Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ja też będę jeszcze mieć ostatni dzień @ i pisałam do ginki czy mam przyjść mimo to i powiedziała, że tak no wiesz to będzie mój 4dc, a owulka była ostatnio w 9dc....ciekawe czy coś wypatrzy w takim razie tak wcześnie
Kasia1407 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Hej:-) Pisze z kom.bo przypadkowo się musiałam wylogować z kompa a haśle mam literkę C wiec czytam Was na kompie ale pisze z tel:-)
Edycik czuje, ze będzie dobrze w tym
cyklu, jak juz nawet szaman powiedział, że kolejnego nie będzie to mus. Być ok. Ruby jak chcesz trzymać za coś kciuki, to trzymaj za wyniki męża, będą prawdopodobnie za tydzień, wiec czekamy niecierpliwie co mu tam wyjdzie. Za badania krwi daliśmy 250zl, wiec trochę tego zrobiliśmy i mamy nadzieję, że na podstawie tych badań będzie można znaleźć jakąś przyczyne na ich podstawie.
Cynamonu jeden strzał wystarczy, oby był celny.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
A ja w końcu w domku, yeeah
Edycik masz bardzo fajny wykresik, na pewno będzie fajny finał, objawów ciążowych jeszcze nie masz? ;P
Cynamonku też wierzę, że mógł to być złoty strzał, ale u mnie się te złote strzały nie sprawdzają, mążek zawsze mówi po, że to był złoty strzał, a tu potem lipa
Chmureczko, tak jak piszesz, najważniejsze w tym wszystkim jest to, żeby wiedzieć co jest na rzeczy i móc zacząć działać w odpowiednim kierunku, tak więc kciuki ogromne, żeby była solidna ale optymistyczna diagnoza
Kasiu to współczuję Ci efektów ubocznych PCOS, ja też niby mam to świństwo, ale na szczęćie typowych objawów brak...leki Ci nie pomagają?
A jeśli chodzi o mnie to umówiłam się do lekarza prywatnie na pon celem monitoringu, ale pójdę w czwartek do mojej poradni niepłodności i spróbuję tam załatwić to na fundusz, zobaczymy czy się da ;PKasia1407 lubi tę wiadomość
-
Hej kobiety
AgaL powodzenia w nowym cyklu i witam w klubie też zaczęłam dziś nowy cykl
Chmureczko trzymam kciuki aby ta teratozoospermia była wynikiem bakterii i odpuściła. Ostatnio w poradach OF było, że najlepiej po 3-4 miesiącach od brania antybiotyku zrobić badanie nasienia.
AgaL lubi tę wiadomość
-
Kjopa właśnie miałam pisać, że jutro testowanie ;P kurczaki...no to nowy cykl, następna szansa ja też dopiero zaczęłam nowy cykl i jestem pełna optymizmu co do jego finału
Cynamonku te nasze starania niestety są bardzo kosztowne, wizyty, badania,leki, testy...jak tak się pomyśli, to strasznie dużo kasy na to wszystko idzie...więc jak tylko się da, to trzeba gdzieś przyoszczędzić ;Pcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Jeszcze godzina w pracy i lecę do drugiej pracy, jak dziś wrócę do domku to padnę.
Za to jutro znów z M.na basenik uderzamy
Stwierdziliśmy wczoraj że nasza miłość jest maksymalnie przelana na kotyMilka1991, Edycik, Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Katiuszkaa piękne to ubrałaś w słowa.My tez jesteśmy z M.walnięci na punkcie naszych futer.
Milka trzymam kciuki za Twój poniedziałkowy monitoring.A ja objawów żadnych nie mam.
Leżę już w łóżeczku z M.i z kotyma.
katiuszaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Hej! Witam się niestety dopiero wieczorową porą... Znów dziś nieciekawy dzień w pracy, a i później miałam sporo do zrobienia, więc wybaczcie, ale teraz to już marzę tylko o kąpieli i ciepłym łóżku. Poczytałam Was dziś w pracy na telefonie, jednak to nie to samo. Odezwę się jutro. Miłego wieczoru
Buziaki Kochane!AgaL lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer 🤞🤞🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Edycik, Katiuszka, my też jesteśmy jebnieci na punkcie naszych psów, nianczymy je i traktujemy jak nasze małe wlochate dzieci
Kjopa nowy cykl, wiec starania od nowa. Tyle dobrze ze ta praca akurat jest całkiem przyjemna
Co jakiś czas jak mi się coś przypomni to pisze na kartce pytania do gin w klinice, jak juz zapłacę 13tego słono za wizytę, to chcę żeby mi poświęciła trochę czasu i odpowiedziała na wszystkie pytania.
Póki co mierze się, obserwuje i zobaczymy. Zawsze można liczyć na cud:-)
Czasem czytam pamiętniki staraczek i nawet beznadziejne przypadki kończą się ciąża, wiec te cuda czasem się zdarzają, q kto powiedział ze mi się taki cud nie trafiSmerfelinka, Kjopa3, Milka1991, AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)