Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, przepraszam, że się nie udzielam ale muszę Wam przyznać, że jeszcze się nie otrząsnęłam po tej nieszczęsnej negatywnej becie. Przez to, że duże nadzieje pokładałam w tym cyklu to rozczarowanie jest wyjątkowo bolesne.
Koncert był bardzo fajny, jednak połowę przepłakałamZaczęłam już od pierwszej piosenki "Pod niebem pełnym cudów" https://www.youtube.com/watch?v=rA1E3Ok1PvM i tak do końca koncertu cały czas mnie jakieś teksty wzruszały.
W piątek mieliśmy imprezę urodzinową, trochę wypiłam ale kaca nie było na szczęście, wszystko wszystkim smakowało
I to tyleCały czas trzymam za Was kobietki kciuki, żeby pojawiła się jakaś ciąża marcowa :*
Edycik ja bym poczekała z testowaniem do 12 dnia po podaniu Pregnylu, zwłaszcza jeśli miałaś 10000 j podane -
Laski padła mi w klawiaturze trzeia litera alfabetu, wię moje posty będą jej pozbawione, bo wolę tu pisa niż z tel.
Rozszyfrujeie?
My wzoraj spędziliśmy przyjemny dzień na Ruinah Zamku w Olsztynie koło zęstohowy
Dziś roboty miałam od groma, 8 godz to było za mało. Jestem szzęśliwa, że już w domu.
Zapisałam M. na badanie nasienia, kazali 2 tyg. po odstawieniu antybiotyków, u nas będzie 11 dni, mam nadzieję, ze to nie będzie miało dużego wpływu na wyniki, bo zależy mi na tym, by wyniki były już na mojej wizyie w klinie. Androlog powiedział żeby hoiaż tydzień pozeka po odstawieniu leków, mam nadzieję, ze te 11 dni wystarzy, żeby nie wyrzui 250zł w dupę.
Powoli wraa mi siła do walki, tak łatwo się nie poddamy, będziemy mieli dziei i nie ma innej możliwośi
Miłego popołudnia laskiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:49
Smerfelinka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Majciu Bidulo mnie po nieudanym cyklu takie piosenki też by wprowadzały w płaczliwy nastrój, nawet teraz wprowadzają, wyłączam więc tą piosenkę ;P
Teraz luz i nowy cykl@ już przyszła?
Edycik poczekaj, test będzie wiarygodniejszy
Chmurko wydaje mi się że 3 dni różnicy nie będą takie istotne, jak będzie miało wyjść dobrze to tak wyjdzie i po 11 dniach, a faktycznie lepiej żebyś miała komplet na wizycie. Będziecie mieć dzieciaki, tylko nie wolno się poddawać ;* -
nick nieaktualnyChmurka śmiesznie się czyta posty bez c
ja też uważam że te 3 dni nie zrobią wielkiej różnicy, 10 tak ale 3 raczej nie powinny , twoje nastawienie jest godne pochwały kochana
Majeczko ściskam :* powoli ból minie , ale na pewno jest ci ciężko, jednak dasz radę, kto jak nie ty? a my tu jesteśmy i wal śmiało jak w dym jak masz ochotę.Milka1991, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i kupiłam dzisiaj w sklepie ze zdrową żywnością (miałam zamówiony inaczej bym nie zdążyła bo wszystko sprzedaje się w mig) chlebek jaglany i chlebek pszenno żytni z dynią - mniam podobno jedyny bio chleb na Śląsku - ciekawe no ale fakt faktem jest pyszny
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
My z mężem jak byliśmy na wczasach w podróży poślubnej, to dostałam okresu na drugi dzień po przylocie, a że @ długo, to okres mi się skończył po powrocie, to jest dopiero pech
Rubiku serio nie masz żadnych objawów? oby tak Ci zostało jak najdłużej -
Już jestem, po wizycie, no i tak... Osłuchała mnie i oskrzela i płuca czyste.. Więc w sumie nie wiadomo co to przez to, że innych objawów brak :> dała leki typowo na alergię bo tak podejrzewa, syrop taki na receptę i na oddzielnej recepcie w razie czego wypisała antybiotyk gdyby jednak mi to nie przeszło. No i jestem w kropce, bo w sumie dalej nie wiem co to, ale przynajmniej wiem, że to żadne zapalenie nie jest
Chmureczko ale śmiesznie się czyta Twój posta niby tylko jednej litery brak
Aga trzymam kciuki by to nie była @....
Midnight apropo Twojego artykułu, kłamstwo nr 3 skojarzyło mi się z tym, że faktycznie wiele osób mówi, że zaraz po porodzie następuje kryzys w związkui to niby potwierdzone przez wiele par... No to nie fajnie
Majju wiedziałam, że wszystko posmakuje gościom i wcale im się nie dziwięsama jak czytałam to miałam ślinotok i ciesz się, że nie masz mnie jako gościa bo bym wszystko wsunęła
teraz odpocznij po tym wszystkim, staraj się tyle nie myśleć i będzie lepiej :*
chmurreczkaa, Smerfelinka, midnight lubią tę wiadomość
-
My i tak nastawiamy się, że wyniki nie będą do końa wporządku, ze względu na to lezenie itd., trzeba będzie i tak powtórzy badanie za jakiś miesią lub dwa... Muszą by trzy wyniki, żeby lekarz mógł postawi konkretną diagnozę. Prawdopodobnie również z krwi nie będzie wszystko ok, bo mąż ma bardzo niski testosteron, o lekarzy bardzo dziwi, gdyż wszystkie funkje seksualne są w normie, a nawet powyżej bo libido mąż ma razej wysokie, tylko na ogólnm samopozuiu się to odbija, bo jest dosy słabiutki i zasypia nieraz na stojąo.
Nie mam głowy do tego by szuka zastępzyh wyrazów, wię kto ma ohotę może szyfrowaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Hej Kochane!
Ja niestety póki co w pracy nie mogę pisaćMuszę przeczekać tą kiepską atmosferę. Może niedługo wszystko wróci do normy, ale na razie jest naprawdę nieciekawie... Teraz szybko muszę zjeść obiad, bo na 20 idę na trening, więc czasu mi trochę brakuje, ale poczytam Was, jak już coś zjem
PS Ruby, ale mi smaka narobiłaś na ten chlebek! Aż mi ślinka cieknie👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer 🤞🤞🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Uff, nadrobiłam
Nawet nie wiecie, jak mi przykro, że w pracy nie mogę z Wami popisać, ale mówi się trudno
Majciu :* Domyślam się, że takie piosenki i u mnie wywołałyby potoki łez... Trzymaj się Kochana! Dobrze, że chociaż impreza udana i jedzonko wyszło, ale nie mogło być inaczejBuziaki!
Chmureczko śmiesznie się czyta te Twoje posty, ale nic się nie przejmuj
U mojego Męża też podejrzewamy niski testosteron, ale na razie musimy niestety skupić się na przepuklinie. Najważniejsze, żeby wrócił do pełnej sprawności, to wtedy będzie można wziąć się za powtórkę badań nasienia i zrobić badania krwi. Mam nadzieję, że u Was uda się znaleźć sposób na te wszystkie dolegliwości i szybko będzie lepiej.
Miłego wieczoru!chmurreczkaa lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
8.02.2025 - transfer 🤞🤞🤞
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyDziwiłam się dziewczynom mówiącym że strasznie pędzimy i problem jest z nadrobieniem ale kochane dziś to odwołuje. Aż żal mi że dziś nie byłąm tu z wami,
Madzik bardzo się cieszę że doleciałaś cala i bezpieczna. Ziołek klimuszki nigdy nie piłam ale o. sorke bardzo lubię.
Paryzteka jak owu było teraz to znaczy że ja proroczo Cię na listę wpisałamale fakt jest też taki że ja przy tych ziółkach też miałam wcześniej owulkę.
Jakie wy macie tanie monitoringi ja płacę tyle samo nie zależnie od wizyty no chyba że wpadnę do niego do szpitala to wtedy gratis (no prawie gratis bo jednak na pociąg muszę wydać)
Mama Tuśka dziękuję za modlitwę
Edycik ty na tym stoisku to całą naszą paczkę zaopatrzyszja bym prosiła jakąś na długim pasku oczywiście z materiału
Kasiu trzymam kciuki za wzrost
Maju rozumiem Cię mam nadzieję że z nowym cyklem będą nowe nadzieje i marzenie się spełnią a na razie zajmij się sobą
Cinnamon mam nadzieję że to uczulenie i leki pomogą,
Paryzetka83, MamaTuśka, Edycik, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się wieczorowo,
Aga
oj, może jednak @ nie przyjdzie...
Kasia
na pewno urośnie!
Majju :*
Smerfie
wspolczuję kiepskiej atmosfery w pracy :*
Paryzetko
ale jaja, u mnie to samo! 1 cykl ze Sroką i normalnie już po @ czułam jajniki.
mialam zacząć testy owu ok 13 dc (poprzednio miałam owu w 15 dc)
ale pojawił się już płodny śluz, więc zaczełam w niedzielę- negatyw, dziś- 11 dc pozytywny!
dorwałam więc mężaciekawe czy jutro jeszcze będzie pozytywny
Smerfelinka, Paryzetka83, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Chmurka twoje wiadomosci bez c sie czyta tak jakby komus brakowalo zabka lub jakby ktos byl pijany:)
Ciastko niestety. Ja rano ziola wypilam, nie byly az takie zle (ale parzylam je krocej niz powinnam), a te pozniejsze parzylam dluzej niz powinnam gdyz wzielam ze soba w termosie i byly naprawde niesmaczne. A ciebie nie bolala glowa zaraz przed tym jak zaczelas kaszlec lub zaraz po? Ja nadal stawiam ze to jest alergia ale upewnilabym sie czy to nie zatoki, chociaz jezeli caly czas sie tobie odrywa to raczej nie. Ja przy zatokach zawsze kaszle 6 tygodni.
Padam na pyszczek, zaslaniam dzisiaj wszystkie rolety bo jak zobacze malutkie swiatelko to juz nie zasne, a tak bardzo pragne sie wyspac, to moje wakacje:)
Dobrej nocki
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHej u nas temp na razie słaba, ale słońca dość sporo
Ja dzisiaj na 13 do 20 w pracytaki ładny dzień przesiedzę w betonowych murach
Ale za to od jutra do wtorku przyszłego jestem w domu
Madzikk jakie plany na kolejne wolne dni? twój już tęskni za tobą ?
Luce to jesteś kolejną na które Sroka tak podziałał, że owu była wcześniej, śmiałam się z tych ziółek ale może rzeczywiście coś w tym jest?
Cynamon ja w tym roku też chyba załapałam alergię , ale u mnie to katar i kichanie było, miesiąc jadłam alergiczne i przeszło - to było na przełomie lutego i marca. Kto wie może też coś cię złapało, zobaczysz czy lekarstwa pomogą.
Katiuszka a twoja owu w końcu już się odbraźiła i przyszła czy dalej czekasz?
Milka no nic a nic szczególnegoto już podobno 8 tydzień więc raczej mnie te rewelacje ominą
ale nie dziwi mnie to szczególnie bo w pierwszej ciąży tak samo miałam
Milka1991 lubi tę wiadomość