Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Milka zazdroszczę.... wyspana ?
Ale tempkę zmierzyłam i na razie bez większych zmian, zastanawiam się tylko czemu jest taka niska, ogólnie jestem zimoluchem, wiecznie mi zimno, urodzona w grudniu, może dlatego ;P jak coś się będzie działo to pewnie od razu to wyhaczęAgaL lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
(no dobra włamałam się na chwilę z pracowego kompa na forum, bo mnie ..uj strzela opiszę się posta na fonie wkleja dwa pierwsze słowa)
Edycik trzymam kciuki za ciebie, my idziemy łeb w łeb w tym miesiącu nawet ten sam dzień po owu mamy:-)), ja jutro robię proga i jak wyjdzie owulacyjny to testuję w weekend, jak wyjdzie beznadziejny to zaklepuję sobie maj:-)).... Kochana jak któraś z nas ma być w ciąży to wybieram ciebie:-)) bo ja dziecia już mam to mogę jeszcze miesiąc, dwa poczekać)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:40
Edycik, Paryzetka83, Smerfelinka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię Róży ale miło mi się zrobiło jak przeczytałam Twojego posta :* Ja boję się testować bo pregnyl może fałszować wynik a nie chcę się łudzić zbytnio.
Może to dobry znak,że idziemy łeb w łebte bociany muszą coś oznaczac chyba :)P
A wiesz podobny mam problem w telefonie pisze posta na forum a wkleja mi tylko część.Imię_Róży, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRóżo ach. Ja wam powiem tyle nie kłócić mi się ty która zaciąży tylko róbcie to obie i już
Edycik brak objawów to najlepszy objaw
A tak poza tym to Dzień Dobry wszystkim. u mnie wlaśnie słonko się pojawiłoEdycik, Imię_Róży, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo niestety będzie się pewnie długo goił, mam nadzieję że chirurg jutro powie "no sam nie myślałam że może się coś tak szybko i ładnie goić. Pani Edytko za tydzień nie będzie już po tym śladu"
Humorek spoko ale marzą mi się już wakacje, żeby na dworze było cieplutko, zeby otworzyć drzwi do gabinetu i czuć przyrodęEdycik lubi tę wiadomość
-
Ojj Katiuszka też się rozmarzyłam ...lato przychodź do nas!!!!Mnie się marzy już basen na ogródku rozłożyć i warkę radlera cytrynową sączyć.
25 umówiłam sie do kosmetyczki bo 30 jedziemy na wesele i musi mi jakoś zatuszować tego paskudnego pazurkatak szybko on się nie zagoi.
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Dzień (nie)dobry :*
Wpadam na chwilę, humoru brak, kaszel nie przechodzi i nie wiem co robić... do tego opuchło mi dziąsło przy jednej wychodzącej ósemce, dotknąć się nie mogęi od rana ból jak na @... chyba zwariuję
kończy się moja data ważności czy jak????? Do tego pokłóciłam się z M
wrrrr....
Kasiu pewnie nie zauważyłaś, pytałam czy odstawiłaś gluten?
Edycik miłego wypadu na basen :*
Majju :* zaczynacie razem, Aga i Kjopa, powodzenia Wam :*
Ruby getry ciążówki?
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiuszkaa zapraszam o ile futerko kotów nie przeszkadza Ci
w zeszłym roku złozylismy sie z bratem M. i kupiliśmy taki nieduzy ogrodowy basen
al;e można w nim siedzieć i pifko sączyć.Masz rację dopytam jutro chirurga czy można coś działać na tym pazurku.
Ożesz Cinnamonku widzę ,że wszystko nie takale może faktycznie weź coś przeciwbólowego i pomyśl o antybiotyku.W aptece jak Katiuszka pytała popytaj o coś łagodzącego na to dziąsło.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ej dziewczyny, żebym tu na jakąś nawiedzoną nie wyszła, ja tylko sobie pomyślałam, że przecież ja instynkt macierzyński mam już zaspokojony, i drugi bobas to już nadmiar szczęścia, a Edycik czeka na swojego pierwszego, i ja wiem jak to jest tak czekać i czekać i jeśli ktoś na górze już ma dzielić to sprawiedliwiej będzie jak padnie na Edycik:-))
...ale żeby nie było to trzymajcie jutro kciukasy za mojego proga:-))...ja też objawów cionrzowych ani ciążowych nie mam, ani hipochondrii ciążowej też nie;-PP
ps. dzisiaj widziałam kolejne trzy boćki dziewczyny, no z tego to muszą być dzieci;-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 11:23
katiuszaa, Edycik, Paryzetka83, Smerfelinka, Milka1991, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Cinnamonku bidulinko :*
Popłukaj sobie buzię Dentoseptem, powinno pomóc na dziąsło. Albo posmaruj Sacholem, mi zawsze pomaga na jakieś zmiany na dziąśle.
A Dentoseptem też płuczę gardło jak zaczyna mnie boleć, działa przeciwzapalnie i przeciwbakteryjnie.
Edit: oczywiście roztworemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 11:34
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pomyślałam o tym antybiotyku, ale patrzę co mi lekarka wypisała a to jakiś Zamur 500, jak poczytałam opinie to słabo mi się zrobiło
i teraz nic już nie wiem. A na dziąsło mam Sachol, Mucosit i pryskam Tantum Verde i póki co poprawy nie ma...
Kasiu zapytałam,bo moja Szwagierka ma pcos i zawsze miała problemy z trądzikiem przez to. Wiele lekarzy Jej mówiło, żeby odstawiła gluten to może pomóc ale jakoś nie mogła się zebrać. Dopiero przy drugim dziecku musiała, bo mały ma alergię na gluten. Cera Jej się poprawiła i nie ma już problemów trawiennych i bólu jelit. Mały ma już 16 miesięcy, Ona dalej karmi ale przeszła mu właśnie alergia, a Ona jak wariatka rzuciła się na białe pieczywoi wysypało parę pryszczy po dwóch dniach i wzdęcia
więc powiedziała, że nie wraca już do glutenu nigdy
może spróbuj?
-
Dzień dobry
Kjopa powodzenia w nowym cyklu, duuużo zdrówka dla M.
Majjciu kciuki za nowy cykl :*
Katiuszka a to już pewne z tą owulką, że nie będzie?
ImięR kciuki za proga
A ja chyba jednak zainwestuję w testy owuBrakuje mi szczania na patyk czy co?
Miłego dnia wszystkim :*Imię_Róży lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnywróciłam, wkurzona, zdołowana, to nie mój dzień zakupowy...
Nie dość , że we wszystkim wyglądam źle, to jeszcze spodnie rozmiar większe musiałam kupić bo w mój już nie wchodzę wrrrrrr
Cynamon jeszcze nie myślałam o ciążowych ale po dzisiejszym dniu to chyba kolejne już będą ciążowe