Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
u mnie dziś słońce, ale zimnooo....
mleduje nowy cykl, w szoku jestem że tak wcześnie, ale to pewnie przez tą wczesną owulację. Pierwszy monitoring mam już w czwartek o 7:30 rano.
Działamy dalej
Kawka! marzę o kawie od rana... hmmmmKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj odwiedzili nas znajomi M, b.sympatyczna para.... z niespełna dwuletnim synkiem, Przystojniak
i rozmawiałam trochę z tą znajomą...i oni czekali na synka, starali się 6 lat! I co, wszystko w głowie tkwi. I w dobrym wycelowaniu, oni w końcu po monitoringach, wycelowali
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry
Ja już po pierwszej kawce, czas się brać za robotę.
Edycik nie zazdroszczę nadrabiania zaległoścu po l4. Jak tam na basenie było?
Ruby ja w te ziółka wierzę, bo zadziałały, wcześniej też miałam mieszane uczucia
Katiuszka próbowałam się dopasować do terminu testowania ale chyba jednak to nie była owulacja, więc się nie wyrobię do 28egoA jak Twoja owu?
AgaL, Ruby, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Wczoraj odwiedzili nas znajomi M, b.sympatyczna para.... z niespełna dwuletnim synkiem, Przystojniak
i rozmawiałam trochę z tą znajomą...i oni czekali na synka, starali się 6 lat! I co, wszystko w głowie tkwi. I w dobrym wycelowaniu, oni w końcu po monitoringach, wycelowali
Monitoring, trochę szczęścia i musi się udaćAgaL lubi tę wiadomość
-
Aguś powodzenia w nowym cyklu i oby był szczęsliwy!!!
Paryzetka na basenie było super popływalismy z M.pół godzinki a potem skoczylismy na solariumi do domku.
Dzis po pracy jadę na 3 godziny na stosikow sobote tez pracuję
Może faktycznie ziółka mają magiczną moc.Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
No właśnie Ruby też nie wiem, jak to jest z tą blokadą psychiczną. Chyba to to, że tak bardzo chcemy, że wszystko podporządkowujemy ciąży itp i nasz organizm jest wytrącony z równowagii.
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Agulek powodzenia w nowym cyklu kochana. I tak jak Lucc napisala, przy tak krotkich cyklach macie wiecej szans w roku:) zeby tylko wcelowac w ta owulke. Wiec w tym cyklu prosze mi serduszkowac od konca @ regularnie co dwa dni:)
Ruby, czy ja tedknie. Hmmmm, chyba jeszcze za bardzo nie mialam czasu ale mysle ze w przyszlym tygodniu juz powinnam. Naprawde cale szczescie ze wydluzylam te wakacje bo przyjechalabym jeszcze bardziej zmeczona. Dzis kolezanki przychodza z dziecmi (trzy kolezanki i piecioro dzieci 9/10). Jutro mam z mama jechac do us i rozliczyc jej pity, w czwartek prawdopodobnie z tata polozymy kafelki w kuchni, w piatek jade do kolezanki na nocke a w weekemd moze jakas paraprtowa dla rodzinki. Od przyszlego tygodnia laba i relax (przez dwa tygodnie:)).
Mileho dnia. Ja lece na zakupki i musze cos przygotowac ns dzisiejszs wizyte.AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:No właśnie Ruby też nie wiem, jak to jest z tą blokadą psychiczną. Chyba to to, że tak bardzo chcemy, że wszystko podporządkowujemy ciąży itp i nasz organizm jest wytrącony z równowagii.
Edycikk no fajnie masz z tym dodatkowym zarobkiema kiedy z palcem idziesz na kontrolę? a właśnie jakiś monitoring masz teraz zaplanowany?
Kobiety jakieś wizyty niebawem? nie wiem ile kciuków zaciskaćEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jest Madzikk
tak planuje, jeszcze tylko M to powiem, że od soboty co dwa dni
:D akurat do wyjazdu zdążymy coś podziałać
A Ty Madzikk wyspałaś się tak jak planowałaś?
Co do blokady psychicznej... może chodzi bardziej o stres związany z tym nakręcaniem się, myśleniem o jednym....nie wiem. Ale staram się teraz być spokojniejsza i narazie się udajeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 08:36
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikk ale bardziej pytałam czy twój za tobą wydzwania już, czy tęskni bo iwesz jak to jest jesteś blisko to chłop ma to gdzieś ale jak chwilę poza zasięgiem oka to potem się zaczyna
ty masz taki napięty plan że nie masz czasu tęsknić -i dobrze
-
Lucc a działaliście coś?
to się dowiesz czy owulka była na wizycie
Ruby ja w ten czwartek już monitoring mam...wcześnie, ale chyba chce zobaczyć czy faktycznie znowu owulka tak wcześnie będzieKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny