że tak zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 08:48
AgaL, Smerfelinka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja. Ja zaraz zmykam do pracy i dziś do 20.30
Edycik zatestujesz wtedy kiedy będziesz miala ochotę ale jak by nie patrzeć to wypadnie w kwietniu a jesli dobrze pamietam to kwiecien jak na razie nie jest zaliczony I tak jak Ruby pocichutku kciuki trzymam
Aga kuruj sie kuruj zebys w owulke byla w 100% sprawna
Maju tule mocno, i kciuki za nowy cykl
Cinnamonku u mnie jak by doszlo do owulki to w tym miesiacu tez bylby zloty strzal bo ja z moim M jakos ostatnio sie mijamy i niestety nasze ostatnie było jeszcze przed @ wiec jak dojdzie do czegoś to mnie zaleje chyba armia Kciuki za to zeby to byl faktycznie u ciebie zloty strzal
Milego dzionka dziewuszkiAgaL, Milka1991, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość