Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby teraz nie mam planowanego monitoringu do piątku mam brać dupka, potem 27 test zrobić, tak mi doktorek szaman nakazał. No i ma nie być nowego cyklu
Z palcem mam kontorolę u chirurga teraz w czwartek na 17 to pójdę.
Lucc będę trzymała kciuki za piątkową wizytę.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby teraz nie mam planowanego monitoringu do piątku mam brać dupka, potem 27 test zrobić, tak mi doktorek szaman nakazał. No i ma nie być nowego cyklu
Z palcem mam kontorolę u chirurga teraz w czwartek na 17 to pójdę.
Lucc będę trzymała kciuki za piątkową wizytę.no to w sumie mniej stresu
dobrze dobrze to czekamy cierpliwie, szaman ma swoje moce w końcu!
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucc przeczuć żadnych nie mam i staram się nie nakręcać. Spokojnie i cierpliwie ( co w moim wypadku jest trudne) czekam.
Ruby jak narazie wedle zaleceń latam w domku bez majtek,staram się spać na plecach itp zobaczymy jakie będą efekty.Oczywiście Sroczkę też piję.Ruby, AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się
Aguś brawo za postawębrzmisz bardzo optymistycznie, tak trzymaj Kochana :*
Madzikk głowa mnie boli już na koniec dnia jak dużo kaszlę, tak w ciągu dnia to nie bardzo...
Ruby no nie mam pojęcia czy to na pewno alergiapóki co poprawy nie czuję... jeszcze do tego zrobiła mi się podwyższona temperatura i nie wiem czy od tego czy od drugiej fazy cyklu
i weź tu bądź mądra...
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny. Ja właśnie czekam w kolejce do dermatologa bo niestety przez pcos i te wszystkie leki skutki uboczne skupiaja sie na mojej twarzy i wygladam paskudnie.
Katiuszaa bez stresu może jeszcze przyjdzie pecherzyk chce sobie urosnac aby z przytupem peknalA w jakim dc mialas pecherzyk 13?
Edycik, cinnamon kciukasy mocne trzymam za was aby @ nie przychodzila
Aga no to rzeczywiscie monitoring masz bardzo szybko ja to bym jeszcze @ mialaAle oczywiście powodzenia w nowym cyklu
cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość